Pepenasi de iulie-august 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
Kimmy spune:
Uoff...am reusit sa cetesc tot tot din urma.Unele pagini ar fost mai bine sa le evit...dar face parte din minunata familie a noastra.E normal sa ne si certam,dar ar fi asaaa de frumos daca ar putea fi evitate cumva!
Trebuie sa scriu ca din nou,Mada si Sun sunt cele cu capul pe umeri,si raspund matur.
fetelor
Sun La multi ani lui Dragos!
Laremi multi multi ani fericiti impreuna va doresc.Noi abia luna viitoare implinim un an de casatorie,la o zi dupa ce Timi implineste 4 lunite...Si daaa,era deja in burtica la mami
De fapt cu 3-4 zile inainte de marele eveniment aflasem.Vaaai cat eram de fericitaaaaaaaa!
Annababy,diarux,Capri,Anka,Mona,Camy si toata lumea 
Anaxena mno nu am prins "ziua libera",si iti spun din nou,ca Maria e o frumoasa si nu e slaba deloc!
In legatura cu amintirea nasterii,la mine desi am nascut cu cezariana,a fost o experienta nemaipomenit de frumoasa,a doua zi inca nu vazusem pre mult soare,desi era,dar a treia zi cand eram deja in salon,era asa de frumoooos!
Stiu ca mai vroiam sa si intreb ceva...dar n-am ce face,singurul neuron ramas azi a decis ca vrea sa someze ca a obosit!
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
tiberica spune:
Kimmi deschid pagina si ce vad !!! mi te adresezi ca sunt imatura ? si spui ca Sun e cea matura? poate ar trebui sa analizezi situatia mai bine cred ca nu ai inteles, oi fi eu fata buna dar pana la a ma jigni cineva ! Stop te rog sa nu mai indraznesti sa mi spui direct imatura, dar stii ceva cred ca ai dreptate sunt imatura ca stau aici si accept sa ma jigniti voi...parca nu as avea destule prietene , la naiba chiar sunt o proasta, cred ca nu ati inteles situatia exact,,,
Kimmy spune:
AAAsaaa mi-am mai amintit
Timi abia acuma da sa incerce sa se rasuceasca,dar se misca mult si deja isi schimba pozitia pe pat de exemplu.Si ea doarme numai in patut noaptea,dimineata in schimb o iau in pat langa mine.
Vroiam sa mai zic ca doarme 12 ore pe noapte,cu 2 pauze de masa,si dupa vo 2-3 ore dimineata mai baga o tura.
Apropo de zona crepusculara,aka apartamentul meu,intr-o zi am ramas doar cu un singur bec functional in camera,si doar cu becul de la hota in bucatarie 
Kimmy spune:
Tiberica miii de scuze.Deci la asta chiar nu ma asteptam.Adica daca faci pe cineva matur,automat toata lumea pe langa e imatura?
Eu vroiam sa scriu ca mi-au placut raspunsurile fetelor
,asta la mine nu inseamna ca automat toata raspunsurile mi-au dispalut
.Oi fi eu mai retardata!Inca o data,sorry,chiar nu a fost cu intentie
.Si eu nu am scris nimanui niciodata un cuvant rau intentionat de cand m-am inscris pe forumul asta!Nu stiu unde vezi tu ca eu tie ti-am adresat ceea ce am scris
ileanna spune:
No comment ...
Altfel ce mai faceti gagix? Va e frica sa intrati? ![]()
Profa
. Prietenii stiu de ce.
Altfel ... cand 'oi gasi otzara de creieri intregi (la mine) sa stii ca tare mi-ar place sa mai vb cu tine de invatzamantul romanesc. Poate mai inteleg chestii pe care nu le-am inteles niciodata. Si poate imi mai trece furia pe subectu' asta ... cand vad ca mai sunt oameni ca tine.
http://community.webshots.com/user/my_margaret
diarux spune:
DANA, VASILICA 
TIBEEEEEEEEEEbaga id-ul meu de mess si descarca-te!ai lovit-o pe biata fata, KIMMY de a ramas muta de uimire!
oare am intrat intr-un cerc vicios cu toatele??????
daca pana ma inturnez nu terminati...ma asez in mijlocul drumului si plang!!!!!!!big time!
revin la capitolu' urmator. pupici ol!da' ol!!!!!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Kimmy spune:
Diarux nu mutzesc eu,ca nu scapati asa usor de moa...dar,da,m-a durut.Eu chiar nu ma supar pe nimeni ca la cate neintelegeri au fost pana acumaaa...
Pusai poze noi,na!
Nati spune:
Salutare fetele,
La Multi Ani, Dragos!
Sun sa fii fericita alaturi de sotul tau,si o zi frumoasa va doresc!
diarux, ma tot tin sa-ti multumesc pt poezia mea, nu am citit-o, am sa-mi fac timp sa caut pe la odisee.
Eu una nu mai inteleg nimic, sper ca se vor termina discutiile si sa continuam la fel ca la odisee.
Azi am fost la cumparaturi, am cheltuit o gramada de bani numai pentru Matei, haine de iarna, scaun de masina, ca in scoica nu mai incape,....un tarc, formula si lista continua.
Am luat si un carut umbrela, ca mi-a ramas in minte intiparit ce zicea Mada( mersi), ca e perfect cand calatoresti cu avionul.Carutul pe care il avem acum e cam mare sa-l taram prin aeroporturi, avioane.
Is obosita rupta, dar nu are rost sa dorm acum, ca se trezeste Matei acushi si mai mult ma enervez ca nu m-am odihnit cat vreau.
Merg sa mai mananc o felie de tort, ca si asa sunt grasa, mai am de asteptat pana in decembrie cand am unda verde de la medic sa ma apuc de abdomene si gimnastica.
Va doresc toate cele bune, sanatate maxima !
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze