Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
miha - na, ca nici eu nu ma uit la bunatatile tale, sac!

Nu-s ale mele,uita-te cu incredere.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

pussi - ceea ce spui tu cu Ana e idem la mine cu Silvia. Nu sta la schimbat, vrea numai cu mine, in brate, e razvratita, pare ca faca totul impotriva mea. Eu as spune ca are o personalitate ff puternica, stie ce vrea. Da' pe mine ma termina cu nervii. La tati e mai linistita, da' petrece si mai putin timp cu el.

Faza comica e ca de vreo 2 zile zice ma-ma-ma-ma continuu. Ii spune si lui tati ... intinde bratele la el sa o ia in brate si ii spune ma-ma . Am zis ca eu sunt mama ei naturala, iar tati e mama spirituala.

Bine ca macar Elena e mai intelegatoare. Daca erau amandoua la fel?

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
miha - na, ca nici eu nu ma uit la bunatatile tale, sac!

Nu-s ale mele,uita-te cu incredere.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Piei ispita !!!!

Mergi la inceput

Azi stateam de vorba cu o prietena pe mess si la un moment dat imi trimite o melodie.Populara. Nu stiu de ce dar muzica asta ma amuza teribil. Si cum ascultam eu cum canta ala de frunzele de la "5 chiperi" cand ma uit la fiica-mea ce credeti voi ca facea? Iote na! Pe mine m-a amuzat,dar ei chiar i-a placut.

Mergi la inceput

Si vroiam sa mai spun apropo de personalitatea puternica a Silviei ... da' e si smechera, cand vine cu manutele ei si imi cuprinde fata si imi da pupic in felul ei ma topesc toata. Uit de toti nervii pe care mi-i face uneori!

Mergi la inceput

Hahhahaaaa ...

Imi place ce ordine in jucarii este la tine !! Parca a trecut taifunul.

Mergi la inceput

Silvia a facut o adevarata pasiune pt. DVD-uri. Sub televizor, pe masuta de TV avem diverse casete video si DVD-uri. Cand ajunge acolo le trage unul cate unul si le imprastie prin camera. Prefera DVD-urile pt. ca-s mai usoare . Deci si la noi parca a trecut taifunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Azi stateam de vorba cu o prietena pe mess si la un moment dat imi trimite o melodie.Populara. Nu stiu de ce dar muzica asta ma amuza teribil. Si cum ascultam eu cum canta ala de frunzele de la "5 chiperi" cand ma uit la fiica-mea ce credeti voi ca facea? Iote na! Pe mine m-a amuzat,dar ei chiar i-a placut.

Suuuuper!! Chiar ca ii placea ritmul!

Mergi la inceput

Citat:
Imi place ce ordine in jucarii este la tine !! Parca a trecut taifunul.

Si tocmai astazi am avut impresia ca parca a fost mai putina dezordine decat de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

super tare pitica, deci si-a gasit partenera fiu-miu.al meu e numai cu mainile pe sus cand aude muzica , ma intreb ce o fi in capusorul lor de le vine sa danseze in mod special la muzica populara.
miha merci de retete, m-ai debusolat, nici nu stiam ce sa aleg ca toate ma tentau, pana la urma m-am oprit la prajitura cu miere, sa vezi ce o sa postez maine ca azi nu mai am putere de nik. am fost sa iau mocheta in bucatarie ca fiu-miu numai pe gresie statea, ma dispera, acu n-are decat.
fetelor maine pregatiti-va sa va intoarceti boscorodelile catre mine si mai lasati fata sa respire, ca ea are intentii nobile.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput