Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata ma retrag si eu sa imi termin papa ca acusi se trezeste iasmi...la papa...apoi la plimbarici cu trici.

va pupam.
mai lasam pozele pana diseara

anca, nu te uit..astept poze!!!!

pussiiii

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Va invit la un nou capitol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Fetelor, maine ma inscriu la master si sunt tare fericita!!!! Imi vad visul cu ochii sa fac un master in psihologie.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

La multi ani Matei!

Succes la master!

La ce ora iesi azi in parc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Buna dimineata.
Mai scriu si eu, ca a adormit puiul. De azi ii voi da ANTIBIOTIC, cred ca am incercat destul, ii dau amoxicilina, ca vad ca e mai rau cu mucii, adica intr-o ora o aaspir de 5-6 ori, adica la vreo 10 min, ca sa poata respira; noaptea se ineaca, nu doarme bine nici ziua, nici noaptea, e schimbata...acum nici laptele nu il mai bea pe tot.
Sa ii dau si biotics?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Neaparat da-i si Biotics pe langa antibiotic. Si se mai continua inca o saptamana dupa ce termina antibioticul. Alfel sa nu faca vreo candidoza sau altceva asemanator, Doamne fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Andreea plecam asa tarziu ptr ca pana acum am avut nunti ,sambata a fost ultima,a sorei mele mici si plecam in Spania,Costa Brava
Lavi e delicioasa Iasmi...ma e roscata?
Irina frumosi foc flacaii tai
Fetelor eu nu cred ca mai intru pana pe 7 cand ma intorc,va pup pe toate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Anca, va dorim concediu placut si va asteptam cu poze

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

pai nu am inca,sper sa fac rost pana diseara si pun.
Fetele care ati fost cu copii in avion ati avut voie cu apa,iaurt,lapte?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

eu am avut borcanase... nu am avut probleme

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

nu stiu ce are eric... e tare iritat, plangacios... o fi de la raceala??? plange la orice... in plus se sperie si daca stranuta cineva sau tuseste mai atre... daca rade in hohote... s-a intamplat asta acu cateva zile... oare de ce o fi asa sperios??

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Roxxy, acum am citit mesajul tau si iti raspund cu intarziere, dar sper sa ajungi sa-l citesti.

Daca iti doresti mult inca un puiut o sa te descurci cu siguranta. O sa fie fff greu dar si fff frumos . Intr-adevar trebuie sa treaca 2 ani intre 2 nasteri. Eu am o buna prietena care este si nasa lui Andrei care are 2 fetite la distanta de 2 ani intre ele si acum asteapta sa nasca a treia fetita cand cea mica o sa faca 3 ani.

Si ea mai tot timpul e singura pentru ca atat sotul cat si parintii lucreaza. E adevarat ca acum pe perioada sarcinii au mai ajutat-o parintii pentru ca a avut o perioada dificila, dar a trecut.

Si e foarte optimista ca o sa descurce cu trei fete cucuiete . Si cu siguranta o sa-i prinda bine si lui Matei, o sa devina mai altruist, o sa invete sa imparta si sa aiba rabdare (dupa crizele de gelozie de rigoare ).

Asa ca depinde de tine cat de mult iti doresti/ daca asta vrei o sa te descurci

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Si daca tot bat campii singura pe aici, macar sa spun tot ce imi trece prin cap ca cine stie cand mai reusesc sa intru .
vroiam sa va spun ca ma bate din ce in ce mai rau gandul sa-l fac pe bb 2 anul viitor. problema e ca am nascut prin cezariana si stiu ca e nevoie de o pauza de 2 ani pana la urmatoarea sarcina. Voi ce stiti?
Al doilea impediment ar fi ca pe mine chiar nu are cine sa ma ajute in afara de sot (care e destul de mult timp plecat in delegatii). Voi credeti ca as reusi sa ma descurc cu un pui de 2 ani si un nou-nascut? Vreau sa-mi dati un sfat sincer pt ca ma framant f f rau. Financiar ne-am descurca, nu f stralucit, dar nici nu am face foamea. Chiar sunt intr-un mare impas. Eu as vrea ca atunci cand voi reveni la job sa nu mai am intreruperi. sa stau acum o perioada mai lunga acasa (sa faca si Matei 3 anisori) si pe urma sa revin definitiv la munca.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Anka si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput