LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

lili, eu mi-as dori sa doarma daria macar o noapte la mama. dar, din cauza cainelui, care tr scos afara la 9 seara si la cel tarziu 7 dimineata, nu pot. ca ar insemna sa iasa mama si cu daria la orele alea afara si nu vreau sa-mi chinui copilul. ca daca nu iese afara cainele, face galagie oricum in casa sau, mai rau, isi face nevoile in casa...

nu inteleg de ce nu privesc bunicii cu seninatate si bucurie faptu; ca ajuta la cresterea copiilor. asta dupa ce, cel putin la mine, m-a batut la cap ani intregi sa fac copii, ca ii dau ei si-i creste. chiar si inainte sa-l nasc pe victor, zicea ca eu sa i-o las pe daria la ea acasa si eu sa am grija doar de victor...

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Scumpik -vreau sa-mi cer scuze dar nu am apucat sa ajung la banca. .Merg maine neaparat.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Gata am aparut si eu acasa, daca tot am fost la cumparaturi mi-am facut de cap.

Am cunoscut-o si pe xandrutza, nici nu zici ca are 3 copii, iar astazi se simtea foarte bine, parca nici nu fusese operata acum 2 zile. Pe Diana-maria nu am vazut-o personal pentru ca la noi nu se lasa sa se intre in saloane. A iesit xandrutza la usa si am stat de vorba, mi-a aratat poze pe tel cu "nepotica", e foarte frumusica si are niste falcute numai bune de papat. Seama cu Narcisa cand era asa bebelus si e tare mancacioasa. Cand m-a vazut nu i-a venit sa creada, pentru ca nu se astepta sa mearga cineva, pentru ca stia ca Lili nu poate lua legatura cu noi, si de aceea nu s-a gandit ca voi merge eu. Oricum mi-a facut mare placere sa o cunosc. V-a multumit tuturor pentru cadou si va pupa. Cand ajunge acasa o sa puna poze.

Cadou i-am luat asa: un buchet de flori mare si frumos (58 lei), un urs de plus maaare si foarte moale (69 lei), cosmetice Sanosan (44.89) si o felicitare (3 lei) = 174.89 lei. Poze nu am facut la nimic, o sa faca xandrutza si o sa va arate. Am luat ursul de plus ca am zis ca asa are amintire de la noi, iar xandrutzei i-a placut foarte mult.

Mergi la inceput

[/teal]Cristina nu e nimic ca nu ai apucat sa trimiti, oricum merg marti la banca sa-i scot, ca sa intre de la toate fetele[/teal]

Mergi la inceput

princess stiu de pb asta ca mi-au scris mai multe fete, ambele nume sunt ale mele, unu e fata si celalalt de de dupa casatorie. Totusi nu inteleg de ce le apare numele de cas, pentru ca eu sunt pe numele vechi la ei, inca n-am apucat sa fac schimbarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui scumpik_lui

princess stiu de pb asta ca mi-au scris mai multe fete, ambele nume sunt ale mele, unu e fata si celalalt de de dupa casatorie. Totusi nu inteleg de ce le apare numele de cas, pentru ca eu sunt pe numele vechi la ei, inca n-am apucat sa fac schimbarea

In momentul in care CNP este introdus in calculator, tu apari cu numele real chiar daca nu ai cerut schimbarea la banca. Practic in evidente apari deja cu numele schimbat, iar in actele/contractele cu banca esti cu numele vechi.

Mergi la inceput

Andra m-am gandit si eu la varianta asta si deci asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, imi pare tare rau ca ai asa greutati mari, imi inchipui cat poate fi de greu cu 2 copii asa de mici, eu ma plang cu unul singur. Totusi, gandeste-te ca de bine de rau mama ta vine sa te ajute din cand in cand chiar si asa, cu reprosuri cu tot. Probabil ca e si dumneaei prinsa intre ciocan si nicovala (tu si sora ta) si ar vrea sa va multumeasca pe amandoua.
Dupa parerea mea fetele care sunt ajutate de mame sunt niste norocoase...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

va pup fetelor

Noi ceva mai bine,cu multi muci inca dar mult mai bine.

La multi ani sarbatoritilor de azi Tudor si Antonio,multa sanatate si numai bucurii

Scumpik multumim ca te-ai ocupat.
Ma bucur ca Xandruza se zimte bine la fel si bebelusa,oricum dupa 2 copii deja stii ce trebuie a faci,nu e ca la primul.Sa veniti acasa repede fetelor ne e dor de voi.

Roxana ami pare rau ca ai asa periaode dificile,e si frumos dar e si tare greu.Io una de asta nu ma incumet sa-l fac pe al doilea,poate o sa considerati ca sunt egoista,dar deja sunt terminata ca M ,daca as mai avea unu cred ca m-as duce rau cu capu.Si ai mei au zis vai ce ne dorim,fa ca noi crestem....da,da,i-ati vazut ca io nu!Nu zic mi-au platit-o pe Petra pana cand a plecat,dar ea oricum statea 4 ore restu tot io,asa ca e bine asa.Tot respectul ptr cele care o pot face si fac fata io una nu ma simt in stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Eu nu am somn de la 6 dimineata. Asa ca daca este vre-o doritoare va invit la o matinala.

xandrutza ma bucur ca sunteti bine. Te asteptam cu drag sa ne povesteti despre bebelina si neaparat POZEEEE .

roxana ce sa spun.Ma cam abtin de la comentarii referitoare la mame si la soacre. Singurul ajutor pe care il am vine din partea soacrei care sta la cateva zile cu Cosmi. Atat. In rest mama nu a stat niciodata cu ea, cica ea este ocupata mereu. Doar zilele trecute pentru 2 ore cat am fost eu la un curs.Nu compar situatia mea cu a ta, tu avand 2 bebei doar spuneam asa ca idee. Fiecare are programul ei, nu te poti baza niciodata 100% pe altcineva. Eu la concluzia asta am ajuns. Si nici nu ma mai enervez. Iau lucrurile asa cum sunt si incerc sa ma descurc. Nu te mai supara nici tu bucura-te de minunatiile tale. Ai sa vezi ca trece si uiti.Accepta ce iti ofera ea si gata.
Cum se mai simte Victoras?

Anca cred ca ai ales f bine cadoul pt xan.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput