Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 17
Ereena spune:
mitsu.............wow ,super plimbare. am citi pe nerasuflate despre peripetiile tale .apropae ca ma vedeam si eu pe-acolo. pozele ,foarte misto
un bebe C plimbaret
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Lala, deci Sinupret-ul ala nu e pt. muci/nas? Pt. ce e? Unde se pune? Si Mathias e racit si cu Pivalone de MAXIM 2 x /zi nici ca i se curata tonele de muci si flegma din gat Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
pe unde ai umblat, ca mi-a fost dor de tine. inteleg ca esti mai ocupata acum .....

Matei-Florin 24.01.2008PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
Ereena spune:
neata
maaaaaaaaama, ce de-am mai scris .
si pe mine ma intereseaza daca te poti intoarce in CIC dupa ce ai lucrat ,asa ca Ven . tatal meu are nevoie de profesor de legislatie la firma, doar in acte ,ca eu nu as face nimic, doar ma plateste .
ma duc sa hranesc copilul si sa gatesc
va pup
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
ramonab spune:
Neata!!!
Video-urile puse sunt fara sunet pt ca asa filmeaza aparatul meu foto
, cand l-am cumparat nu am stiut.
Gatta, cum se mai simte puitu tau in dimineata asta?
Eu ma duc la 11 juma sa iau rezultatele analizelor lui Razvi, sper sa ii fi trecut infectia.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
Ellenuta spune:
ven, ereena DAA, va puteti intoarce in CIC oricand pana face bb 2 anisori!!
mitsu ce frumos a fost!!! am vazut pozutele .. ce locuri superbe, ce verdeata si curatenie .. tare frumosi Conrad si Amandine, copii de revista. si ce mare s-a facut bebe C. .. e un dulce!!
ma duc sa vad ce face cupilu' de nu mai se trezeste .. pupici
EDIT: cupilu' se juca de zor domnule .. nu m-a vazut si inca nu tipa, am lasat usa crapata si se cearta cu ea acum .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ramonab spune:
Mitsu, am vazut pozicile din peripetiile voastre, ce locuri frumoase.Aaaa, si mi-a placut f mlt video in care rade gogo!
Si Amandine e o frumoasa, ce bine se intelegeau ei doi.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
anca.b spune:
buna dimineata! ne-am trezit si noi la 6 jumate...de foame...ca ieri si alaltaieri nu s-a prea atins de mincare...a ras un biberon cu lapte si s-a culcat inapoi...
Ramona, m-am interesat de dr nanulescu. cica e bun in domeniu, un pic mai in virsta, dar ok.
Ma bag sa citesc din urma daca ma lasa stefan si ne mai auzim.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:

Radu Stefan (mary mary), Mathias (ven), Stefania (nataliS), Paula Gabriela(rodicamarza),Mihai Alexandru (aweya)

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
anca.b spune:
moni, lui stefan ii place fagaras de monor si milli. restul le refuza. sint ori prea acre ori prea grunjoase.
| Citat: |
| citat din mesajul lui jelimoni fetelor voi de care branza fagaras luati?ca am vazut natura,san lacta, mili... MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
virgo spune:
Mai fetelor , mi se ridica parul in cap cand aud de bebei bolnavi ! Slava Domnului ca e Cazimirus tun ! Sanatate si
la greu !
Eu
dau de baut la tot forumul , am reusit la interviu !!! Deci de la 1 noiembrie ne auzim de la Cluj , ioi !!!
Mai mult decat atat , i s-a facut o oferta si sotului meu . Sa vedem ce-o sa iasa si cu putin noroc ne mutam pana la sfarsitul anului .
Acuma intrebare de intrebare , fetele din CJ , este cresa particulara pe la voi !? Ca am gasit eu una dar e de tot rasul si n-am incredere .
Si mai am una : apartament de inchiriat , fara sa iau teapa , unde gasesc ? Ca am rasfoit eu piata de la a la z dar stiu si eu ce inseamna renovat si complet utilat !? Ideal ar fi , daca vine si sotul meu , undeva la casa sau chiar la teara . O sa avem masina si nu-i problem .
Mami de Matei Cazimir