Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)
Raspunsuri - Pagina 4
Sheritra spune:
Pussic, la 7 dimineata ii dau de mancare mai mult dormind in scaun, adoarme instantaneu pana la 10. La pranz in ultimul timp doarme f putin, cam 2 ore, si apoi pe la 10 seara. Nu reusesc s-o adorm mai devreme, vine ta-su seara si inebuneste de bucurie, se tine numai pe langa noi. Poate incepe si ea sa adoarma mai devreme.
Aadyana, supeeeer!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca aaaaaaaa pana nu e ora 0...sa urez si eu LA MULTE LUNITE INAINTE... sanatosi , mancaciosi , frumosi....pt. SERBAN ...totulli LUCAS ....jasmin012, precum si sarbatoritilor de maine(29) MARA...acular73 RAUL, ROBERTO...irina_stef MATEI....roxxy80 AMIRA...mariussimiuc ANDREEA....sorina7 ALEXANDRU.....olim CARINA....daia1202 RARES....telena |
Multumim!
Tort nu vreti,nu-i asa? La multe lunite tuturor sarbatoritilor si din partea noastra!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 si trebuie sa scriu din nouuu... vei aveaaa multe fete la usa cad mai creste Robert ... ..pot sa vin si cu a mea in petit ??? |
Multumim!

Robert e petit deja.
| citat din mesajul lui popbianca mariussimic....niste copii super....si ce gene avea si cealalta fetia !... ![]() |
Multumim Bianca!

| citat din mesajul lui bb_yasmi miha super poze!!!! ai doi copii frumosi!! |
Multumim Lavinia!

| citat din mesajul lui eladea2005 miha, ai niste copii tare reusiti... sa-ti traiasca si sa fie sanatosi... ![]() |
Multumim!
Important e sa fie sanatosi,cu restul ne descurcam noi. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui cristi07 Miha ce dulci sunt puii tai...si sigur sunt ai tai! |
Sigur eram acasa cand au fost facuti...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
cristi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Sigur eram acasa cand au fost facuti... Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

Cristina si Radu 3.12.2007
mariussimiuc spune:
Lavinia,eu n-am mai prins pozele...
Oooo...ba da...le-am dibuit pana la urma...
Anca,concediu placut!Sa va distrati frumos! 
Jasmine,pentru mersul la pediatru nu-ti trebuie neaparat certificat de nastere,dar ca sa-ti faca fisa trebuie CNP-ul.Pentru alocatia de 200 ron trebuie certificatul de nastere,copie si original.
Ellis,sanatate multa la puiuta mica.
Nu trebuie sa te simti vinovata ca-i dai antibiotic.Asta e,daca trebe trebe. Si da, da-i si Biotics.
Roxxy,felicitari pentru inscrierea la master.
Sa inteleg ca avem un psiholog printre noi? ![]()
Am vazut un monstrulet simpatic foc.
Si strambacila!
Apropo de monstrulet...de Aralia ce mai stiti?
Adriana,sa-ti fie de bine noul look.
Neaparat sa faci poze! ![]()
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Multumim! ![]() Robert e petit deja. |
ne refuziiii !!!!
Nu e nimic.... si asa sunteti departe ..dupa mai imi face fica-mea factura mare la telefon Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
Eu sper sa ma tina elanul cu scoala mult timp...sunt foarte entuziasmata... si e ceva ce chiar imi place... plus ca sist de predare e diferit.. si ma bucur ca mai respir si eu alt aer in afara de pampers, biberoane si cratite
...
Va fi mai greu dupa ce vine bb2 ..dar ma descurc ..ca odata intrata pe drumul asta nu pot da inapoi...![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Oki ...eu urez noapte buna si la cafea dimineata nu promit ca vin... ca bubulina asta nu mai doreste cafea... cum beau cum ma trimite sa o dau afara
... Dar nah ...are dreptate fatuca ...dar mama-sa asta e mai ..tzaca
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Vasari spune:
Ank, ma bucur tare ca-ti place la scoala! Le doresc succes si celorlalte fete care s-au inscris la master/facultati si alte treburi delicioase. Sincer si eu as mai face cate ceva, dar suntem singurei de tot in Bucuresti. Dar suntem 3 acum. ![]()
Daca e cineva care vrea sa vina la petrecerea bulgarasilor si nu e din Bucuresti va cazez cu placere. Am si un patut de bb, ca Maria doarme mai bine cu noi in pat.;) Stiu ca nu e petrecere de noapte, dar cine stie. :))
Miha, Aralia vine la petrecerea bulgarasilor, a zis ca are o perioada tare grea acum, nu stiu nimic altceva de ea. Cu ocazia asta mi-am dat seama ca nu am nici nr ei de tel.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.