Vacanta in Turcia (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutz

Fetelor, in Turcia care este moneda cea mai utilizata, euro sau dolari, ce se foloseste frecvent si ce e mai bine sa ai ?

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Anul trecut noi am avut euro, iar prietenii nostri dolari. Au mers la fel, fara probleme, turcii erau toti cu un "calcularetz" in mana si-ti faceau imediat schimbul in lire. La un moment dat si-au dat seama ca suntem romani si voiau sa ia lei romanesti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Fetele,Delphin Palace-ul din Lara?Ati fost acolo vreuna dintre voi?Cred ca Madau a fost,dar nu gasesc postarea cu impresiile!
Am luat prin www.mosaic.ro/APP_cms/content.asp?contentid=1204" target="_blank">Mosaic Travel un pachet de 7 nopti la 1554-2 adulti +1 infant UL ALL cu taxe de aeroport si taxa de rezervare incluse in pret!Mai avem de platit 20 E taxe de viza!
Sejurul incepe in 19 iunie!Apa e calda?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Teo eu am fost la Delphin...e SUPERB! Acolo m-as fi dus si anul asta dar am vrut sa vedem si altceva. N-am nici un repros de facut, totul a fost la superlativ, mancare multa si variata, in fiecare zi cu alt specific (turcesc, mexican, fructe de mare, italienesc, sushi), colt pt diet food de unde pregateam mancarea la copii, blender au acolo, microunde la fel, lapte pt copii si iaurt cu fructe facute de ei. Fructe la greu, sucuri de fructe, etc. Camerele mari cu pat dublu si inca un pat simplu, asa erau camerele, ne-au dat si pat pt bb, minibarul aprovizionat zilnic, fructe in camera cam la 2 zile gaseam, curatenie si schimbat asternuturi, prosoape, zilnic. Noi am dat la venire 5 euro cameristei si gaseam totul luna pana la pranz cand veneam in camera. La bar la fel, au dat baietii la barul din holul principal 10 euro la venire si am avut tone de cocktailuri dupa preferinte. Plaja frumoasa cu nisip, sezlonguri si bungalowuri, piscine, loc de joaca pt copii. Nu stiu ce sa-ti mai spun, mai intreaba-ma tu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Fetele,Delphin Palace-ul din Lara?Ati fost acolo vreuna dintre voi?Cred ca Madau a fost,dar nu gasesc postarea cu impresiile!
Am luat prin www.mosaic.ro/APP_cms/content.asp?contentid=1204" target="_blank">Mosaic Travel un pachet de 7 nopti la 1554-2 adulti +1 infant UL ALL cu taxe de aeroport si taxa de rezervare incluse in pret!Mai avem de platit 20 E taxe de viza!
Sejurul incepe in 19 iunie!Apa e calda?

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Teodora, te rog sa-mi spui si mie cum ai procedat cu plata. Din cate vad mosaic este o agentie din cluj. Ai facut viramant? Ai primit deja si voucherele? Ma tenteaza si pe mine. Mi se pare ca au preturi f. bune pentru Antalya.
Multumesc mult,

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Adriana,am depus banii in contul lor deschis la Raiffeisen,Euro, si sapt viitoare primesc voucherele!
Sunt f profi si f prompti.
Am cerut oferte la enshpe agentii,doar cei de la Mosaic si cei de la Jeka au fost seriosi.Doar ca Mosaic a avut preturi mai bune

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Wow, Ioana (Bebe Beca), felicitari pentru sarcina! Vad ca mai ai putin. Anul asta iar incep cautarile cu Royal Wings, daca anul trecut nu am mai apucat sa mergem. Stii de vreo oferta buna pentru sf lui august? Am citit si ce zice Mada de Delphin, parca ma tenteaza, mai ales ca l-a testat. Tu care zici ca e mai adecvat?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Multumesc Alina pentru felicitari. Mai este putin. Atat Royal, cat si Delphin au inca oferta de early booking pana la 30 aprilie.
Mie personal imi place Royal Wings mai mult, mi se pare ca are mai multe atractii pentru copii. Insa sunt amandoua foarte bune, depinde de gusturi.

Ioana 36+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bav spune:

Crinutz si noi o sa mergem in Bodrum in perioada 26 iunie-02 iulie, tot cu masina si tot prima oprire o vom face in Canakale, iar a 2 la 20 km de Bodrum ca sa intram dimineata in resort( si sa facem cumparaturi in outlet)
o sa stam la Vera club TMT si sper sa fie ok stie cineva ceva de acest hotel???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Intebau pe aici fetele cum ii vremea la inceputul lui iunie la turci , si ce bani merg cel mai bine ??? Noi anu' trecut am facut turcia cu masina 3 familii si copii , am plecat pe la Canakale cu vizite troia , efes , cu doua nopti dormite , pe la kusadasi , pamukalee , am ajuns in antalya pe 19 iunie la delphin pallace 10 zile [ erau 41 de grade ] , apoi ne-am intors pe la istambul cu 2 nopti dormit si vizite - nu am vazut nici un nor pe cer in toata perioada- , era foarte cald , de fapt in turcia nu-i de plecat iulie august. Cit despre bani , cu atitea vizite si shoping , va spun clar ca cel mai bine merg lirele lor cumparate din granita , sau dolari.Am avut si euro , si am pierdut cel mai mult la schimb.Vacanta placuta va doresc....o sa apar si eu pe acolo prin septembrie , dupa ce sfirsitul lui iunie mergem putin in croatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana, cum e royal dragon anul asta, ai vreo informatie noua?
ma asasineaza astia de la agentii... el sau miracle. parca nu au de oferit altceva. am inteles ca de miracle nu prea e decat numele... imi dai mana de ajutor te rog?
sau oricare dintre cele care ati fost pe acolo, bineinteles!
multumesc tuturor.

Roxana

Mergi la inceput