Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (194)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea, eu am fost in Dragonul nr 1 si parca 3, printre tarabe nu am mers,daca ai rabdare sa cauti gasesti, trebuie sa sti cam ce vrei sa cumperi sa intrebi, au multa marfa neexpusa, eu nu prea am avut mult timp. Daca ai fost in Titan sau Obor cu mici exceptii este cam aceeasi marfama refer la standurile pt copii, dar mai ieftina.

Referitor la mancarica si noi suntem in aceeasi situatie, cel putin dimineata refuzam tot, am ajuns sa papam iaurtel cu cereale si dimineata si seara la 8-iaurt simplu (noi iaurt mancam dannone cremosso este singurul pe care-l mananca, am incercat tot ce este pe piata), peste zi accepta supa si ciorba de orie fel, asa ca ii pun toate legumele in ciorbita si carnita taiata foarte marunt si putina painica si astea sunt 2 mese pe zi, la 12 si la 4-5, altceva nu papa, il mai pacalesc cu pulpite la cuptor dar vrea carnita goala, asa ii dau. Eu am pus toate mofturile lui din ultima perioada pe baza maselutelor, care ne-au terorizat cate 2 odata, inca il mai chinuie ultimele 2.

Noi nu reusim sa scapam de mucisori, iar atunci cand este infundat nasucul tuseste, zic eu din cauza ca nu poate respira se ineaca, cred ca luni dau o fuga cu el la Budimex, deja avem o saptamana si tuseste la fel de urat, sper sa nu fie cazul sa-i dau antibiotic.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vad ca Roxana sarbatoreste....foarte bine...oare ce tort serveste?

Carpatina, delicioase bucate ai pregatit...bravo, mami!

Erina, pun pariu ca-i vor placea cartofiorii si Dariei. Aschia nu sare departe de trunchi. La noi s-a cam demonstrat zicala.

Ana, ce faci? E bine tatal?

Tomasa,

La noi e mami, asa bine e, ne rasfata cu bunatati. Acum a terminat de pus zacusca. E delicioasa. Sara o adora pe buni, o plimba toata ziua prin casa, acum canta amandoua la-la-la.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LA MULTI ANI scump trandafiras!!
Duamna C sa va traiasca mica printesa si sa va aduca numai bucurii!
LA MULTI ANI ROXANA!! Sa fi fericita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna seara, iar am restante, La multi aniu sarbatoritilor:

Vlad Matei de mami isabeluta
Eduard Alexandru de mami Vmkriss
Ana-Adelina de mami greyeras
Maria Diana de mami tzuc
Maria de mami tomasa
Eduard Stefan de mami bumbita
Miruna Ioana de mami andreea1002
Robert de mami laurici_27

Andrei Stefan de mami Nana Motoc
Andra Maria de mami nikol31
Luca Mihai de mami mada28
Vlad Dominic de mami moldoveanca
Alexandru de mami alexpa

si sarbatoritilor de azi:

La multi ani trandafiras scump Ioana, felicitari Carpatino, sa-ti traiasca.

Andrei de mami miaunici
Tudor Gabriel de mami carma
Dean de mami saphir

sa va traiasca printesele si flacaii.

La Multi Ani Roxana
sa fii fericita, sa te bucuri alaturi de familia ta minunata.
Tot binele din lume

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

La multi ani, Ioana, Andrei, Tudor Gabriel si Dean!!!

Sa va traiasca sarbatoritii!!!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

La multi ani, draga mea Rox! Sa ai parte numai de bucurii!

Mergi la inceput

Carpatina, imi amintesc cat m-a emotionat anul trecut mesajul de la tine prin care imi anuntai nasterea Ioanei...eram in spital. Offf, te pup, scumpa mea! Sa-ti traiasca fetita frumoasa!
Gabriela, si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca v-ati bagat la nani, eu abia am reusit sa adorm piticul, care a stat sa termine mami treaba, nu a vrut sa adoarma cu tati,iar daca tot a astetat a avut placerea sa deguste prajitura lui mami. In prima faza nu a fost prea incantat( deh era putin calda, dar daca nu a avut rabdare) dupa care ar fi devorat-o dar m-am gandit ca e cam tarziu si i-am dat doar sa-si faca pofta, sper sa vrea maine ca pentru el am facut-o.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

CECILIOOOO,nu mai vorbesc cu tine o saptamana ,eu de unde iau praji la ora asta??????????
Ce bine arata
Ia uitete pe vizor a ajuns sacosa mea prima sau iar mi-a luat-o inainte Papanash,Yaia ,duamnaC...
Sa faci bine sa pui reteta,

Mergi la inceput

Melania, Maria mea bea lapte praf junior (de la Milupa insa nu de la Nestle) si am de gand sa o tin asa pana la 2 ani. Ii place mult, bea foarte bine si nu sunt probleme cu burtica.
Cecilia, parca tu intrebai de Tudor, cum e cu gradi. Este ok, ii place mult, nu au fost probleme de adaptare. In alta ordine de idei, daca mai ai nevoie de medic pediatru in zona, eu ti-o recomand pe dr. mea de familie, Rodica Negrea, e la policlinica Titan. Stii ca ti-am mai spus eu de ea, cand eram gravidute, de fapt nu stiu cat iti mai amintesti discutiile de atunci. Dar ce are dr. ta impotriva Nurofenului? Eu stiam ca e ok de pe vremea lui Tudor...
Bikmaria, multumim de urari! Vi le intoarcem si noi impreuna cu multi pupici!

Mergi la inceput