confectii lenjerie intima

confectii lenjerie intima | Autor: chanel_chris

Link direct la acest mesaj

Buna,

Poate cineva sa imi ofere mai multe informatii despre modul in care se confectioneaza lenjeria intima?

pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

Ce anume se intereseaza?
ce masini se folosesc,ce etape presupune??de ce materiale e nevoie??
si cand spui lenjerie intima te referi numai la bikini sau si sutiene??

http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chanel_chris spune:

ce masini se folosesc pentru realizarea sutienelor/corsetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu am lucrat cativa ani ca inginer sef de schimb pentru o firma franceza de lenjerie intima. Apoi pentru una intaliana care lucra lenjerie intima-sutiene, chilot-fara cusaturi. Astia aveau masini de preformat cupa de sutien si de lipit partea elastica pe lateral si taiat bucatile de chilot. Abia apoi veeau cusaturile laterale care erau un fel de cusaturi de acoperire, ca la varful ciorapilor de dama(se numeste cusatura deschisa). E mult prea complicat procesul la modelele astea.
Sunt mai multe feluri de masini folosite, in general sunt cele simple, cele de surfilat, cele de aplicat elastic si cele de aplicat banda aceea laterala la chilot daca exista-se numeste coltaj acea banda(e un aparat special care se monteaza la masinile simple). Pentru sutiene e masina speciala de agrafaj, apoi cea care face "cheitzele" la bretelutze si la "tubul" in care vin introduse "armaturile"-sunt acele arce de metal de sub sani.

Cam atat imi aduc aminte, au trecut vreo 8 ani de atunci...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chanel_chris spune:

multumesc pentru informatii....Din cate am citit este un proces destul de complex pentru confectionearea unui sutien sau a unui corset

Mergi la inceput