Colectia de toamna-iarna 2005 (210)
Raspunsuri - Pagina 21
lavi02 spune:
Faze de faze la gashka 
asta de nov-dec.
Sincer m-am spart de ras
dar nu-i de gluma. Am trecut prin aceleasi chestii cu Silvia acum vreo 3 ani. La Nati vad ca inca nu-si scot capul.
Explicatia: ei incearca sa testeze limitele, sa vada de le permit parintii si ce nu. Ce se poate si ce nu. Pentru ca nu stiu daca se poate sau nu (vezi acadeaua). E un pas de maturizare, incep sa constientizeze lumea asta, vad ca nu se poate tot ce vrei motiv pentru care urla, pt ca ei credeau ca se poate
. Ce-as urla si eu cateodata! 
Solutii:
1. Inabusit circul din fasa. Preintampinat. Cum se vede miros de circ la orizont repede prestigitatorul de serviciu
(adica mami
) scoate iepurele din paralie
si schimba subiectul.
2. daca nr 1 n-a tinut asteptat cu CALM sa se calmeze puiul, indiferent ce-ar zice spectatorii. Calmul asta e foaaaarte greu de obtinut, se obtine prin exercitiu
dar antrenorii-s la post.
lavi02 spune:
Miri e de 1 an si jumatate. Preparatele astea din farmacie sunt valabile mult mai putin, 3 luni maxim. (nedeschise)
Ripley nici silvia_d n-a mai intrat de foarte mult timp.
roxisialexia spune:
multumesc celor care au intrebat de noi 
Ieri am chemat pediatra acasa pentru ca matei aproape se sufoca de atata tuse, tusea foarte ciudat si m-am speriat.Are bronsiolita si urmeaza tratament, alexia este mai bine si cred ca de luni va merge la gradi pentru ca am imbatranit cu un an zilelea astea.
Alexia este fruntasa in ale urlatului, plansului si istericalelor...nu mai pot , mama nu o mai suporta, ta-su o evita si ii vine sa o bata non stop iar eu trebuie sa temperez pe toata lumea si sa aplanez totul.
cami , sanatate multa 
mmiri si pentru voi la fel, sanatate.
meems, de treo ori 21
, culmea si prietena mea cea mai buna e tpot intr-o zi de 21 
ioana, nu se poarta diferit cu matei ci cu tot ce face, este mult mai nervoasa,
revin mai am cateva de scris insa se lasa cu urlete
camelia_daniela spune:
Neatza ... schimb eu "subiectul" ... da???
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
roxisialexia spune:
lavi, multumesc mult
. ar trebui sa cumpar un aparat de aerosoli insa acum nu imi permit acest lucru.ma bucur ca silvik face figura buna ![]()
alina, asa de mult mi-a placut livada de mere ..aveati voie sa luati mere? super frumos
.
tie si micutei nazdravane
mihaela, al tau sot nu vrea sa se cloneze? sunt prima pe lisat de asteptare
. felicitari, sa va iubiti mereu asa.
poate nu ma crezi insa langa tort trebuia sa fie un inel cu diamant insa din cauza de copii urlatori nu am avut ragaz sa gasesc ceva frumos( in poze of course
)
lavi, mercic pentru info cu elefantul http://www.trilulilu.ro/zamfircristina/74a2eda7bc8a5b, alexiei ii palce foarte mult. 
gandacel, sanatate multa tie si piticilor.
bic
smaranda cea frumoasa si nazdravana si mamica necajita.
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Cami, mai schimbi subiectul? Nu stiu daca s apostez aici sau nu.![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!