Aspirante cu vechime "medie" (12)
Raspunsuri - Pagina 5
CrisaS spune:
Practic si eu tot din ziua 2..desi nu cred mare lucru..adica nu o sa raman gravida ca fac polidin:))) probabil ...cine stie ce rol are...sa trateze o infectie de care nu stii..habar nu am.
http://tt.lilypie.com/YT4Dm4.png
kitzy spune:
Crisa, Gabi, multumesc foarte mult!!!!!!!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
Blanche25 spune:
Crisule deci si ovulezi normal..pe bune ca ma streseaza chestia asta, dar cum ai zis tu, vine cand vrea, greu e ca vrem sa vina acummmmmmm!!!!
Tu ce fel de asigurare ai, de stat sau privata? Eu am privata, costa 60€/luna si intra tot ce vrei si nu vrei, te poti duce la 10 doctori daca vrei pentru acelasi diagnostic. Aici sunt toate grase, TOATE iar ei mici si slabi si toate au copii si plimba la carucioare de ma satur de privit copii mici. Te poti duce la doctori specializati in infertilitate, nu? Si acolo iti va face toate probele. Asa e aici. Ai si de stat, doar ca lista de asteptare e mai mare.
Kitzy LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

Am priceput cu torpila
, e o dulceata.
MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!
CrisaS spune:
Blanche, ii ia sotului meu din fiecare cec. Nu toate job-urile iti dau beneficii..aici dar daca unul are ..e suficient ca are si sotul sau sotia dupa caz. De exemplu eu nu am asigurare dar daca are el..am si eu automat si medicala si pentru dental.
Si eu pot merge oriunde vreau..insa..cred ca le e frica lor sa faca asta sa nu bata la ochi..nu stiu ei stiu legile mai bine.
Ma refeream la monitorizare.
Sincera sa fiu sa-ti spun e mai convenabil..ca in Romania:) iti ia din cec o suma modesta 100 de dolari pe cec , cam asa dar acopera tot.Spre deosebire de Romania unde tre sa dai milioane!!!
Crisa
kitzy spune:
Blanche multumesc mult si de felicitari si pt c-ai zis ca fiica-mea e o dulceata ![]()
Crede-ma ca daca acuma as vedea-o linistita, m-as ingrijora ca ceva nu e in regula, asa ca o prefer agitata, asa cum a fost dinainte de nastere ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Blanche25 Si totusi, ti.au facut toate analizele posibile, toate probele? |
Eu zic ca da!! Azi iar mi-am luat sange:))))) sa-mi fac LH, FSH..si tot ce mai e..singurul test care nu l-am facut e ala cu compatibilitatea intre sperma si mediul acid...nu stiu exact cum se numeste..dar nu cred ca e mare branza.
Raman cu speranta..in continuare.
Teste teste teste. Am citit tot ce se putea citi , am si cazuri peste cazuri care au facut o gramada de chestii si in final tot natural au ramas.
Un caz e nasa unei bune prietene care a facut ani de zile...inseminari peste inseminari fertilizari la un moment dat nu a mai facut si a ramas..natural. Mama avea doua prietene, una din ele era casatorita de multi ani era tanara..nu ramanea...a facut fertilizare , inseminare in final dupa vreo 7 ani a adoptat...cand avea fetita 4 ani a ramas insarcinata , apoi la 4 ani a ramas iar...alta i-a murit un copil la 3 sau 4 ani apoi nu mai ramanea ...dupa vreo 4 ani a ramas a facut gemene..si cazurile continua. Fiecare are povestea ei.O s-o am si eu pe-a mea, sint sigura!!!
Si fiecare dintre voi o s-o aveti pe-a voastra.Dumnezeu e mare si nu ne lasa sant convinsa.
Va pup ma duc sa-i fac bagajele sotului , pleaca iar in delegatie:))
O dimineata placuta sa aveti.
Crisa
diaconmaria spune:
'Neata...o
la toata lumea si dau si ceai si cioco calda si
si multi 
...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
Maria
diaconmaria spune:
Kitzy sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de minunea ta impreuna cu sotul...sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult ca asta e cel mai important....LA MULTI ANI si multi pupici 

...Mereu sperand si visand la un
...
Just me
-poze cu je
Maria
kitzy spune:
Maria multumesc mult! Eu cu sotul ma tot iubesc de vreo 11 ani
sa dea DD sa fie asa si in anii care urmeaza.
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)