Puiuti de Randunici 2008!! (103)
Raspunsuri - Pagina 19
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Kya, mi-am amintit --ati montat patutul? Sau tot in landou culcati copilul? ca dupa cum o vad pe Sanziana, in curand lumea va fi a ei! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Am mutat-o in patutul ei. Dupa ce a escaladat landoul si a cazut cu tot cu el, am zis ca ar fi timpul pentru un upgrade.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
luny
..si vremea asta e "datatoare" de dureri de cap; poate daca reusesti sa dormi un pic, sau sa iei o bulinuta...trece 
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
clauclau spune:
Am vazut-o pe Sanzi care face si ea exercitii , acus' pleaca dupa Mufa! Si tare frumos ii sta in patutul alb.
Tuchi, bea capucino si apuca-te de invatat.
Acus imi mai fac si eu o decof ca am terminat temele cu razvanici si am hranit si rebecca care iar a mancat legumele rapid, in 5 minute a lipait tot castronelul.
Acum Razvanelu' o adoarme pe Rebecca in leagan si ma-sa sta pe forum.![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Liana, chiar e super vestuta galbena, ii vine foarte bine micutei. Si seamana cu tine, sunteti amandoua la fel!
M-am razgandit, mai bine beau un galactogil decat cafeluta! Ii prinde mai bine atomicei mele...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Kya spune:
Multumim fetelor pentru aprecieri 
Liana si eu zic la fel, ca Duracell seamana cu tine. Frumoase amandoua! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
lianam spune:
mai ce sanzi mumusica in patutu' ei
....kya, da asa cumintica e? nu se baga cu manutele si piciorusele printre gratii? ca teo o gaseam toata iesita
...se mira cred ca nu ii incape si capul si se frichinea de zor sa vada daca reuseste sa iasa
; asa ca patul e jos la ultimul nivel si baricadat cu aparatori la partea cu gratii (si pe interior ceva adaptat, nu prea eficient dar...cat de cat, ca merge in 4 labe si da cu capu de toti peretii patului
)
simo
...ce mai face davidutzu cu ATV-ul lui? poate ne mai pui poze sa il vedem in actiune ![]()
lianam spune:
![]()
multumesc fetelor de aprecieri; si mie mi se pare acum ca a inceput sa semene mai multicel cu mine; taberele sunt inca impartite: unii spun ca seamana cu mine, altii cu ta-su...
amira_roxana spune:
ce poze frumoase am vazut...
kya e superba sanziana, ce mare s-a facut si ce puternica e....si ma bucur si pt vestea buna pe care ai primit-o
liana...ce ingeras de fetitza ai. cu tine seamana mah, f mult. si intr-adevar, vesta aia e mortala!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam mai ce sanzi mumusica in patutu' ei ....kya, da asa cumintica e? nu se baga cu manutele si piciorusele printre gratii? ca teo o gaseam toata iesita ![]() Liana, mami de Teo (27.03.2008) |
Nu, sa stii ca nu-si scoate extremitatile printre gratii
Bine mai da cu capul in zabrele, ca doar e berbeaca, dar mai mult nu. I-am cumparat inca un set de aparatori, pentru tot patul, dar mi-e mila sa i le pun, pentru ca prin zabrele se uita la noi asa, si i-as acoperi toata privelistea.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Ma apuc de un capitol nou.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!

(5.07.2005) si
(30.01.2008)