Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (194)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

La multi ani Ioana, Andrei, Tudor Gabriel si Dean!!! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Da' era cocheta? Fata, nu mama! Mama era doar nebuna! O sa vedem kupilu' ala peste vreo 60 de ani prin Tunisia, pe plaja, facand tratament pt. reumatism si alte alea! Saracuta!

Trecand la lucruri mai placute, pupam coditele!
Sabina, pazea ca vine Hannah! Eu zic sa gusti acum, cat mai poti, din cupa celebritatii, ca nu stiu sincer ce sanse mai ai dupa aceea.

Sigur era nebuna...io am facut niste ochi mari...caci m-am mai intors o data sa vad daca vad bine, biata kupila, cred ca va resimti mai devreme de 60 de ani.
si multumim de laude

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

La multi, multi ani Roxana! Toata dragostea si prietenia mea!

Mergi la inceput

Io, ca si papanash, sunt bantuita de toamna asta grabita si de depresii...
De-asta intru mai rar.
Plus ca fata mea tot nu s-a reglat cu somnu' de seara si adoarme tarziu, in jur de 23.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

BERNIX sa treaca depresia.

Mergi la inceput

greyeras, stiu cum e cu amigdalele, ca le-am scos in 2003 si tot cu anestezie locala. Am putut vorbi fara probleme dupa vreo 2 sapt, dar zilele 3 si 4 dupa operatie au fost crunte. Aveam niste dureri ingrozitoare de urechi si nu-mi trecea cu nici un calmant. Sper ca tu sa te recuperezi mai usor, mai ales ca o ai si pe Aduta.
Ce pot io sa-ti spun e ca toata suferinta asta a meritat. N-am mai avut nici un fel de probleme de atunci cu gatul, iar rinichii s-au curatat de pietre. Ba parca si durerile articulare au mai dat inapoi.

Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniaN

BERNIX sa treaca depresia.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://community.webshots.com/album/565423621fXeOGN?start=0

Multumesc, Lavinia!

Sanatate Mirunei, sper ca nu e nimic grav voma asta.

Mergi la inceput

[/quote]Eu urmeaza sa ajung la sf lunii viitoare pe Schiphol,de aceea te-am si intrebam unde locuiesti,in ideea unei intalniri.
Insa vad ca este un pic departicel de Amsterdam si plus de asta eu voi ajunge in timpul saptamnii(marti) doar la intoarcere va fi sambata.
Printesa ta arata bine din p. meu de vedere.Nu o vad slabuta sau mititica.Felicitari pentru primi pasi!

Iar la faza cu frigul.Al meu spunea ca umbla iarna in tricou maneca
scurta...si ca asta "l-a calit"...i-am spus ca este nebun si cu fii-sa nici sa nu intrazneasca un astfel de tratament ca-l mananc!

Fug de data aceasta,va pup pe toate si chiar imi lipsiti

[size=1][font=Comic Sans MS][b]

Cand exact luna viitoare, da-mi mai multe amanunte, fac 45 de min pana la Schipol.Cat stai....da-mi mai multe amanunte ca nu-i imposibil.Nici mie nu mi se pare slabuta printesa, nu e nici rasa grea....dar m-a deviat nitel, dar mi-am revenit repede.
Cat despre calit...nu's ce sa zic....nu sunt de acord nici cu 27-28 grade in casa.....dar nici cu flori de gheata pe geam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Bernix sper sa fie bine fetita,sa mai intamplat sa vomeze asa in jeturi daca a deranjato ceva ....acum vedem pana maine cum este.

Mergi la inceput

[/quote]

Are un par superb si e tare vesela ca de altfel si camera copiilor

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
[/quote]

Tudorica fara frica, si multumim de aprecieri, camera inca nu e finalizata dar incet incet le rezolv pe toate( m-a pus pe butuci hernia...dar revin in forta)

Mergi la inceput