Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

VEDETI CA AVEM DESCHISE 2 CAPITOLE CONCOMITENT

Si eu unde sa scriu?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Aici.
Am denuntat eu la moderator celalalt capitol si am rugat sa fie inchis.

Cami multumesc
Si bafta la birou

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Miha ce-ai patit cand l-ai intarcat pe baiat?

L-am intarcat pe Robert la 1 an jumate,in mai 2006. Totul bine si frumos pana in februarie 2007,cand mi-am descoperit niste noduli la san. Am mers la doctor si aveam amadoi sanii plini de chisturi,multi si mici.Din cauza laptelui ramas pe canale.Am avut noroul ca erau multi si mici si nu unul singur si mare.In prima faza am incercat cu niste unguente,masaje...dar n-a mers.Atunci dr mi-a spus ca cea mai buna solutie ar fi sa mai fac un copil. Dupa o luna eram la ea in cabinet.
Am avut noroc cu carul...dar acum chiar nu mai vreau sa-mi incerc norocul.Dealtfel nici nu se mai poate...chiar daca as vrea.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!!

Venim si noi iar in gasca muciosilor! Abia ce scapasem de mucisori si au venit iar, de data asta parca mai serios. Ieri a avut si febra ... ooofff ... Azi insa pare ca e mai bine, dar e ff scancita!!!!

sheri - felicitari si bafta la bb2!!!! Parca, parca, daca vrea Dumnezeu, ma bag si eu curand!!!!!

jasmine - iti spusesem eu ca dureaza mult tare cu certificatul. Daca nu ai urgenta, e ok. Dar daca e urgent, poti sa grabesti cu o cerere la Politie, la sectia minori nascuti in strainatate ... in care sa explici motivele. Eu asa am facut si mi l-a dat in 2 sapt. Daca nu, mai dura mult si bine!

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata si aici! :)
Lala, multumesc, eu a trebuit sa plec si nu am avut timp sa rezolv cu al doilea capitol.
Sa va povestesc ce fetita dulce am! Azi pe la 7 dupa ce a papat a venit si m-a luat in brate si m-a pupat! Iar la masa de dimineata am avut cubulete de mar copt si ea imi dadea mie sa pap si eu ei!
Acum m-a muscat de un deget de la picior si s-a uitat sa vada ce zic.
Cami, Leibniz se numeau biscuitii cu care ne-ai servit la babyexpo? Am luat acum si Maria a devorat 2!

Uitati ce mai stim noi sa facem. Sunt ultimele 2 clipuri: lilo-lilo si puf&puf! :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

miha te rog ajuta-ma cu o idee de reteta rapida si practica.
am niste frisca naturala si nu stiu cu ce sa o combin.as face ceva dulce, diferit de ce fac eu de obicei si sunt in pana de idei, poate ma ajuti tu.
merci mult

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Alina, e dulce rau Maria!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Gina, felicitari lui Serban!

deci avem si un baietel care a mers singurel!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Buna dimineata si aici! :)
Lala, multumesc, eu a trebuit sa plec si nu am avut timp sa rezolv cu al doilea capitol.
Sa va povestesc ce fetita dulce am! Azi pe la 7 dupa ce a papat a venit si m-a luat in brate si m-a pupat! Iar la masa de dimineata am avut cubulete de mar copt si ea imi dadea mie sa pap si eu ei!
Acum m-a muscat de un deget de la picior si s-a uitat sa vada ce zic.
Cami, Leibniz se numeau biscuitii cu care ne-ai servit la babyexpo? Am luat acum si Maria a devorat 2!

Uitati ce mai stim noi sa facem. Sunt ultimele 2 clipuri: lilo-lilo si puf&puf! :)

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

vaiii, e o figura tare scumpica...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Da, Petro, mi-ai zis.... dar tot nu-mi vine sa cred, desi mi-a zis tipa aia de la starea civila, parca mi-a dat cu leuca-n cap. la care politie sa fac cerere? La circa de care apartinem?

Fetelor, ziceti-mi si mie reteta de branzica... ca am luat calciu lactic de la Zentiva si am pus la un litru de lapte Zuzu rosu, integral, doua pastile la inceput, dar vazand ca nu se intampla nimic am mai adaugat una, dar tot nimic... de-abia am ales un picut de ceva asemanator cu caimacul, cam o lingura pe care i l-am pus in fructe... Voi ce lapte folositi? Si parca mai era una cu lamaie, cu nu stiu cate picaturi de lamaie....

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Miha ce-ai patit cand l-ai intarcat pe baiat?

L-am intarcat pe Robert la 1 an jumate,in mai 2006. Totul bine si frumos pana in februarie 2007,cand mi-am descoperit niste noduli la san. Am mers la doctor si aveam amadoi sanii plini de chisturi,multi si mici.Din cauza laptelui ramas pe canale.Am avut noroul ca erau multi si mici si nu unul singur si mare.In prima faza am incercat cu niste unguente,masaje...dar n-a mers.Atunci dr mi-a spus ca cea mai buna solutie ar fi sa mai fac un copil. Dupa o luna eram la ea in cabinet.
Am avut noroc cu carul...dar acum chiar nu mai vreau sa-mi incerc norocul.Dealtfel nici nu se mai poate...chiar daca as vrea.

Deci, Miha, cum vei proceda cu intarcatul? Ca sa nu mai faci noduli de la lapte? Hai, ca sa stim si noi...

Mergi la inceput