Salajence la apel!!!!![56]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Nu puteam sa sting calcu si sa nu mai trec pe aci. Apoi amu daca nu or veni in 3 sapt sa le fie de bine ca bune or fi si intr-o luna. Auzi fata, da io am ales sa vie la posta coletu... Ca poate oi fi in spital atunci, mi-a veni curierul in spital? Si tot atat costa...Noa, va am fugit si eu la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
ma duc sa citesc ce ati scris si mai viu
io azi mi-am facut de cap la shoping, adica ikea, am adus parcehtul acasa, si niste haine la alex de iarna, ca is reduceri mari, si am luat ca pui sa nu ii fie frigut la tusca

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti ai grija de tine si de Alex, nu mai muci atata
mihaela, hai ca nu e asa greu condusul, eu nu am condus pana aici, si amu ii dau lectii lui colegu si azi am facut aproape 350 de km, si asa bine ma simt cand conduc eu, adica cand ma duc eu singura, plus ca nu depind de nimeni, fiecare cu "rabla" lui.
Ce fain de voi ca dupa 5 ani primiti cetatenia, noi numai dupa 10 ani, mai avem aproape un an jumate
blondo, hornu il desfunzi cu tighi

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Mergi la inceput

'neata! Va poftesc la o cafeloaie aburinda! Langa niste clatite americane, pufoase, pufoase Azi ma duc si io in Zalau sa imi fac damblaua. Mai am de cumparat una alta pt bebe, scutece, chestii pt baie, si mai vad io ce gasesc. Haine nu mai iau ca am o tona, asa ca oi scapa ieftin Va tzuc reviu cu impresii dupamasa.

Mergi la inceput

Deci, va hodiniti, ai??? Io am fost deja in K, nu am targuit cine stie ce da am lasat acolo mai 200 lei... Pe nimicuri... Noa, asta e. O sa mai trecem si pe la U in drum sper casa, poate, poate imbogatesc colectia... si treceti la raport!!! Ce bucatariti azi???? Andrei vrea mici, asa ca desear asta prestam.

Mergi la inceput

Azi fac singura monologul....Asa de tare ma plicti... Nu sunteti niciuna dispusa sa iesim la un suc?? Se pare ca berbantul mai are treaba vreo 2 ore...Precis aveti de lucrul...

Mergi la inceput

Mergi la inceput