Puiuti de Randunici 2008!! (102)
Raspunsuri - Pagina 13
cami33 spune:
maia, sa nu-ti inchipui ca bubu papa la fiecare masa cate 300ml
...a fost o intamplare ieri.
Azi, de exemplu a papat la pranz aproape 200 ml piure de legume(morcov+dovlecel+ardei gras+o masura cereale) iar apoi laptic si la ora 16 piure de fructe(1 mar+o banana).
liana, eu am avut o tentativa sa-l pun pe olita pe Luca dar a urlat de parca l-as fi asezat pe spini
...deci, mai asteptam.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
ariel_7000 spune:
aaaa, m-a strigat cineva??? eram cu capu' in masina de spalat, pescuiam rufele si injuram in gand ca inca mai sunt patate de morcov 3 body-uri, 5 prosopele, toate babeticile!!! cu tot detregentul, vanish-ul...
...ma gandeam sa le mai bag la o spalare, dar am avut o revelatie! la ce bun?? ca oricum, la urmatoarea masa le termin iar!!!
so, am gatat cu lucrurile lui teo, piticismele, au mai ramas cele de spalat...:)
m-am dus si am aprovizionat camarile, si cea reala si cea virtuala...
am ras de m-am spart la bancul cu pisica!!genial!
si am aflat misterul urletelor nocturne: otita!!! uffff...
kitzy, am inteles ca diana are caninasii la poarta dor si bat timid sa intre si ei pe canapeaua lui mircea radu...heheheeee! mai ai de asteptat! la coada! eu astept de 3 saptamani sa intre si el (caninul) tot bate si tot bate ...plus ca are si ajutoare, in 4 frati, dar d-aia mai amarati...incisivi cica...si tot bat si tot bat, ca si capul meu in perete!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
ADEVARATA MEA FATZA!!! INVITATIE LA VALS - IN CAMARA ![]()
luny spune:
are Teo otita, Ariel?..offf,
sa treaca!..cum ti-ai dat seama, la dr?..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
eu te strigam ariel, mi se facuse dor de tine 
otita? ufff, nasol...alta acum...si nu avea alte semne? febra, sa se traga de ureche....etc......?
teo mic si "otitos" ![]()
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
Simo27 spune:
Liana,Sam se trage de ureche
!de obicei cand il pun la nani..nu cred sa fie otita,nu???????????????????ca ar plange,ma gandesc,sau nu???incep sa-mi fac griji
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
si Mufa se trage de ureche cand e obosit, si ii e somn rau..
LUNY
bubu05 spune:
Fetelor, va multumesc pt. urari! n-am apucat sa citesc ce-ati scris azi. Eu sper sa ma fac bine, vad ca nasul nu mai e asa curgator. Vladut n-a mai facut febra aseara si nici azi si e ok. Stefanoi are dintzosul afara si e un dulce cu el acolo. Am calcat rufele pt. bagaje...inca nu m-am apucat de valize ca-l astept pe randunoi. Acum dau cu aspiratorul si apoi pregatesc masa.
O sa-mi fie dor de voi o saptamana, sa fiti cumintele si bebeii la fel, sa va gasesc sanatosi si papaciosi 

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
luny spune:
distractie faina, bubu, sa veniti cu poze frumoase!!
LUNY
Simo27 spune:
Oana,sa aveti parte de zile insorite!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bitza037 spune:
Bubu timp frumos si distractie la maxim!!!!
Luny,Cami,Olga si Clau multumesc de raspunsuri
Sovi exact la morcovii aia ma gandeam si eu azi sau ieri...nu mai stiu....sa-i dau sa manance ca sunt mai dulci.....
Mimo...si eu as fi vrut masina de spalat vase, dar nu am unde sa o asez.....iti dai seama ca daca dau cafea la toata crenguta ...sunt ocupata sa o fac si nu mai pot scrie![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze