Aspirante cu vechime "medie" (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele, ce mai faceti? V-ati baut azi, daca nu am eu mai multa si va chem si pe voi...Eu am reusit sa racesc, ma doare gatul, se infunda nasul, etc...minunat...sper sa nu imbolnavesc si copilul Azi incep si dieta, ca s-a terminat cu joaca, gata , trebuie sa slabesc...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

'neatza tuturor!

Anna, merci mult pt. cafeluta!
Ia repede Oscilococcinum pt. raceala, mie mi-a ajutat tare mult. Si pt. dureri de gat, Homeogene 9 (e tot homeopat), cate o pastiluta din ora in ora.

Restul fetelor, ce faceti, pe unde sunteti?

http://bd.lilypie.com/hXPxp3.png
33+ cu Denis Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

monicutule drag, iesi de acolo!

33+ cu Denis Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gabitzaam inceput deja sa iau antibiotic pt durerea de gat si oscillococcinum pt simptomele de raceala...

Anna de Ioana Maria
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Gabitzaam inceput deja sa iau antibiotic pt durerea de gat si oscillococcinum pt simptomele de raceala...

Anna de Ioana Maria
jos kg!!!

off...inseamna ca ai infectie in toata regula!
ai grija de tine, circula un virus urat, mai toate cunostintele mele sunt racite!

33+ cu Denis Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Monicule cum te mai simti? Ti-am citit si eu povestea si tare m-am intristat. Am un mare respect pt voi, mamicile de ingerasi ca gasiti putere sa supravietuiti.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vazui si io zilele trecute ca a fost ceva agitatie pe aici si ma gandeam ca ne "revenim"

IO ce sa fac? Inca mai trag dupa nastere. Azi ma duc la chiuretaj ca am resturi de placenta ca nu m-au curatat bine dupa nastere si tot asa. In rest sunt fericita ca mi-au iesit analizele superbine. Nu astept decat sa vina rusii si sa ma apuc de numarat. Psihic... imi revin usor usor ca n-am ce face, viata merge inainte.

Bujo, Filipocu e un bombonel de-mi vine sa-l mananc. Si tare ma bucur pentru camy ca va are acolo aproape pentru ca ai un suflet mare Si iti multumesc si eu mult de tot pentru mesaj si pentru gandurile bune.

Astept vesti bune de la toata lumea.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Te pup Monica si iti tin pumnii stransi la chiuretaj, sa te intareasca Dumnezeu si sa iti dea cat mai curand un bebe sanatos tun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Avem pozici noi la semnatura, format nou

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput