Directia Apelor, stie cineva, ceva?
buna!
De la 1 oct incep serviciul la un nou loc de munca, la directia Apelor. Din cate mi s-a spus acolo, de catre cea care m-a intervievat, pare ok. As vrea sa aflu mai multe despre salar, prime (am inteles ca vor fi de craciun, paste, ziua apelor, 8 martie). E adevarat? Sunt reale?
Daca lucreaza cineva in aceasta institutie sau cunoasteti pe cineva acolo...
Multumesc!
Raspunsuri
mihaeladm spune:
Nu este cine stie ce job. E un job ca toate altele. Iar primele sunt simbolice, sa nu ai asteptari prea mari.
Multa bafta!
Lasa ca o sa te descurci si o sa vezi singura despre ce este vorba.
Mirrella spune:
Informatii de genul asta poti afla online de pe desprefirme.com..Incearca,poate e si compania la care vrei sa lucrezi acolo.......
lorellay spune:
Eu am lucrat la Ape si mie mi-a placut foarte mult si vreau sa ma intorc...
Sa vad daca reusesc dupa ce termin cu CIC, deci peste vreo 2 ani.
La ce birou vei lucra?Ce?
Stiu ca se dadeau prime de paste, craciun, ziua apelor...nu cine stie ce dar erau.Si acum cred ca sunt.
O sa lucrezi la Directie sau la Sistem de Gospodarire?
In Targu Mures?
Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
J G spune:
Scuza-mi intrebarea: tu te angajezi intr-un loc si nu stii salariul si beneficiile?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
xerxe2005 spune:
Corina, e doar un loc de munca ca oricare altul, unde impresia generala de bine o dau nu atat salariul si primele, cat stabilitatea, siguranta, respectarea drepturilor salariatilor (ca totusi, e unitate de stat) si cel mai important, biroul in care esti repartizata, seful direct, colectivul si apoi sacinile de serviciu.
Mi se pare bine sa ai de facut si teren, pentru ca doar la birou e cam enervant.
Razvan Gabriel
lorellay spune:
Spune-ne cum e....
Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.