am nevoie urgenta de ajutor-rog cititi
buna ziua
am nevoie disperata de ajutor sora mea de 23 de ani a fost diagnosticata cu encefalita in prezent este internata la spitalul sf pantelimon dar cei de acolo nu fac mare lucru ne au spus sa asteptam doar sa asteptam ca nu se stie ce se va intampal
am dori sa o mutam la un alt spital si sa o vada si un alt docotr
daca stie cineva un medic bun va rog mult de toto sa ne ajutati
va multumesc mut anticipat o zi buna si sanatate
Raspunsuri
rory76 spune:
Pe cumnatul meu l-a salvat un medic de la spitalul Floreasca, un profesor ma interesez diseara si iti spun si cum il cheama. Era vorba despre ceva tare nasol, de viata si de moarte, abia a scapat! Tot baiat tanar...nu stiu daca sora ta e deplasabila, nu e bine sa o mutati de colo-colo. De ce nu aveti incredere in medicii de acolo? ce sa iti mai zic, vai de sufletelul tau prin ce treci! Multa sanatate ii doresc surorii tale, ma rog pentru ea! Aveti incredere in medicii de acolo, nimanui nu ii convine sa piarda un om aiurea cred ca se face tot ce sa poate!
Sanatate multa, Dumnezeu sa fie cu voi!
editez: am aflat, il cheama Lica Ion. Noi am facut asa: am gasit la Braila un doctor care ne-a trimis la profesorul Lica de la Floreasca, incercati si voi asa-gasiti pe cineva care il cunoaste. Intai vedeti daca sora e deplasabila si vedeti cum faceti. Imi pare rau ca nu pot ajuta mai mult!
"sky is the limit!"
puiutz_mic0 spune:
buna ziua din nou
in primul rand va multumesc tutturor celor ce ati citit
in al doilea rand va aduk o veste buna sora mea se simte mai bine se pare ca a fost o greseala de diagnostik fiind meningita nu encefalita
tratamentul a dat roade
nu ami are febra si nici nu ami e conectatat la aparate
atat doar mai are perfuzii si sonda de urina (pana acum fiind conectata la monitor cardiac si plaman artificial)
va multumesc mult de tottuturor celor care au citit si in special tie roy
o zi buna multa sanatate bebicilor dar si mamicilor si viitoarelor mamici pentru fiecare
ati facut un lucru extraordinar cu forumul asta
rory76 spune:
Ma bucur ca e mai bine sora ta, si implicit, si tu. Vezi, Dumnezeu e sus, si nu ne lasa la greu! Sanatate multa, gandeste optimist si transmite-i si surorii tale din inima mea multa energie pozitiva,iubire si recunostinta catre Cel de sus!
va pup pe amandoua!
"sky is the limit!"