***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***
Raspunsuri - Pagina 10
arcadia spune:
Stiam eu ca am uitat ceva: Ckristina, la multi ani fericiti!

madi, super faza cu luna de miere! 
Ella, da, traduc legal. daca mai ai nevoie sa ma intrebi ceva iti trimit pm cu adresa de mail pe care o folosesc pentru munca si imi scrii acolo.
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
ckristina spune:
fetelor, ce surpriza mi ati facut!

va pup pe toate;multumesc pt urari;
ieri mi au venit si pozele de nunta; sunt aici http://coroscristina.hi5.com in albumul nunta; inca mai incarc din ele
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
arcadia spune:
kay, mie imi ies la calcul 60.000 euro; dar putem sa-i strangem ![]()
vreau sa va zic ca de cand au schimbat astia numerele de la happy, lui Calin ii debordeaza mereu pipi si kk
o sa ma reorientez spre huggies. si el face vreo 3 kk pe zi.
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
bettyR spune:
Kay, imi pare rau pt burtica Sosonicai, daca gasesti ce are sa imi zici si mie ca asa e Andreea, ii suna burta/intestinele si face caca mai moale si se cam intinde uneori, eu inca nu am gasit cauza. Am eliminat unele alimente care ii faceau rau clar ca facea kk verde si cu mucus, dar tot nu s-a rezolvat problema de tot. A mea insa nu a vomitat niciodata, poate nu ii pica bine ceva. Felicitari pentru mers, imediat fuge. Doamne ajuta sa strangeti banutii!
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Carmen_So spune:
Ckristina, ce poze frumoase! Mie mi-au placut unele care pareau alb-negru, nr. 1 le-a apreciat pe cele cu voal, iar nr. 2 credem ca l-a apreciat pe sotul tau, ca tot zicea ta-ta, ta-ta![]()
zice nr.1 "hai o data, da la fetele alea mirese"
Carmen_So spune:
Pe pagina a doua, rusinos! Imi trag palme ca in loc sa scriu aici, ma cert cu lumea pe alte subiecte...nu ca acum as fi avut ceva de spus, da' ca sa nu mai fim pe pagina a doua![]()
kay spune:
ella, nu v-am bagat groupir la cacaiosi, ziceam asa, in caz de
ca ma gandesc serios sa dau o tura prin careffour maine sa iau niste parmalat. vad. dr soniei a zis ca da niste tel maine,va anunt ce aflu.
CRISTINA, tocmai tie nu ti-am urat "LA MULTI ANI" !!! sa fii fericita si iubita si linistita si tot ce mai vrei tu sa iti apara in drum ! te pupam si eu si S
S iar sta cu nasul in tv, imi vine sa pun gard si sa fac un canal de jur imprejur sa nu mai ajunga... nu stiu ce sa mai fac, de cand are independenta motorie e exact unde nu ar tb sa fie... azi ne pupam ca oamenii, deh, si se opreste alex si se uita in jos si cand ma uit la picioarele noastre statea S cuminte... asa ca e unde vrei si unde nu vrei...
ah, si a facut si ea, inainte sa vomite, normal, 9 kg. acum nu mai stiu cat are, ca mananca mai putin si mai light, ca sa nu incarcam burta.
Betty, nu stiu de ce. eu presupun ca ar fi de la fructe, ca mananca multe fructe in ultima vreme si ea face moale de la fructe. a avut un virus, Norovirus, si de atunci de cate ori mananca ceva care fermenteaza miroase kk mai uratel si are o consistenta mai aiurea. dar acum a fost si mucios, si mai molut, si voma... prea de tot. azi a fost ok, a mancat bine-bine, scaun bun... daca imi dau seama iti zic sa investighezi si tu ![]()
vroiam sa intreb ceva... ah, de unde ii iau fi-mii papuci de casa? ceva sa poarte in casa.., eu i-am luat din SUA Crocs, identici cu ai mei
, dar ii sunt mari... nu stiu cu ce sa o incalt in casa. dar sa fie pretul de bun simt, de ex Crocs-ii au fost cam 20 usd daca nu si mai putin , ca erau ceva zile reduse, n0am inteles...
fug ca S oracaie prin hol... mama mexicanca ce mi-s... va povestesc cu mama mexicanca.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ella_74 spune:
Oana,
ca variante de stat prin casa si ma refer aici la chestii care nu aluneca pe parchet sau gresie:
- sosete groase antiderapante, cu talpa toata cauciucata, ca alea doar cu buline de cauciuc sunt degeaba; le gasesti in Miniblu, au si de fetite si de baieti; chiar ieri am fost in pauza de pranz in Plaza si i-am luat lui inca o pereche; cu ocazia asta am vazut si cat costa, vreo 15 ron perechea.
- papucei de gradinita, asa se numesc, ca niste ghetute din pasla, cu talpa de cauciuc moale; sunt si in mothercare dar io i-am luat din carrefour, vreo 20 ron perechea; numa ca am luat 24 si ii sunt putini mari, ca e pe 23.
noi mai avem si niste sandalute din panza cu talpa de cauciuc moale, pe care i le adusesem din Thailanda; sunt bune de stat in casa, dar deja ii sunt cam fixe.
Arcadia,
please da-mi adresa; da poate si un ID de mess; ieri trebuia sa explic la headquarteru' de la Munchen despre fuziunea unor firme din grup si toata procedura de la Registru de a pune actele in regula "post merger"; m-am descurcat dar trebuia sa gasesc niste termeni specifici de legal si astia din firma care vorbesc engleza, unii dintre ei sunt si traducatori autorizati habar nu aveau, se uitau la mine ca curca-n lemne.
a , si nu ti-am zis, ca fac un curs de engleza juridica la British Council, am inceput saptamana trecuta; sper sa ma ajute, ca frate cand ai nevoie de termeni de legal in engleza, netul asta nu te ajuta cu nimic; sa nu mai zic de google translate care e o mare frectie pe engleza generala, pe legal habar n-au sa traduca ceva.
ella_74 spune:
Ckristina,
am vazut si eu pozele de la nunta; ai fost foarte draguta, o printesa, ce sa mai..mi-ai rascolit amintiri legate de nunta mea, una din cele mai fericite zile din viata mea.
Arcadia,
am uitat sa zic, promit sa nu te stresez; de regula ii scriu Clonei si-mi raspunde asap, dar asta bantuie zilele astea prin Bermude, asa ca ieri eram cu ochii-n soare.
Madi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arcadia madi, super faza cu luna de miere! ![]() Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)Poze bebe fain |
Arcadia sa stii ca aceea chiar a fost un fel de saptamana de miere, desi nunta avusese loc cu 2 ani inainte. Noi in adevarata saptamana de miere am fost la Sulina si eu dupa 3 zile am ajuns in spital ca am facut toxiinfectie

Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”