Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)
Raspunsuri - Pagina 22
ellis spune:
M-a apucat o nostalgie...
; acum un an eram in spital internata pentru a doua oara, ca mica era zmucita din burta
, iar acum numa' ce fac 30 de ani si am un pui mic si iubit, sensul meu in viata, un sot drag si intelegator(cu capcauna), plang de nu mai pot...
...sa nu uit de voi care ati fost aici sa ne bucuram si sa ne sustinem in momentele grele
pe toate;
ADRIANA - si eu spar sa fie un zvon, oricum azi avem pangasius in meniu; cum a fost la job?
MIHA - si a mea se ridica in picioare si in scaun, balamsoar sau carut...nu mai e sigur decat patutul ei, asta pana cand l-o zgaltzai prea tare; in momentul de fatza Alessia mananca cel mai bine si cu drag pangasius, nemixat, asa bucati mari; am vazut ca ii mai place supa cu galuste.Pupam motata! avem si noi bluzita ca a voastra, dar mov![]()
Ma tot gandesc la BIANCA...oare sa fi luat picea din spital hepatita?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
anka.san spune:
Multi ani inainte, Ellis, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de comorile tale
. Eu asa le zic baietilor mei (Andrei si tati).
Si pe mine ma luase nostalgia joia trecuta cand am facut 30 de ani....
Apropo de Bianca, sa stii ca asta a fost primul meu gand - ca a luat din spital. Stiu ca e foarte contagioasa hepatita A.
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
Jasmin012 spune:
Acum ca am terminat de citit zicem si noi buna dimineata, ca niste copii cuminti...
o sa va povestim aventura noastra de ieri: Lucas a cunoscut o printesa roz tare frumoasa, cu niste ochisori superbi... Andreea de Vali... lui Lucas i-a placut si papusica ei... ma rog, la inceput nu prea s-au bagat ei in seama, dar pana la urma s-au imprietenit si cand a vrut unul in brate, hop si celalalt... la fel si cand au vrut sa se plimbe pe piciorusele lor. Din pacate nu avem decat vreo 3 poze, ca incepuse sa se lase seara, iar bebelusii trageau de mamici ca sa primeasca tzatzica... asa ca data viitoare facem mai multe.
Victo, mai esti in Bucuresti? Cand ne vedem?
Miha, multumesc, dar n-as vrea sa te las fara wrap... poate doar daca accepti sa ti-l platesc. Ai ideea pana la ce varsta se poate folosi? Ca mi-e greu sa-l car pe Lucas cu carutul prin Bucuresti si in marsupiu nu cred ca mai poate sta.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis M-a apucat o nostalgie... ; acum un an eram in spital internata pentru a doua oara, ca mica era zmucita din burta...sa nu uit de voi care ati fost aici sa ne bucuram si sa ne sustinem in momentele grele pe toate;Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007) |
Ellis eu am des momente din astea... de cate ori il vad, asa dragalas si cum face el prostii cateodata, imi dau lacrimile... cam in fiecare zi mi se intampla... nu cu plansete, dar da, cu lacrimi... si nu-mi vine sa cred cum creste de repede... Ei, hai, nu mai plange, ca ai motiv de mare bucurie...

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
mariussimiuc spune:
Helau! 
Ma'c sa fac capitol nou si revin. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adelamaria spune:
Neata!
Bianca, imi pare rau sa aud vestile proaste!...Hepatita A e contagioasa si trebuie internare, tratament si regim. Se vindeca complet. Eu am facut-o cand eram in scoala generala. Dar de unde oare a luat-o micuta?...Vorba fetelor, poate din spital...Multa sanatate va dorim!
Roxxy, eu am terminat Spiru in 2002, am fost pe-aproape
. Ca si Jasmin, si eu am dat admitere, l-am avut si pe Zarnescu prof, pe regretata Teodora Cristea si inca 2 profe super exigente si super profi la engleza...Din pacate nu vreau sa le spun numele pentru ca nu mi le amintesc exact
Rusinica sa-mi fie...
Adriana, repet, nu m-am suparat chiar deloc...Am auzit si eu barfe despre Spiru de-a lungul vremii...Doar ca m-a apucat nostalgia si nu m-am putut abtine...
Dany26, azi dimineata mi-am amintit ca intrebai de schimbatul copilului in parc...Cand era cald, practicam sportul asta; acum, nu. Daca face "placintica" mergem acasa...asta e...
Intreba cineva si de branzica...Eu fac din 200 gr lapte pus la fiert. Cand fierbe storc putina zeama de lamaie, mai las pe foc putin sa se aleaga si apoi scurg cu strecuratoarea. Iese cat o portie. E super usor si Ilana a acceptat-o bine.
Scuze de raspunsurile intarziate, dar fac tot ce pot sa tin pasul cu voi ![]()
Sorina, nici eu n-am vazut pozele voastre si mi-ar fi placut...![]()
mariussimiuc spune:
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy80 spune:
Exact...toti profii astia mi-au mancat zilele
. Si eu tot la zi am fost. Tu cand ai terminat?
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Jasmin012
i-ai avut pe Vascan, Scipione, Lupu, Zarnescu? Si altii la fel de ai dracu'? Si eu am facut Spiru si cu profi ca astia e garantat ca nu poti trece ca gasca prin apa... eu chiar ma gandeam ca poate ar fi fost mai usor la o alta universitate... dar eu am fost la zi, probabil ca la ID e mult mai usor... Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anka.san Multi ani inainte, Ellis, sa fi sanatoasa si fericita alaturi de comorile tale Si pe mine ma luase nostalgia joia trecuta cand am facut 30 de ani.... Apropo de Bianca, sa stii ca asta a fost primul meu gand - ca a luat din spital. Stiu ca e foarte contagioasa hepatita A. Anka si Andrei (17.12.2007)poze Andrei |
Multumesc!
Sa fiti fericiti! Sa te bucuri de implinirile puiului.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)