Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (115)
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Fetelor, maine ma inscriu la master si sunt tare fericita!!!! Imi vad visul cu ochii sa fac un master in psihologie. Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare |
bravo roxxy... bafta in noul an scolar...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ancadragoman spune:
Andreea eu fac bagajele ca maine plecam in concediu si acum ies sa fac ultimele cumparaturi![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
adra_bell spune:
Adriana, am mers la spitalul din Giurgiu, avea febra mare, 39.6C, era prea departe Bucurestiul
Roxxy, eu cred ca te vei descurca, nu o sa ai incotro. Sor-mea are copii la 2 ani distanta, si nici un ajutor. I-a fost tare greu, credea ca o ia razna, uite ca nu a luat-o. A angajat totusi pe cineva, pentru ca sotul ei pleca dimineata, venea seara tarziu.
Si eu vreau bb2, dar astept sa faca Eva 3-4 ani.
Succes la master!
Bianca, si Eva urmeaza acelasi regim, mai putin orezul. Carne fiarta, paine prajita, rondele de morcov fiert, ceai de menta, saruri de rehidratare. Pisu' ei miroase tare a medicamente, saracuta:(
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate, Eva e mai bine nu mai are febra, scaunul a inceput sa se lege (i-am dat sa suga peste noapte
)
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea eu fac bagajele ca maine plecam in concediu si acum ies sa fac ultimele cumparaturi anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
uauuuuu.... fericito...
sau mergeti in tarile calde?
oricum, concediu placut! asteptam poze!!
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
pussi spune:
| citat din mesajul lui cristi07 pussi, scutecele chilotel sunt de la Libero Up&Go si au de la 7-14 kg au si cei de la Pampers dar de la nr de kg mai mari. noi folosim Libero up&go din aceleasi motive ca si voi (nu mai sta la schimbat) Ar trebui sa gasesti in Real/Selgros/Metro. Eu sunt f multumita de ei Cristina si Radu 3.12.2007 |
multumesc din suflet

PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
sincera sa fiu nu am incercat sa maresc depitul ,dar am observat ca se ineaca cu tetina 1,2,3 de la avent...o sa ii iau si eu 3 sa se obisnuiasca
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
[/quote]
bianca, am incercat cu tetina nr. 2, si tot incerc, doar ca se ineaca, e debitul prea mare pt el... ii curge si pe langa gurita... nu stiu ce sa zic... o sa mai incerc... dar asa treptat, nu-l oblig cu nimic...cand va fi el pregatit cu siguranta imi voi da seama...
noi la III ne ineaca, la II e ok.
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
[/quote]
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ellis spune:
Buna dimineata.
Mai scriu si eu, ca a adormit puiul. De azi ii voi da ANTIBIOTIC, cred ca am incercat destul, ii dau amoxicilina, ca vad ca e mai rau cu mucii, adica intr-o ora o aaspir de 5-6 ori, adica la vreo 10 min, ca sa poata respira; noaptea se ineaca, nu doarme bine nici ziua, nici noaptea, e schimbata...acum nici laptele nu il mai bea pe tot.
Sa ii dau si biotics?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui popbianca sa fac si eu un anunt...Ana mea merge singura...mai cade in fundic, o ajutam sa se ridice...daca o tin de manuta si ea vrea sa mearga in alta directie se deprinde de mine si dusa e....o iubesc nespus... diseara la baita vreau sa o cantaresc sa vad cum sta treaba..... mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
felicitari Anei!
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Buna seara! Sper ca nu ne-ati uitat pt ca am devenit o prezenta cam rara in ultima vreme. De cand cu vremea urata, am stat cam mult prin casa si facem numai prostioare Weekend-ul asta am avut musafiri: cumnatii cu baietelul (mai mare cu 2 saptamani decat Matei). Vreau sa va spun ca am descoperit chestii noi la puiul meu (care credeam ca se intampla dupa 2-3 ani). De cate ori se apropia ala mic de o jucarie de-a lui Matei, puiul meu sarea pe el si i-o lua (si vorbesc aici de jucarii care nu l-au interesat niciodata si pe care le ocoleste zilnic). Ala mic era f docil si nu plangea, insa Matei il tragea de par, il impingea. Cand i-am pus pe amandoi in patut si ala mic se ridica si incepea sa ne ''vorbeasca'', Matei il dadea la o parte ca sa fie el in centrul atentiei. vreau sa va spun ca am ramas putin mirata pt ca puiul meu este destul de bland de felul lui si mie imi da toate jucariile lui. Oricum nu m-am asteptat la un asemenea comportament la varsta lui Revin... Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare |
Roxxy, cred ca e normal, am obesrvat si eu la Lucas inca de pe la 8 luni ca are un dezvoltat simt al proprietatii: nasa lui are un baietel de 3 ani si cand venea pe la noi se juca cu scoica lui Lucas, iar copilul meu cum il vedea ca se apropie de scoica incepea sa protesteze, sa-l impinga cu manuta... la fel ca tine m-am mirat si eu, caci nu credeam ca e posibil, dar copiii din ziua de azi sunt mult mai isteti decat eram noi...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul
pe 28.06.08 si urmatorii 2
pe 29.06.08www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
irina_stef spune:
buna fetele!
Am intrat si eu pe fuga sa urez LA MULTI ANI puiutilor care azi mai implinesc o lunita,sa fie sanatosi sa creasca mari si frumosi si sa se bucure de viata alaturi de mamici si tatici si cei dragi,si nu in ultimul rand LA MULTI ANI si strunfilor mei dragi(iubitii lu mama).
Si un pupic mare mare copilasilor bolnaviori sa se faca repede repede bine...si normal pupici si la mamici!

Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)