FIV in Ungaria 44

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns swift spune:

TAMARILLYS
, si eu am noduli la sani ( mastoza fibrochistica ) + hiperprolactinemie ( prolactina marita ) si am facut FIV la Szeged, sarcina biochimica din pacate . Stai linistita in privinta asta ca nu este nicio problema , nu influenteaza nodulii cu nimic. Din contra , daca vei reusi sa ai un bebe , de la alaptat e posibil ca nodulii sa dispara . Doctorita mea endocrinoloaga mi-a spus asta
Sa nu te sperii daca dupa fiv vei avea dureri puternice de sani , si eu am avut dar mi-am revenit
Iti doresc succes si Dumnezeu sa te ajute !

Mihaelle , mult succes in cautari , sper sa gasesti ce iti doresti si sa iasa rezultate bune . Te pup

TUCULUCU , Sa va ajute Dumnezeu si sa fiti sanatosi si fericiti . Felicitari pentru minunatiile tale si sa-ti traiasca !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

BULUNA Suntem aici langa tine
SIMA Sigur ca vor fi sanatosi, Dumnezeu are grija x4
LIANA De ce nu ne dai nici un semn? Cum esti?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

BULUNA Mi-a soptit o pasarea ca esti FELICITARI !

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Tuculucu sa-ti traiasca comorile, sa fie sanatosi. Va pupam
Buluna felicitari
Adela tie seara iti soptesc pasaricile ?????? ce fac feciorii tai???
Olteanco unde ai disparut????
criss

Mergi la inceput

TIA Se pare ca mie si tie ne soptesc pasarelele cate ceva. Gemenii dorm si Rares la fel, de ce crezi ca sunt pe DC.

Mergi la inceput

Am deschis capitol nou AICI!

Va astep !

Mergi la inceput