Sa ai un ingeras langa tine- adoptia

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecia spune:

Mihap,niciodata nu este prea tarziu!
La fel mi-am dorit si eu,un copil de 2.5-3 ani si iata-ma adoptand unul de 6 ani!Nu refuza din start ideea, daca ti se ofera ocazia mergi sa vezi si copii mai maricei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Buna fetelor!
Eu sunt la inceput de drum , ca sa zic asa, in sensul ca sunt la faza de strans actele insa deja incep sa ma sperii de ceea ce citesc.
Cum sa nu fie copii adoptabili cand mass-media e plina de asemenea stiri, ca sunt abandonati,ca sunt aruncati pur si simplu.Ce le fac acestor copii?Ii tin ascunsi?
Noi vrem sa adoptam un bebe intre 0-3 ani, oare cerem prea mult?
Asta inseamna prea multa asteptare????Deja stau si imi pun o mie de intrebari si am zi de zi 1 milion de ganduri insa sper ca cineva acolo sus ne iubeste si ne va da un semn.Si le va da speranta tuturor femeilor si famililor care doresc sa adopte niste suflete lipsite de aparare.Eu cred ca este exact "un act divin" ca sa citez si tocmai de aceea trebuie sa avem speranta ca intr-o zi visul nostru va deveni realitate.

Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuti1 spune:

Buna Mihap,
ti-am trimis un E-mail personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma spune:

La fel mi-am dorit si eu,un copil de 2.5-3 ani si iata-ma adoptand unul de 6 ani!Nu refuza din start ideea, daca ti se ofera ocazia mergi sa vezi si copii mai maricei.

Bine v-am gasit. Nu am scris demult dar va citeam des. Noua ni s-a reinnoit atestatul si avem acelasi raspuns> aveti rabdare, nu avem copii adoptabili desi sunt foarte multi copii, dupa cum singure au recunoscut si ele. E o bataie de joc, pentru ca pana nu mor de plictiseala nu lucreaza nimic, si nici nu le pasa. Parerea mea la DPC nostru!

In schimb putem sa mergem sa vedem copii mai mari, intre 5-8 ani, in alt judet,(precizez ca noi vroiam doi copii intre 0-5 ani) si vroiam sa intreb cum e sa adopti un copil mai mare, prin experienta pe care tu ai avut-o?

Succes tuturor viitoarelor mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma spune:

[quote]citat din mesajul lui norma

Era citat din alecia, ea spunea ca tocmai adopta un copilas de 6 ani.

Mergi la inceput