Loc de petrecere - DE EVITAT!
Am avut petrecerea aniversara a celui mic intr-o locatie numita Castelul Fermecat si as dori sa va impartasesc impresiile negative pe care le am despre organizare si nu numai (tin sa va precizez ca este a treia locatie, avand petreceri in fiecare an, deci am termen de comparatie).
In primul rand ca nu au respectat ceea ce stabilisem de dinainte si ceea ce spuneau ca intra in pret, lucru care se poate verifica si de pe site(60 RON per copil). Adica:
- coifuri - nu am vazut
- suflatori - nu am vazut
- 2 sticle de suc pentru copii? N-am vazut nici o sticla la vedere pana aproape de final cand saracii daca au apucat sa bea cate o sticluta
- popcorn? nu am vazut
- dans? nimic, oricum printesa era cam adormita si de-abia astepta sa iasa la o tigara
- modelaj baloane? am vazut vreo 3 sabii si atat
- face painting? horrror! in viata mea nu am vazut ceva mai hidos si neprofesionist
- concursuri? nici unul
Iar referitor la meniurile adultilor, trebuiau sa fie gustari de 300 g per adult, asta insemnand vreo 4800 g in total iar noi am avut pe masa cu 13 adulti vreo 3 platouri cu cateva pateute si o mana de alune si fistic.
La fel si calculul facut pentru cele consumate suplimentar. Saracii parinti, nu stiu daca au baut fiecare cate un suc sau o cafea in plus fata de ce intra in meniu si totusi ne-au taxat cu 94 RON in plus.
Fara cuvinte! A fost o experienta nefericita. Sub poleiala pe care o afisau in exterior se afla un munte de neprofesionalism!
Aveti mare grija si ocoliti locul minunat de joaca numit Castelul Fermecat!
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Raspunsuri
martie spune:
Unde e castelul asta? Ca maine isi schimba bannerul din Castelul fermecat in Casa Magica si nu stim cu cine avem de-a face!
Eu zic sa le faci o plangere la OPC, prea multa bataie de joc.
crisiacob spune:
Undeva in apropierea strazii Delea Veche, pe langa restaurantul La Mama. Au site-ul unde se poate verifica. Nu stiu daca am voie sa-l scriu.
Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)
Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!
Rufus spune:
De ce sa nu ai voie? Aici e interzisa reclama gratuita pe spinarea Forumului, dar asta numai reclama nu e...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Bebe Beca spune:
http://www.castelulfermecat.ro/site/site.html asta probabil ca este.
Ioana 13+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
doradora spune:
crisia, imi pare rau ca nu ai fost multumita. copiii insa s-au distrat?
noi am mers acolo in primavara, si in afara de faptul ca au umblat la mancarea copiilor, in sensul ca au pus snitel de pui in loc de cascaval pane (s-ar putea sa ma insel, dar parca asa am retinut;), portiile au fost relativ ok, inclusiv pt adulti, a mai si ramas.
suc au adus,dar intr-o sticla mare, si au turnat in pahare de unica folosinta, nici nu stiu ce era, pt ca fata mea era mica si nu era cazul de asa ceva.
in schimb, castelul gonflabil era lipit intr-un loc,vizibil, chiar la intrare, iar prin spartura de langa iesea aer; calutul de plastic era rupt, ii lipsea un maner. intr-adevar, alba-ca-zapada era obosita. baloanele au fost ok, cele pt modelaj, adica au existat, spre deosebire de celelalte, care am inteles ca ar fi fost mai putine decat ce se comandase.
copiii s-au simtit bine, dar erau mititei, intre 1 an si 3, si nu prea ii interesa daca e carpit castelul sau daca e spart.
oricum, mamica organizatoare a facut scandal, a zis ca ea nu plateste diferenta de mancare pt portiile copiilor, pt ca nu a cerut asa ceva si nici nu au intrebat-o daca e de acord.
ce m-a deranjat insa tare de tot a fost ca animatoarele, vreo 2 fatuci, se jucau cu copiii, in loc sa aiba grija sa nu coboare copiii de scari-usa era deschisa. eu am stat cu ale tot timpul, dar au fost si mamici care s-au bazat pe camerele video si pe animatoare, si, zic eu, nu au facut bine, pt ca era clar ca fetele respective nu stateau sa supravegheze usa.
chris + alexandra
vulpitza2004 spune:
Buna fetelor,
Eu inca nu am ajuns la botez sau locuri de joaca pt bebei pt ca al meu e inca in burtica - prin martie-aprilie va aparea ;)
In schimb, am facut nunta anul acesta in Moeciu la Vila Arinul. Cazarea a fost foarte buna, dotari de buna calitate si cu bun gust. Dar, la capitolul mancare a fost jale. Noi am inchiriat toata vila de vineri pana duminica. Nota de plata la cazare a fost ok, dar la mancare a fost asa:
- am negociat un meniu pt fiecare persoana de vineri pana duminica: initial a iesit la 160lei, dar la final a fost 200lei :(
- am negociat meniuri pt copii (10 copii cu varste intre 2 si 8 ani) - nu au existat, ci au pus tot meniuri de adulti
- la masa de nunta de sambata au venit si alte persoane care nu au fost cazate in vila, unii chiar localnici - in loc sa-i treaca numai la meniul de nunta au fost adaugati la masa de pe cel 3 zile.
In concluzie nota de plata a fost umflata cu 6.000lei. Evident ca noi eram de vina si sa nu ii intelegem.
La nunta au fost colegi de-ai sotului care vroiau sa faca botezul copilul acolo, dar s-au razgandit imediat.
Evitati pe tot posibilul acest loc.