Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 20
Ven spune:
Stoisor, exact ca LalaD, la 6 luni i-am pus si eu pe jos. Mai toata ziua statea si se juca pe pilota la inceput, apoi peste tot.
Cat despre lins, la capitolul asta l-am luat chiar si pe Andrei
Mathias a lins si cosul de gunoi din baie
Eu lucram nu stiu ce prin baie, el a venit dupa mine, si in 3 sec. lingea de zor la cos si incerca sa se ridice in picioare sprjinit de el.
Ellenuta, ai si nu ai dreptate. Si tu judeci totul din perspectiva de mama de copil PRECOCE. Imi amintesc perfect ca Eva a facut totul extrem de repede, deodata cu Andrei, Mathias, Stefi si ceilalti clopotei care sunt cu 1 LUNA mai mari decat ea. Asa ca.....
LalaD, ma crezi ca de la 1 sept., de cand am inceput scoala nu am mai facut neam de poza??
Sa va mai zic ca abia gasesc timp sa fac dus/baie? Ma rog, asta este, or veni si vremuri mai bune....
Acum toate sunt prioritati: planificari,` comanda de manuale, vaccinat copil, vaccinat noi, facut zacusca, pregatit lectii zi de zi.....brrrr, ma simt asa, intr-o 'rat race' permanenta....
I can only hope for better days....
Ellenuta spune:
virgo FELICITARI!! caz e baiat mare! felicitari si pentru job!!
vezi ca ti-am raspuns la prob legislative.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
ven
ce faci? vrei sa te intorci in CIC? si eu am zis ca daca nu-mi convine treaba la job, ma intorc in CIC, ce naibii! doar nu-mi mananc nervii la serviciu ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ginnette spune:
Ereena (nu te supara ca nu te-am nominalizat la "sfaturi"
), LalaD, Ven, multumesc pentru indicatii
; ma duc sa-i pun Ophtamesone - s-a cam uitat stramb la mine, farmacista cand i-am luat, ca cica "sunt picaturi mai mult pt ochi si nu se dau la bebelusi; ce dr vi le-a recomandat"
- imi venea sa-i spun "veterinar" da' m-am abtinut; in fine, am lasat-o in pace!
Cat despre dezvoltare, I got your point, dar cand admir alti clopotzei, mai imi vin si ganduri "negre".
Ema, Helene,
pentru grija!
Cate-un
pentru clopotzeii Sara (de ali-stoisor) si Sara (de simona)!
Si multa sanatate la totzi clopozteii!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ellenuta spune:
roli pe unde esti ca n-ai mai intrat de ceva vreme. sper ca e totul ok cu voi! 
ai fost la doc? cum e cu ciclul peste exluton??
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
azi se intoarce socrella de la cluj ..
asa liniste a fost fara ea .. ce bine ar fi fost sa mai stea pe acolo .. si m-am descurcat foarte bine .. inainte sa plece, ne-am cam certat .. ca ea, parsiva, nu mi-a spus ca pleaca (dar eu stiam de la sotu') .. si intr-un moment de cearta am intrebat-o daca asteapta sambata seara (ca duminica dimi pleca) ca sa arunce pastila ca pleaca .. si ea a spus, jubiland, ca DA .. sa vada ce fac. normaal ca mie mi-au sarit dracii si i-am spus ca mi se rupe (scuzati expresia dar m-a scos din minti) ca pleaca si ca poate sa ramana acolo daca vrea .. adica vezi doamne ca eu nu-s in stare sa am grija de toate .. ce impresii are femeia asta in cap ... da' i le-am scos eu ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
virgo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta azi se intoarce socrella de la cluj .. asa liniste a fost fara ea .. ce bine ar fi fost sa mai stea pe acolo .. si m-am descurcat foarte bine .. inainte sa plece, ne-am cam certat .. ca ea, parsiva, nu mi-a spus ca pleaca (dar eu stiam de la sotu') .. si intr-un moment de cearta am intrebat-o daca asteapta sambata seara (ca duminica dimi pleca) ca sa arunce pastila ca pleaca .. si ea a spus, jubiland, ca DA .. sa vada ce fac. normaal ca mie mi-au sarit dracii si i-am spus ca mi se rupe (scuzati expresia dar m-a scos din minti) ca pleaca si ca poate sa ramana acolo daca vrea .. adica vezi doamne ca eu nu-s in stare sa am grija de toate .. ce impresii are femeia asta in cap ... da' i le-am scos eu .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Elle , ai si tu o soacra ... manca-ti-as !
Mami de Matei Cazimir
Ellenuta spune:
zuzici, luna viitoare, nepotelul meu face 1 an .. ce cadou sa-i iau?? vreau o jucarie frumoasa, educativa (cu lumini, cantecele etc) .. dar ce sa aleg?? aveti vreo idee?
virgo asa e ..

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
cati_magureanu spune:
Daca nu te superi, as face cateva corecturi .........
trout = pastrav
salmon = somon
catfish = pisica de mare
poze - NEW
MARINELA
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
[/quote]
Te pup Irlandeza..Of course, ca nu ma supar...Stiu, bineinteles, denumirile pentru pestii de mai sus...insa, inainte de a scrie mesajul m-am uitat in wikipedia si alte enciclopedii sa vad exact cam din ce clasa fac parte ca sa pot sa-i categorisesc mai bine..dupa felul de carne..alba, fara oase..rosie etc..Astfel am aflat ca salmonul asta este intr-adevar somon dar este inrudit cu pastravul (de aceea l-am mentionat asa)..iar catfish-ul este un peste care seamana cu somnul, asa cum arata el...de fapt, este chiar din categoria somnului (cel pe care il stim noi si caruia i se spune wels)..wels catfish este chiar somnul nostru...
Pup
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

CAPITOL NOU!!!!!