Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Lala, deci Sinupret-ul ala nu e pt. muci/nas? Pt. ce e? Unde se pune? Si Mathias e racit si cu Pivalone de MAXIM 2 x /zi nici ca i se curata tonele de muci si flegma din gat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Pupici!!!!

P.S.: si noua ne-a lipsit LalaD si ii trimitem o !!!!!!!!!!!!! si cum zicea Miri muahhhhhhhhhhhhhhhh

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

Si noi trimitem inapoi un pupic lung si apasat
Sa va distrati bine la ravasit, aveam si noi in plan iesirea asta insa din motive financiare am regandit situatiunea

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Lala, deci Sinupret-ul ala nu e pt. muci/nas? Pt. ce e? Unde se pune? Si Mathias e racit si cu Pivalone de MAXIM 2 x /zi nici ca i se curata tonele de muci si flegma din gat

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Neatza Venera

Sinupretul este un sirop ce fluidizeaza mucii , se da pe gurita, 15 picaturi de 2 ori pe zi.
La mine e pe lista si il administrez de fiecare data cand au muci indiferent daca e vorba de copii sau adulti ( noi luam pastile).
Acelasi lucru dar de la alta firma este Rinathiolul

Eu credeam insa ca Moni se referea strict la picaturi de nas

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Am editat mesajul.

Mitsu bine ati revenit
Irlandeza ufff si tu incepi munca ...
Lala si tu aduni bile ...hihihi

Si daca am mai uitat pe cineva , sorry inca nu mi-am baut cafeaua

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Lala, scuze, nici neata n-am zis. Dar jr a dormit foarte rau, din cauza de nas infundat
Eu nu stiu ce a intrebat jelimoni, eu intrebam strict pr. mine, ca dr. asta a noastra, desi e buna, cea mai buna si mai destupata la minte din Bn., are si ea niste mici fixuri care ma exaspereaza. Adica Pivalone in nas la copii, care e frectie la picior de lemn, nu desfunda deloc, basca mai are si cortizon, si Fluimucil cand are cel mare muci si flegma multa, si nici asta n-are absolut nici un efect la Markus la tuse productiva. In fine....
Mersi de raspunsuri, Lala!

AM niste zile proaste lately, astia la scoala sunt super nesimtiti si nici cum nu-mi fac orar sa-l pot duce pe Markus la gradi dimineata, ieri am tras vreo 3 ture de plans de nervi, pe bune daca nu-mi vine sa ma intorc inapoi in CIC
Chiar zuzele noastre din domeniu (justitie) poate imi spun: se poate sa faci asta?
In jurul scolii (care are vreo 3 cladiri, e mare, ca e Colegiu National) politia si politia comunitara au intrat in excez de zel si nu ne mai lasa sa parcam nicaieri, am luat 2 tichete pt. parcare in 2 saptamani!! Pfuai, ieri asta mi-a pus capac, m-am dus si m-am certat cu aia de la Politia Comunitara de mama-mama, astfel am scapat si de a doua tot cu avertisment verbal doar! Tara de kkt!!

Markus merge la gradinita germana de anul asta, i-a placut din prima, deja apar primele progrese. Ma bucur tare mult....Insa dupa masa cand vine acasa parca tre' sa-si descarce toata energia negativa tinuta in frau la gradi, ca e tare matzait si nervos, nimic nu-i convine, nu asculta, e incapatanat, etc.

Sunt putin bulversata ca asta e prima raceala a lui Mathias (pe care cred ca i-am dat-o eu, am uitat ca zic ca sunt cobza! ). Dr. zice ca e viroza, ca are vezicule virale in gat. Febra mare n-a facut, doar 37.5. Dar e foarte plangacios, nu-i convine nimic, tre' sa stau toata ziua cu el in brate, aseara a urlat vreo ora, alaltaseara la fel, eu nu=s obisnuita sa fie plangacios si ma invarteam cu el ca gaina beata prin casa, nu stiam ce sa-i fac sa taca.

Domnul sot m-a enervat extrem aseara. Mathias tot plangea, el dincolo cu Markus, cu usa inchisa. Iese de acolo si cica sa-l fac sa taca, ca ei tre sa doarma. Si ca sa-mi fie invatura de minte, ca nu trebuia sa ma intorc la scoala, ci sa stau acasa sa ingrijesc copiii, ca uite ce naspa e cand sunt bolnavi. Nah, poftim atitudine. Am mai tras un plans, am culcat cu greu copilul, plimbat in brate prin casa. Ceea ce nu s-a mai intamplat ever, el in mod normal nici nu suporta sa-l plimbi in brate!

Hai ca m-am plans destul. Ma iertati ca intru numai sa vb de mine, dar cum de la scoala e imposibil sa intru pe net, nici din urma n-am mai apucat sa citesc vreo 3 capitole, cred.....

Asta este. Poate chiar asa e, cum zice sotul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

HELPPP am copil cu o tona de muci!!!nu ma lasa sa-i curat nasu nimic!!!numa un show am fost toata noaptea ca nu poate dormi nu poate respira la cat bagaj are in nas...parca vorbeati de niste picaturi minune de nas???lalad??please nu mai stiu cum le zice...si daca aveti alte sfaturi pana ajung la doc...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Colargol
sau
Vibrocil
sau
Oftamezhone N

si daca situatia e groasa rau pui un aparat Olinth in priza noaptea cu o pastila in el si eu de exemplu i-am dat chiar cate un puf de Olinth de copii in fiecare nara ( chiar daca e recomandat la pusti mai mari )

Si deoarece mi-a reamintit Venera , editez mesajul :

Sinupretul este un sirop ce fluidizeaza mucii , se da pe gurita, 15 picaturi de 2 ori pe zi.
La mine e pe lista si il administrez de fiecare data cand au muci indiferent daca e vorba de copii sau adulti ( noi luam pastile).
Acelasi lucru dar de la alta firma este Rinathiolul

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

asa de sinupret stiam eu...mersi mult lala!merg acum sa cumpar

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Venera da este absolut legal sa te intorci inapoi in CIC !
Trebuie insa sa reiei toata procedura cu hartoage.
Multa sanatate

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

lala D . welcome back
ahhhh problema cu linsul o are si matei, numa' ca el linge direct pe jos ,nu manutele l-am gasit sugand roata de la carucior.desi inca nu merge de-a busilea se rasuceste ,taraste ,rostogoleste pana ajunge unde vrea.
pe domnu' pletosel si sa-l tina Dumnezeu asa rezistent la virusache

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput

gatta ,stancuta, fetele sa le treaca repede nenorocirea de infectie urinara.

stoisor, si eu ma gandesc sa ii fac un sumar de urina. Mai ales ca matei in ultima vreme a avut temperatura uusor ridicata.

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput

laura ioana, ca sa scap de nervii de noaptea trecuta cand nu am dormit decat vreo 2-3 ore si alea vai mama lor,am plecat la cumparaturi. nu am luat tot ce vroiam dar oricum m-am simtit mai bine. am gasit o salopeta pt pitic de raiat groasa, pt iarna. o gecuta de toamna si inca cateva lucrusoare.

noaptea trecuta a dormit mai bine. la 1,30 i-am dat apa si i-am pus suzi de vreo 3-4 ori si a adormit, la 5 tzisi , la 7,30 l-am luat in pat .acceptabil

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput