Salajence la apel!!!!![56]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

oti, mata ta e mama denaturata.io zic sa dai puii spre adoptie.
auzi , baga tu fasolica cu ciolan, daca-ti pica bine, ca nu mai papi tu cateva luni bune .
andrei ce zice de scoala? e incantat?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dapoi or supravitui, daca ii dau spre adoptie? Ca is de o saptamana. Nici nu cred ca vad.Andrei cum vine de la scoala isi face temele. Adevarul e ca nu stau langa el, da azi cum am fost ocupata nici nu l-am verificat la sfarsit. Si amu spre seara cand dau sa ma uit cum le-o facut, vad ca intr-un caiet erau incepute niste randuri cu patratele, dreptunghiuri si triunghiuri care el nu le-o gatat. Si zice ca nu, si nu, ca nu tre sa le faca. Am sunat-o pe fata lui Clau sa o intreb, aia zice ca ea le-o facut deci, il pun si io. Maaaai ce plans mi-o tras!!! Ca nu tre sa le faca. Noa, zic daca nu tre atunci sa fiu eu pedepsita. Asa ca le-o facut pana la urma da cu scandal. E asa de aiurit, nu stiu la ce se gendeste uneori, ca nici nu a stiut ca luni nu tre sa mearga la scoala, ca el nu o auzit cand le-o zis. Noa, va si va doresc noapte buuna.

Mergi la inceput

'neata. Poftiti la o cafea! Cum va simtiti azi??? Eu sunt adormita rau... si tre sa stau dupa nenii aia care vin la crapat de lemne... Asta daca or veni... Ca ieri erau tare "aburiti". V-am pupat, merg sa pazesc geamul ca tre sa apara. Cel putin teoretic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Prezenta la cafelutza !

Am strans si yo hainele , acum se termina inca o tura de spalat , ma duk sa le intind , apoi ne apucam si noi de teme .
Ma mai conversez un pik pe mes. cu vara-mea din Germania , apoi fug sa iau ciolan.

O zi frumoasa va doresc !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Io stau si astept... ca fraiera. Or zis ca vin la 8-8,30 Daca nu vin pana la 10 am plecat la dr. ca ieri mi-o fost lene Si daca ma enervez caut pe altcineva sa vina la crapat. Ce neseriosi!Adriana, spor la bucatarit!

Mergi la inceput

Otilia , yamy-yamy ... ceapa in prosop ... da ia zi cum se procedeaza k sincera sa fiu doar am mancat pe la altii , eu inca nu am facut-o singura . Eu fac doar ceapa stransa-n pumn !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Adriana, ma faci sa rad. Pai asa cum o strangi in pumn, asa o strangi in prosop, numai ca dupa aia o si bati cu pumnul celalalt. Asa-i ca-s sado? Smecheria e ca se duce muuult din usturime in felul asta. si dupa ce ii tragi cateva in cap, poti sa o rastorni pe farfurie si sa o dai si cu ulei. Sau unii o fac cu bulion. Sau si cu ulei si cu bulion. Eu o prefer doar sarata. Inca nu mi-o ajuns pruncu acasa. O zis ieri ca raane in parc cu colegii sa culeaga castane... Amu ce sa fac? Sa merg dupa el? il mai las pana la jumate...Cat despre taietorii de lemne, daca voi i-ati cvazut atunci i-am vazut si eu. Amu ma gandesc sa merg sa caut pe altcineva ca astia is neseriosi. A icepe sa ploua si mi le-a uda tate. Ioi ce ma enervez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va salut si eu!

adriana, drum bun si vreme faina la Hunedoara! Si spor la ciolan cu ceapa! Ce mai fac fetele?

otilia, pofta buna mai departe la ciolan! Si nu te-nerva pe mesterii aia, ca strica lui bb Alex. O venit copilutzu mare?

La fel si tie Bia pofta buna! Da, mamaligutza am prezentat-o. Daca vrei retete, mai asteapta sa mai strang si le-oi pune pe blog. Inca nu am decat 2...saptamana viitoare mai urmeaza si apoi cealalta.

elvira, ce scumpa e Cristina! Is tare faini la varsta asta....

Io va tzuk pe tate, cum va ziceam m-ati cam pierdut pe drum si nu stiu ce sa va mai zic...asa ca va doresc o zi faina!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Tu Otilia , dar ceapa in prosop sa o crap in 4 sau cum sa o fac ?
Ca eu cand o strang in mana , prima data o tai patratele , apoi pun sare si o strang in pumn .

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Adriana, ceapa o faci fix asa cum stii tu. Adica o tai "patratele", pui sare prin ea, si apoi in loc sa o strangi in pumn, o pui in prosop si o bati. Faci ca un mic saculet pe care il tii la gura si ii dai bataie. Ceapa va lasa apa aia care ustura in prosop. Sau poti folosi prosop de hartie, ca o sa iti puta rau prosopul dupa, da pe vremea cand eram noi la bunici nu erau de astea. Cand o rastorni pe farfurie, o sa vezi ca se desface toata, mie de fapt lucrul asta ma incanta cel mai mult. Ca nu tre sa trag de feliute, ca sunt toate despartite. Amu am mancat una rosie cu Andrei. Da Miha, o venit feciorul cu vreo 2 l de castane salbatice din parc. Si ce s-a mai laudat cu ele... Ca cica ce mari si faine is... amu avem deja o juma de galeata, nu stiu ce vrea sa faca cu ele... Da mai strange.. Cum o iesit mamaliga? Ce or zis colegii? Bia, cum te mai simti azi? auzi, fa tu o cana de apa calduta cu o lingura de sare, si pune-te si trage pe nari din apa asta. Tii in pumn apa sarata, iti astupi o nara cu mana cealalta, si tragi pe nara libera apa sarata. Si o scuipi cand ajunge in gura. Iti zic eu ca nu e tocmai placut dar f. f. eficient. stii cum iti curata sinusurile??? Jos palaria. Eu nu am avut ce face in primavara, ca nu puteam lua antibiotic fiind in primele 3 luni de sarcina si in 7 zile am scapat de o astfel de belea. Si ma durea capul, si aveam niste secretii verzi de toata frumusetea... Tre sa faci asta macar de 2-3 ori pe zi. Ai sa vezi ca face minuni. si sanatate.Restul??? Pe unde umblati? tata gasca.

Mergi la inceput