Aspirante optimiste > 20 (351)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Bafta multa draga si sa faci bebe sex o zi da o zi nu!
si sa incepi de maine
mie imi spune doctorul cum sa fac sex de bebe si acu iti spun si eu tie

Mergi la inceput

Si sa nu uiti ca ovulul poate fi fecundat dupa ce coboara numai 24-36 ore!! Iar spermatozoizii traiesc max 3 zile
Iti tin pumnii!!! Nu te gandi!! ia uite ce fac si eu!! gata fara presiune, ai folicul se va elibera, deci esti fertila, relax si capul pe perna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

ca sa fac Carmen..uite..ma invart si eu prin casa. am papat 2 nuci si ma gandesc la cremvusti
si am o senzatie de jena la sani, cred ca se pregatesc uratii sa vina , da eu vreau sa-i fugaresc la Dana (noname) ca ea are nevoie de ei nu eu...

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png

Mergi la inceput

Mananca cu noi crenvusti, doar la sani ai simptom? Si eu ii dau cu placere lui Dana, sunt si regulati!!
Nu primim rusii 9 luni!!! la servici nu ai mai avut evenimente deosebite, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Beatrice stiu ca e mai bine cu bromocriptina dar eu oricum trebuie sa astept 6 luni sa refac RMN-ul asa ca am ales dostinex ca e mai usor de tolerat. Merci mult de sfaturi. Endocrinologa mea zice ca oricum nici dupa 6 luni nu oprim ci scadem doza la 1/2 pastilute pe saptamana. Eu am citit ca nu e bun dc doresti sa ramai insarcinata da pana trec 6 luni mai vedem noi...

Mergi la inceput

Ma duc sa fac un ca am o si poate

vin dupa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Merci sper ca luna sta sa fie ceva, oricum nu ma stresez prea tare. Dar de ce este indicat sa faci o zi da o zi ba? Ca asta nu prea inteleg. Daca cumva nu fac exact in ziua cand sunt fertila atunci ce fac?
Tot vorbiti de mancare si mi sa facut pofta, si am noroc ca am in frigider cativa crenvusti. Poate ca si desert ma servesc cu niste sruguri.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Am avut Carmen evenimente la servici, dar vreau sa ma detasez, nu vreau sa ma mai consum cu asta ca vad ca n-are rost...asta e...asta e bafta mea la job-uri
da, doar la sani. nu ma dor dar parca ma jeneaza

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png

Mergi la inceput

In primul rand e mai bine sa incepi cu o zi macar inainte de ovulatie, cand isi da drumul un numar putin mai mare de 100 de spermatozoizi se duce si asteapta sa iasa ovulul si cand iese este acolo un spermatozoid si il fecundeaza! Ei supravietuiesc acolo max 3 zile!
Cu o zi da o zi nu e din cauza volumului si a presiunii cu care se duc, iar daca faci asa oricum vei avea acolo proaspeti asteptand gata sa fecundeze!
Oricum tine picioarele in sus sau geninchii la gura ca e mai discret si nu o sa se sperie sotul! Bafta ca luna asta ai cu ce!!!
Ma duc la baita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Merci de explicatii si o baie placuta.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput