Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)
Raspunsuri - Pagina 13
ceska777 spune:
Shose,
mergi la "go to webshots" si ajungi la pozele lui roli.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Shose spune:
Ceska thx
reusit.
Are Roli doi ingerashi. Imi place 'dragaleala de dimineatza' de ma rimite cu gandul la bb2.
Nu radetzi va rog, nu va tavalitzi pe jos.
Sunt tot io Shose - incompetenta - dar nu ai cum sa nu te gandesti la ingerashi cand vezi asa poze.
AncutzaD imi pare rau de programul infernal pe care si l'a format bb la tzatzi.
Nu sunt in masura sa te sfatuiesc nimik, doar sa fi tare si sa rezisti atat timp cat vei hotara tu ca tzatzii ii e necesara.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
ceska777 spune:
Citesc niste blog-uri de pe DC despre mamici care si-au lasat bebelusii acasa si s-au intors la servici si acuma vor iar acasa.... avem si noi zuze intoarse in campul muncii. Eu daca ar fi sa ma "intorc" ar trebui sa vin in Ro (ehei). Aici nu am unde sa ma intorc cand se termina "sustinerea" de la stat in ianuarie 09. Daca vreau locuinta ceva mai mare musai sa ma pun pe treaba. Am asa o idee ca o sa-mi gasesc greu ceva ce am mai facut in Ro sau care sa imi placa...si parca nici eu nu vreau sa il las pe Benji chiar si dupa o zi ca cea de azi. Nu l-am lasat cu soacra decat cu strangere de inima si dupa ce o zi a fost suparata ca nu am incredere in ea, ca doar e mama sotului meu. Si asta ca sa imi reintru in mana cu condusul... cate o ora pe zi saptamana trecuta. Uf! sigur nu dorm binela noapte. Eu incep acuma cu batai de cap si sa ma plang si sunt atatea zuze care s-au apucat de treaba deja...
Eu nici nu stiu ce si unde sa caut pe aici... sotul vrea transfer cu jobul si in functie de asta ne mutam sau nu in alta localitate, in functie de asta o sa caut job....sau incep casiera la supermarket ca tot nu am manichiura....
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ADRIANKA spune:
Buna, fetele! Am pus pozici cu noi, nu multe, pentru ca vreau intai sa vad daca mi-a iesit figura, daca o sa se vada ceva..Va pup si mai revin.Sper doar ca am scapat de moderare.
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com" target="_blank">poze cu noi
docdecap spune:
'naseara!!
hop si noi pe aici
1. racesc, iau acuma un fervex ceva, sper sa-mi treaca, urasc sa fiu racita (in afara cazului cand e cineva sa aiba grija de mine, sa ma rasfete... si cum nu am, mai bine sunt sanatoasa)
2. serban nu mai vrea san. asa, scurt, de sambata seara nu mai vrea tzitzi. urla de foame, nu deschide gura, intoarce capul, cere de mancare... nici biberonul nu il mai termina.
3. de precizat, folosim tetine avent nr. 2, de-alea de la 1 luna la 3 luni...
. mai am unele, le-am facut gaura mai mare pentru cereale cu un ac gros incins, da' laptele vine cam mult, si il termina repede si nu e 'satisfacut', el trebuie sa si oboseasca, sa cada apoi lat in patut...
4. aseara m-am apucat sa mulg, am scos...60 ml
pe care i-a baut din biberon. azi-dimineata am scos cu chiu cu vai 'fo 25. acuma va intreb pe voi, mai are sens sa ma straduiesc??
5. ereena, multumesc pentru prima pagina, sa stii ca nici eu nu am mai dat de alinuscha, vad ca nu a mai scris de prin iunie... o sa o intreb pe mav, parca erau la aceeasi odisee
6. anca-diana, cu siguranta masa doar la programul d emasa o sa fie mai simplu. fara lapte intre timp, intre timp apa.
eu daca ii dau cereale se scoala noaptea... am facut un experiment si in 2 ocazii asa mi-a facut. daca ii dau doar lapte praf, doarme snur. asa ca nu recomand cereale... doar la gustarea de dupa-amiaza.
7. ceska, eu sunt copil de uter retrovers, evident si sora-mea, dar si travalii de 'jdeore. asta n-are nici o treaba, asa am avut si eu cu uter numa' bine
8. roli, ce blondini ai tu acolo!!
9. lala20 un
, asa-s barbatii, pusi la colt musca...
10. de miri se mai stie ceva??
11. danonique, misca bebe
. eu am uitat cum era, pe bune, am uitat burta si sarcina si tot in 2 zile, parca nici nu fusesem eu. acuma mi se pare asa depaaaarte...
12. si gata, ca e tarziu
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
cati_magureanu spune:
Stiu ca este tarziu..dar sa aveti maine dimineata, la cafea, de ce sa va amuzati..Din ciclul "bebelusii fac lucruri trasnite"..Ma chinuiam de vreo ora cu niste amarate de 100 grame de piure de legume sa i le dau mofturosului meu bebelus (seamana cu tac'su)...Mai ramasesra 50 grame pe care nu mai stiam cum sa i le mai indes in gura..epuizasem toate schemele si eram cu nervii prastie...Imi pusesem intre timp si mie, intr-un castron, o supa pasata cu crutoane si un miez mic de la o ceapa rosie langa...Lipsita de orice chef de viata, ma gandesc sa-i dau sa guste putina ceapa rosie (bine..sa dea cu limbuta)...Ii facasa, ca o scupa, din miezul ala de ceapa...Si ce credeti oameni buni..deschide Matei al meu o gura cat o sura sa manance ceapa si de alta nu...Ce credeti ca a urmat..numai cand ii dadeam ceapa pe la nas, deschidea gura mare si uite asa am reusit sa-i dau 50 grame de piure in cateva minute..dupa ce ma chinuisem o ora cu celalate 50 grame..spuneti si voi acuma...
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
Aproape toata ziua am fost conectata la forum, dar nu am putut sa bag un ochi, macar! Asta e, nu o mai pot lasa nesupravegheata si nici nu sta locului![]()
Ereena, stiu ca Alinusca s-a contrat cu cineva pe forum (nu retin faza) si s-a retras.
Dana
felicitari pentru primii fluturasi din burtica! Si eu am simtit-o pe Thea la 12 sapt si 3 zile. Doamne ajuta sa fii bine si sa nu fie nevoie de cerclaj.
Ramonab
bafta multa la control cu puiutul tau. Asteptam vesti
Felicitari clopoteilor viteji care s-au ridicat pe piciorusele lor si felicitari proaspetilor dintosi
Ereena, am murit de ras la faza cu steriletul si farmacista
Nici nu mai stiu ce-am mai citit, asa ca va pup si fug la somn
Aaa era sa uit: ne-a iesit al 7-lea dintisor (jos incisivul lateral dreapta) si al 8-lea se simte deja agatand (tot jos, cel din stranga)
Din acest motiv se cam plangaceste noaptea (azi noapte cred ca a plans de vreo 10 ori
) sper sa iasa si asta mai repede, pe urma vine iar o perioada de pauza (are gaza mea ~ luna si dintele
).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
cati_magureanu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Catimagureanu mi-au plcut pozele voastre recente, cu shootingul in aer liber, bricolajele reusite si bebe dupa baita. Ce confortabila pt busileala e mocheta pufoasa pe care o aveti peste tot! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Ema, te pupam si noi! Multumim frumos pentru aprecieri legate de poze...Noi suntem niste admiratori secreti ai vostri! Nu scap pozele cu voi! Sunteti niste frumosi! ma bucur ca Milan a papat mai bine cu noua tetina...uff..pe mine o sa ma albeasca chestia asta cu nemancatul..acum, sa zic, am rezolvat-o cu lapticul..dar ce ma fac ca mananca putina manacre solida..eu cred ca nu-i place cum gatesc
Adrianka, bine ai venit pe la noi! Asteptam sa va vedem!
Dana, m-am emotionat sa aud ca ai simtit bebelusul deja..felicitari...sa fie sanatos si voi cu totii!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
cati_magureanu spune:
LauraI, felicitari pentru cel de-al 7-lea dintisor al frumoasei cu ochi albastrii! Am vizionat si poze...eeee..minunata...
SUFLET DRAG
cati_magureanu spune:
Ceska,,,iubesc poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2367769000102658297jEMQZq..
Intr-adevar, Benji al tau este adorabil!
SUFLET DRAG