Femeie ! Trezeste-te !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

alexandra,ai grija ca fiind dependet de droguri maine poimanie ramane fara bani si te poti astepta sa apara de te miri unde si pe unde...
acum are inca bani si nu e disperat,dar cand or sa se termine la cine crezi ca o sa "apeleze"?!

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Alexadra,scumpa mea roscata,iar trebuie sa-ti reamintesc cat de draga imi esti?;-)Te pupacesc,nu-ti mai trimit "incurajarile mele",nu-si au rostul,esti o femeie si mamica atat de puternica,toata stima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Alexadra, daca tot ii platesti masina, spune-i sa ti-o dea tie, o vinzi si recuperezi o parte din bani. Daca nu ti-o da de buna voie, da-l in judecata, nu se poate ca tu sa platesti totul, iar el sa dispara asa pur si simplu.
pentru curajul tau, stiu ca nu ti-a fost usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

alexandra, pentru tine!
esti o femeie puternica, ambitioasa!! toata admiratia!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexadra spune:

Dragele mele va multumesc mult, titlul pe care l-am pus este pentru femeile care se lasa abuzate de niste "straini" practic. Eu vreau ca toata lumea sa afle ce am patit si sa invete din greselile mele, eu zic ca o luna jumatate a fost destul sa spun GATA, si nu ani intregi ca sa se ajunga tot la partaj.
Lorenyy, multumesc mult, am vrut sa-ti scriu dar nu ai activat PM intra tu la mine si lasa-mi un mesaj cu adresa ta de mail sa vorbim daca vrei.
Lorelei_19 masina pe care a cumparat-o cu bani de pe credit a vandut-o inainte cu o luna sa plece, eu nu am avut nici un cuvand de spus deoarece era pe numele lui si m-am trezit ca vine si imi cere masina mea sa mearga pe ici pe colo...
Violeta69, la mine acasa nu are ACCES, am schimbat yala iar casa este proprietate personala, daca il vad pe partea cealalta a strazii chem politia.
Yasmine, dupa ce am patit-o m-am mutat la fratele meu unde am stat doua saptamani pana "domnul" si-a gasit unde sa stea si mi-a adus cheile, a doua-a sansa nu o va mai primi NICIODATA pentru simplu fapt ca nu vreau sa i-o acord
Adina Iulia, nu ma mai implic in nimic, vinerea trecuta mi-am sunat soacra si i-am spus tot ce a facut baietelul ei scump si drag si cu acel telefon mi-am incheiat relatia cu familia lui. Mi-am facut datoria.
Va multumesc inca o data si va rog NU VA LASATI ABUZATE viata voastra si a copiilor este mult mai importanta decat o p..... (imi cer scuze dar nu am putut sa ma abtin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Alexadra, Felicitari!

Da, viata este mai importanta decit o P..., dar unele dintre noi nu intelegem aceasta. Nu ne respectam suficient de mult. Nu am fost invatate sa facem acest lucru.

Ai o familie minunata. Spun asta si pentru ca te-au ajutat atunci cind ai avut nevoie. Pentru ca ei ca parinti nu au acceptat ca copilul lor pe care l-au crescut sa nu fie respectat. Prin tine se respecta si pe ei.

Aproape ca nu imi vine sa cred cit de putine stiu despre respect.

Esti o luptatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oocristina

Alexadra, Felicitari!

Da, viata este mai importanta decit o P..., dar unele dintre noi nu intelegem aceasta. Nu ne respectam suficient de mult. Nu am fost invatate sa facem acest lucru.

Ai o familie minunata. Spun asta si pentru ca te-au ajutat atunci cind ai avut nevoie. Pentru ca ei ca parinti nu au acceptat ca copilul lor pe care l-au crescut sa nu fie respectat. Prin tine se respecta si pe ei.

Aproape ca nu imi vine sa cred cit de putine stiu despre respect.

Esti o luptatoare!

Asa este, deseori uitam de respectul fata de noi...si ne comportam ca niste sclave

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

AI DREPTATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Jos palaria! Esti o femeie puternica si sunt complet de acord cu tine. Nu iti face probleme, ai luat o decizie foarte buna atat pentru tine cat si pentru copilul tau. Imi pare rau ca ai fost nevoita sa renunti la bebelusul tau, iti doresc ca viata sa-ti fie mai usoara de acum inainte.
De ceea ce zic altii sa nu iti pese, pana la urma nu ei traiesc in aceeasi casa cu abuzatorul. Ei nu au de unde sa stie cum este cu adevarat. Si stii cum e zicala "Gura lumii, numai pamantul o astupa".
pentru o mamica curajoasa

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Am ramas fara cuvinte! De admiratie pt ca ai coloana vertebrala! Pentru acel gest nemernic, un asemenea om merita dat pe mana politiei...

Mergi la inceput