Puiuti de Randunici 2008!! (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Azi in parc la Titan
unde-a disparut suzeta
uta-uta cu caruta

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Azi va ofer o felie de tort si o cupa cu sampanie pentru ca implinesc frumoasa varsta de 16 ani

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

La multi ani fericiti!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, KITZY, SA FII SANATOASA SI FERICITA!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Vad ca e invazie de muci sau "mucii au cucerit crenguta" cum bine zicea cineva NASOL! Pup eu toti muciosii ca deja asa-s de multi ca ar trebui sa le fac scrisoare sa-i nominalizez si mamicile de muciosi Numai Ariel e de vina ca ea a racit prima si v-a dat la toti D-aia sta pitita si tace malc
Zic si eu ce-am retinut...in afara de muci si febra
Ursuleatan-a mai luat 10 ca n-a zis cat a luat Bun si cinci lasa, nu fi suparata Bine ca ai scapat
Sovibrrr...sa fi fost o intamplare? ntzntz pacat oricum! Bravo voua ca ati reusit, si eu as vrea sa ma mobilizez inainte de Craciun ...
Baloo sing with me : I wanna be a man, a mancop Si zici ca nu stiai la 14 ani cum se fac copiii? Pai uite, prin incercari repetate
Roxanasigur ca esti ingrijorata si trista...dar sunt convinsa ca o sa fie bine pentru toata lumea, inclusiv pentru tine
Va scriu si ma uit in monitor la Vladutz care de 20 de minute exerseaza cu inversunare si perseverenta ridicarea in fund ! Inca n-a reusit 100% dar vreo 50 de abdomene tot a facut
Pe diseara!

poze

Mergi la inceput

MIMO ce fascinat e Vladut in leagan! cu suzeta nu pot sa-l vad...bun si unul, decat deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Kitzy la multi ani fericiti si impliniti!

Mea culpa ca am uitat...

L-am trimis pe randunoi in parc cu copilul. Am imbracat fata corespunzator cu vremea de afara si starea ei de raceala. El vine cu inca o bluza flausata si o canadiana... Degeaba ii explic ca daca transpira tot rau ii e! Nu pricepe... Si se mai intalneste si cu soacra-mea in parc, ca au venit in Bucuresti. Iar soacra-mea are o fixatie - a racit copilul ca a tras-o curentul! (nu am destule ziduri sa ma dau cu capul de ele)

... ma intorc la munca...

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

MIMO ce fascinat e Vladut in leagan! cu suzeta nu pot sa-l vad...bun si unul, decat deloc

http://family.webshots.com/video/3002764910103415869vLdjqa
incearca asa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI kitzy, sa fii sanatoasa si fericita!

frumos e sa radeti de necazu' copilului ? pai usor e sa pierzi suzeta, si sa se si transforme in supozitor !? teo stieeeeeee .....maaaa ce tare e in leagan, zici ca e ditamai omu'

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

Parcul Titan este superb...nu ca n-ar fi loc si de mai bine dar pana acum e cel mai frumos din cate am vizitat ...vorbesc de cel de langa Policlinica titan...e curat, accesul cu caini si biciclete este interzis, sunt banci multe si noi si e singurul loc unde am vazut leagane din alea pt copii mici-mici Azi l-am dat si-n alte jucarii Sunt unele pe arc , in forma de calut, de motocicleta...l-am tinut eu bineinteles...mai greu a fost sa-l conving sa nu puna gura sa roada manerele Dar i-a placut a fost cuminte Iar afara a fost f cald...eu am plecat cu el infofolit cu geaca si caciula si le-am dat jos in parc pentru ca mi s-a parut mult prea cald...sper sa nu ingrosam si noi randurile la carvol si panadol

poze

Mergi la inceput

mi s-a amanat TOT azi, ce zi de rahat...cumnata-miu e la Urgenta cu iub..a varsat cu sange, nu putea respira bine, cica respira greu si se cam invinetise in jurul gurii, s-au speriat cu totii..a chemat al meu salvarea, si 'colega' i-a trimis paramedicii de la pompieri, adik fara dr...in timp ce cumnata-miu nu se putea da jos din pat, ca sa-l duca la spital Liv cu masina lui..
acum asteapta analizele, cica ar fi un virus ceva..
alta: din cauza asta, iub fiind plecat de la ora 13, asm ratat iesirea afara cu Mufa...cand sa ies pe usa, pe la 5, suna tel ca vine fuckin' echipa sa vada fuckin' centrala!!
ultima: nici pretena nu mai vine, ca avea timp la ora 8, si i-am zis ca la ora aia ma pregatesc sa-l bag in pat pe Mufa..cica vine joi!
copilu' de o saptamana nu are noroc clar de iesit afara!

Mergi la inceput