Puiuti de Randunici 2008!! (104)
Raspunsuri - Pagina 12
mimonix spune:
Azi in parc la Titan ![]()
unde-a disparut suzeta 
uta-uta cu caruta
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kitzy Azi va ofer o felie de tort si o cupa cu sampanie pentru ca implinesc frumoasa varsta de 16 ani www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana Povestea nasterii de Diana (24.04.2008) |
La multi ani fericiti!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:

LA MULTI ANI, KITZY, SA FII SANATOASA SI FERICITA!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Vad ca e invazie de muci sau "mucii au cucerit crenguta" cum bine zicea cineva
NASOL! Pup eu toti muciosii ca deja asa-s de multi ca ar trebui sa le fac scrisoare sa-i nominalizez
si mamicile de muciosi
Numai Ariel e de vina ca ea a racit prima si v-a dat la toti
D-aia sta pitita si tace malc 
Zic si eu ce-am retinut...in afara de muci si febra 
Ursuleatan-a mai luat 10 ca n-a zis cat a luat
Bun si cinci lasa, nu fi suparata
Bine ca ai scapat 
Sovibrrr...sa fi fost o intamplare? ntzntz pacat oricum! Bravo voua ca ati reusit, si eu as vrea sa ma mobilizez inainte de Craciun ...
Baloo sing with me : I wanna be a man, a mancop
Si zici ca nu stiai la 14 ani cum se fac copiii? Pai uite, prin incercari repetate 
Roxanasigur ca esti ingrijorata si trista...dar sunt convinsa ca o sa fie bine pentru toata lumea, inclusiv pentru tine 
Va scriu si ma uit in monitor la Vladutz care de 20 de minute exerseaza cu inversunare si perseverenta ridicarea in fund !
Inca n-a reusit 100% dar vreo 50 de abdomene tot a facut ![]()
Pe diseara!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
MIMO ce fascinat e Vladut in leagan!
cu suzeta nu pot sa-l vad...bun si unul, decat deloc
LUNY
Kya spune:
Kitzy la multi ani fericiti si impliniti!

Mea culpa ca am uitat... 
L-am trimis pe randunoi in parc cu copilul. Am imbracat fata corespunzator cu vremea de afara si starea ei de raceala. El vine cu inca o bluza flausata si o canadiana... Degeaba ii explic ca daca transpira tot rau ii e! Nu pricepe...
Si se mai intalneste si cu soacra-mea in parc, ca au venit in Bucuresti. Iar soacra-mea are o fixatie - a racit copilul ca a tras-o curentul! (nu am destule ziduri sa ma dau cu capul de ele)
... ma intorc la munca... 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny MIMO ce fascinat e Vladut in leagan! ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
http://family.webshots.com/video/3002764910103415869vLdjqa
incearca asa

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
LA MULTI ANI kitzy, sa fii sanatoasa si fericita!

frumos e sa radeti de necazu' copilului
? pai usor e sa pierzi suzeta, si sa se si transforme in supozitor
!? teo stieeeeeee
.....maaaa ce tare e in leagan, zici ca e ditamai omu' ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
mimonix spune:
Parcul Titan este superb...nu ca n-ar fi loc si de mai bine dar pana acum e cel mai frumos din cate am vizitat ...vorbesc de cel de langa Policlinica titan...e curat, accesul cu caini si biciclete este interzis, sunt banci multe si noi si e singurul loc unde am vazut leagane din alea pt copii mici-mici
Azi l-am dat si-n alte jucarii
Sunt unele pe arc , in forma de calut, de motocicleta...l-am tinut eu bineinteles...mai greu a fost sa-l conving sa nu puna gura sa roada manerele
Dar i-a placut a fost cuminte
Iar afara a fost f cald...eu am plecat cu el infofolit cu geaca si caciula si le-am dat jos in parc pentru ca mi s-a parut mult prea cald...sper sa nu ingrosam si noi randurile la carvol si panadol 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
luny spune:
mi s-a amanat TOT azi, ce zi de rahat...cumnata-miu e la Urgenta cu iub..a varsat cu sange, nu putea respira bine, cica respira greu si se cam invinetise in jurul gurii, s-au speriat cu totii..a chemat al meu salvarea, si 'colega' i-a trimis paramedicii de la pompieri, adik fara dr...in timp ce cumnata-miu nu se putea da jos din pat, ca sa-l duca la spital Liv cu masina lui..

acum asteapta analizele, cica ar fi un virus ceva..
alta: din cauza asta, iub fiind plecat de la ora 13, asm ratat iesirea afara cu Mufa...cand sa ies pe usa, pe la 5, suna tel ca vine fuckin' echipa sa vada fuckin' centrala!!
ultima: nici pretena nu mai vine, ca avea timp la ora 8, si i-am zis ca la ora aia ma pregatesc sa-l bag in pat pe Mufa..cica vine joi!
copilu' de o saptamana nu are noroc clar de iesit afara!

LUNY

de