Dureri buric

Dureri buric | Autor: alina.n

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata,

Sunt insarcinata in 11 saptamani si aseara m-am pomenit cu o durere extrem de puternica la buric si in jurul lui/mai mult pe partea dreapta.Apendicita o am scoasa si nu imi dau seama ce ar putea fi.
Am sunat dr si mi-a spus ca sarcina e prea mica si nu are cum sa fie de la ea ci ar putea fi de la digestie,mi-a recomandat no-spa si scobutil.M-a durut toata noaptea si acum vad ca s-a mai calmat putin.
Va rog sa-mi spuneti daca voi v-ati confruntat cu asa ceva pana acum si cum ati tratat?

Multumesc
Alina
11+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Daaaa eu m-am confruntat cu asa ceva si tot cand sarcina era in jurul celor 15 saptamani.Efectiv simteam cum imi smulge cineva buricul de pe dinauntru.Sunasem dr imediat si mi-a spus acelasi lucru ca nu e de la sarcina si sa i-au spasfon.Seara am mers la eco si nu era nimic.Nu stiu ce sunt cu durerile astea de buric,dar sunt infernale.Simteam ca nici nu pot respira.Dupa ce am luat spasfon nu ma mai durea.Insa mie mi-a aparut aceasta durere de buric in timp ce mancam mancare de mazare.Deci poate o fi cum spune dr tau.
Sarcina usoara in continuare

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Pe tine cam cat te-au tinut aceste dureri?
La mine vad ca persista si azi dar intensitatea este mult mai redusa.

Alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Pe tine cam cat te-au tinut aceste dureri?
La mine vad ca persista si azi dar intensitatea este mult mai redusa.

Alina 11+

Eu luam imediat spasfon.Dar durerile au incetat atunci cand sarcina crestea tot mai mult.Deci de pe la 15 saptamani stiu ca ma bucuram ca numai am dureri.
Vad ca,chestia asta e rara,tu esti prima dupa mine care aud sa vi avut asa ceva.
Stai fara griji,o sa fie totul bine.si sarcina usoara in continuare

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Si eu am avut dureri in jurul buricului. Nu vreau sa te speri insa atunci culmea e ca mi s-a descoperit si o infectie urinara. Si eu aveam vreo 14 saptamani. Apoi toata sarcina, simteam cum imi crapa pielea de pe burta. Ma ustura pur si simplu. Credeam ca voi avea niste vergeturi groaznice, dar nu a fost sa fie. Nu stiu dc e normal sau nu sa te doara, insa dc mai exista cazuri or fi si astea semne caracteristice sarcinii.
Sarcina usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

si eu am avut si inca mai am astfel de dureri uneori,insa dr.mea a spus ca se joaca bb cu cordonul ombilical;insa sa nu imi fac pb pt k nu are suficienta forta sa il tina strangulat f mult timp pt a-si face rau...insa nu stiu exact daca aceasta era sursa acestor dureri...dr.mea e cam

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Multumesc de raspuns fetelor, atunci la 11saptamani a fost singura si ultima data cand am avut acea durere,apoi nu a mai aparut.Cred ca a fost de la mancare .

Va pup

24+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gloria78 spune:

Puteti sa-mi spuneti va rog de unde ati cumparat Spasfon?

Mergi la inceput