Sangerari, beta hcg oscilant
buna fetelor...va urmaresc de ceva timp, dar n-am mai scris pana acum...am si eu o problema din cauza careia simt ca o iau razna..poate ma ajutati voi...
ultimul CM pe 9 aaugust(ciclu de 30 de zile regulat de ani de zile)....
vad ca nu vine, fac test urinar, negativ
dureri resimtite in vagin care ma trezeau din somn, cam de cand trebuia sa-mi vina....
ma duc la medic. joi...surpriza..probabil sunteti insarcinata imi zice..nu vad insa nimik in uter(doar o zona mica lacunara care nu parea insa sac gestational, dar nici pe langa...ma trimite sa fac beta hcg....ma duc fugutza....era ora 4, pe la 11 noaptea incepe o sangerare...
vineri dimineata fuguta la spital la doctor....imi zice ca probabil la cum sangerez e un avort spontan....vine rez de la beta hcg=0.32
sambata pe la pranz se opreste, plec acasa, repet luni beta hcg si surpriza....299.52
ieri ma duc la alt medic....imi afce eco, iar nu vede nimik nici in uter nici pe langa, endometrul insa ajunsese de la 1 cm cat era vineri dimineata la 3mm....ma trimite iar la repetat hormonul...
rezultatul e 18.66....doctora imi zice sa-l mai repet iarasi luni....
eu am in continuare acea durere surda resimtita in vagin si sunt foarte ametita....
ati mai intampinat asa ceva fetelor?
eu banuiesc ca am ramas insarcinata pe 5 septembrie...
Raspunsuri
brunadria spune:
angisor, buna.
eu am trecut printr o situatie similara.am facut fiv si am ramas insarcinata si beta hcg crestea lent nu se dubla la 48 de ore cum trebuia, am avut si sangerari si dureri cum spui tu dar ma durea si in partea dreapta, am avut si ameteli..;sarcina nu se vedea la ecograf... dar am stat in spital sub supraveghere medicala fiind suspecta de sarcina extrauterina..3 saptamani analize dupa analize si ecografe dar nimic , durerile si sangerarea nu dispareau pana intr o zi cand am ramas imobilizata la pat facand hemoragie interna din cauza trompei careexplodase din cauza sarcinii.. eu zic sa fugi repede la un medic bun ca nu i de joaca ,e foarte periculos... sper la tine sa nu fie asa sa te fereasca d-zeu de extrauterina ca s tare nasoale.. iti doresc succes si numai bine..;
angisor spune:
multumesc...ideea e ca m-au vazut deja 3 medici, iar acum nu mai sangerez..am sangerat nici 48 de ore...unu a zis ca a fost avort spontan cel mai probabil si ca e putin probabil sa mai fie sarcina in evolutie..cel de-al doilea a zis sa repet beta hcg sa nu fie extrauterina...iar al treilea dupa ce a vazut toate beta hcg a zis ca probabil una din valori e gresita si sa-l mai repet inca o data, dar ca endometru e prea subtire sa fie vreo sarcina acolo....disper
brunadria spune:
eu zic sa mai repeti odata beta hcg ul ca tot acolo esti , macar ai un raspuns in plus, sper sa nu fie cazul de sarcina ectopica ca i tare nasoala , dar nu sta asa pana nu ai un raspuns clar si sigur.
mai ai dureri ? sangerari asa aveam si eu ba aveam ba ma lasau. la tine s ar putea sa fie si un avort spontan avand in vedere ca beta hcg ul a scazut in cazul meu si la sarcina extrauterina creste lent. in orice caz nu sta cu mainile incrucisate pana nu ai un raspuns concret.
angisor spune:
pai da, cu siguranta luni il repet...eu nu inteleg cum de la 0.32 desi sangeram a ajuns la 299....si acum sa scada...probabil ca avort spontan a fost pana la urma si prima valoare nu a fost corecta....
angisor spune:
mda..azi e 15.56...scade...asta e, sa privim partea pozitiva a lucrurilor...statistic mi-a scazut sansa de a suferi un avort menstrual si trebuie sa fiu optimista ca data viitoare va fi bine...