Puiuti de Randunici 2008!! (104)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Lianasaracuta
Ursuleatan-am gasit melodia pe care o caut nici pe site-ul ala...daca-ti spun mori Sau poate tu nici n-ai auzit in viata ta melodia aia....Cred ca o canta Doina Spataru : La noi, sunt muntii strabuni...lallala ceva cu cununi de genuni...la nooooooooooiiiiiiii!
De un an o caut Mi s-a nazarit asa deodata anul trecut cand am fost la munte, am cantat-o in masina cu talentul meu binecunoscut de acum si a ras teodora de s-a prapadit...a zis ca asa ceva nu exista, am inventat-o eu Ca urmare, o tot caut pe net si nu o gasesc...mai am o singura speranta...arhivele Radio

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

eu am tzitzi, da' n-am lapte
Mami de ursulet

.....taaaareee; ursu ai dreptate: tzitzi am si eu..."din plin" , laptele lipseste (care lapte saracu nu lipsea, dar din cauza de motive de.......cred ca mai bine nu explic, ca intelegeti iar ca mai devreme )

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Se maresc salariile profesorilor Acum am inteles draga Ursuleata, de ce nu astepti tu nimic de la mine pentru zecele ala

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo si eu stiu melodia aia (ma rog, nu ii stiu versurile pe de rost, dar stiu despre ce zici ); poti sa ma aduci in boxa martorilor la teodora

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

CAPITOL NOU NOUT SI FRUMOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai dar repede ati bagat 3 pag..
pana i-am dat sa manance la pitica-impropriu spus ca e lungana de fapt

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput