Aspirante optimiste > 20 (351)
Raspunsuri - Pagina 16
anidaz spune:
Da miha,am fost deja si in octombrie fac dozari dupa ce-mi vin rusii.Si de nazbatiile piticilor mei nu vreau sa vorbesc in weekend,
,fiindca am parte de ele din plin.Un singur exemplu:pana am lipit eu ceva pe perete,stand cu spatele la ei un baietel a umplut o fetita cu danonino in par,cica o spala cu sampon.Si eu credeam ca fiind la masa nu pot face nimic,

si are si parul luuung fetita,

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Am mai modificat listuta.Fetele noi sunteti toate acum in listuta ,sau asa cred,
.
Am ingrosat si randul mamicilor cu fetele care au nascut,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Noapte buna va spun si eu si vise placute,
,
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
CarmenAlbu spune:
Mihaela, sper sa fac petrecere, si pentru mine e o data pe care o iubesc mult!! Iti doresc sa petreci frumos in fiecare am aceasta zi, mai frumos decat toate zilele frumoase!
Week end placut, eu am fost la o mica petrecere de la revedere a unei colege de a sotului care a fost trimisa pt 2 luni in Argentina!
Acum am ajuns acasica, v-am citit, va pupic pe toate iar cu cele care nu pleaca pe undeva ma vad maine la cafea, eu vin mai tarziu ca uitati-va inca sunt treaza!
Somn usor!

Mihaela daca poftesti tare spune-mi si-ti dau reteta!
Danubia spune:
Buna dimineatza optimiste dragi ,
Carmen abia astept sa aud o veste maaare
sa de-a Domnul sa fie un test pozitiv .
Mie aseara mi-au venit uratii , am ovulat mai devreme de cat am crezut eu . Asta e. Imi concentrez atentia pe luna care vine , e o noua sansa.
Danubia
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fete!!!!!
Danubia imi pare tare rau sa aud!! Cum ai spus este intotdeauna speranta-luna viitoare!
Am facut cafea, hai sa bem una sa-ti mai treaca supararea!
Sa va spun ceva ciudat, aseara am purtat lantisorul meu preferat pe care de altfel il port destul de des, si cand l-am scos aveam urma lui pe piele! Port bijuterii si nu am probleme, dar aseara aveam o urma rosie pe gat!
Mai este cineva fetele??
Eu mai astept o zi doua pana la test!
Mona?
Tusce cum mai esti?
Bea vreo veste?
Anidaz tu erai la cafeluta dimineata!
moni_k spune:
Carmen..e weekend cred ca toata lumea e la plimbare...numai noi ce mai bantuim pe aici..si eu sunt si le scarbici!!!!! ![]()
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png
moni_k spune:
Dar nu-i nimic ca mai am un picut si scap si eu.... vreau si eu o gurita de
...
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png
CarmenAlbu spune:
Cu placere draga mea poftim cafeaua!!
Cred ca toata lumea este la plimbare cum zici tu!!!![]()