Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)
Raspunsuri - Pagina 18
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Buna! Eu am fost cu panica cu Novalacul. Am auzit o stire incompleta la radio, despre copii care au facut salmoneloza si se suspecteaza laptele praf. Am gugalit acum si este vorba de Franta, laptele este fabricat in Spania. Adela, ma simt bine, nu prea cred eu in ulcerul asta, trebuie diagnosticat serios, ca la carte ca sa cred, tin totusi regim Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
mr., am cautat si eu si am citit....
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
dany26 spune:
cu f mare intarziere: LA MULTI ANI mamicilor: ANCADRAGOMAN
, LOUB-ERIKA
SI ANKA.SAN
MULTA SANATATE FERICIRE SI NOROC IN VIATA!!!!!!!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
nu prea am timp de scris de cand cu vremea asta asa urata si stam mai putin afara iar ca bb se plictiseste f tare in casa si trebuie sa gasesc mereu idei noi de joaca, iar din cauza dintilor reprizele de somn de 1,5 ore ziua s-au transformat in 30 min
Cea mai frumoasa este cea in care stam amandoi de-a busilea si eu ii zic "te prind te prind" si el fuge de mine razand...apoi plec in alta camera si il strig...el vine si iar fuge cand ma vede ca vin spre el de-a busilea![]()
Sau ii mai pun jucariile pe rafturile bibliotecii si ii place sa le dea jos sau i e bag in castroane-cutii si le scoate de acolo...
miha f simpatic felul cum ti-a relatat povestea baietelul tau![]()
adra refacere rapida
bb yasmi felicitari pt PRIMII PASI!
ellis multa sanatate bebicii
bianca felicitari pt rezultatele bunicele la analize![]()
adyanna succes la examen...sa fie cat mai repede!
uberbax si la noi e frigutz in casa mai ales cand stau cu el pe jos...deci stam cu aerul toata ziua....dar bb are nasul infundat de 2 sapt appx si tare mi-e ca e de la aer
offff....am citit repejor un cap jumate si am uitat ce si cui vroiam sa mai zic ceva

si noi folosim avent nr 3 abia de 1 luna....de frica pt ca bb a regurgitat 5 luni de la lapte...
eu cu Nanul am patit ceva f ciudat zic eu: cel din carrefour face spuma f f multa iar cel din sensi blu deloc

apropo da cineva nan 3?
14 Noiembrie 2007
adyanna spune:
| citat din mesajul lui dany26 nu prea am timp de scris de cand cu vremea asta asa urata si stam mai putin afara iar ca bb se plictiseste f tare in casa si trebuie sa gasesc mereu idei noi de joaca, iar din cauza dintilor reprizele de somn de 1,5 ore ziua s-au transformat in 30 min ![]() miha f simpatic felul cum ti-a relatat povestea baietelul tau adra refacere rapida ![]() bb yasmi felicitari pt PRIMII PASI! ![]() ellis multa sanatate bebicii ![]() bianca felicitari pt rezultatele bunicele la analize adyanna succes la examen...sa fie cat mai repede! uberbax si la noi e frigutz in casa mai ales cand stau cu el pe jos...deci stam cu aerul toata ziua....dar bb are nasul infundat de 2 sapt appx si tare mi-e ca e de la aer ![]() offff....am citit repejor un cap jumate si am uitat ce si cui vroiam sa mai zic ceva ![]() ![]() ![]() si noi folosim avent nr 3 abia de 1 luna....de frica pt ca bb a regurgitat 5 luni de la lapte... eu cu Nanul am patit ceva f ciudat zic eu: cel din carrefour face spuma f f multa iar cel din sensi blu deloc ![]() ![]() ![]() apropo da cineva nan 3? www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
Merci mult!

Cu jocurile si la noi e la fel. Si Antoniei ii place sa alerg dupa ea, dar ei ii place mai mult cand e la cineva in brate si alearga cu ea si eu in spatele ei.
Noi o sa trecem pe Nan 3 de sapt viitoare, iti spun atunci cum e, daca nu ii dai pana atunci.
dany26 spune:
adyanna , ce bine ca esti pe aici :ce carut ti-ai luat?ca si eu vreau sa iau unul asa mai de iarna....dar sa nu aiba mai mult de 7,5 kg si sa coste appx 500 ron
aveti recomandari fetelor???
14 Noiembrie 2007
adyanna spune:
| citat din mesajul lui dany26 adyanna , ce bine ca esti pe aici :ce carut ti-ai luat?ca si eu vreau sa iau unul asa mai de iarna....dar sa nu aiba mai mult de 7,5 kg si sa coste appx 500 ron aveti recomandari fetelor??? www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
Eu am luat www.magazine-online.ro/bebe-strumf/carucioare/carucior-inglesina-espresso--143583" target="_blank">Inglessina espresso, dar nu cred ca e de iarna. Eu l-am luat mai mult pentru ca daca incep serviciul, o sa ramana mama cu Antonia, si sa ii fie mai usor cand iese la plimbare cu ea. Am dat 370 pe el de la Baby Expo. Mai bine mai astepti pana in nov cand e Baby Expo din nou si iei atunci.
uberbax spune:
Si mie mi-e somn si lene!Maria doarme ca e racita si e cam maraita si azi nu prea a mancat mai nimic,de la raceala cred nu?
Eu nu ii voi da Nan 3 merg cu 2 pana la un an si apoi o trec pe junior.asa mi-a recomandat pediatra,a zis ca singura dif intre ele este ca nan 3 e mai gras iar Maria n-are nevoie...avem 9300 kg dar e si lunguta are 75 de cm!
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Sherita la multe ciubuce inainte ... dar sa ne intelegem de pe acum...Eu sunt mai mare... eu sunt sefa Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
S-a inteles sefa
! O, Doamne, numai de s-ar prinde si te perii ca pe sef zilnic de dimineata! 
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
dany26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adyanna
Eu am luat www.magazine-online.ro/bebe-strumf/carucioare/carucior-inglesina-espresso--143583" target="_blank">Inglessina espresso, dar nu cred ca e de iarna. Eu l-am luat mai mult pentru ca daca incep serviciul, o sa ramana mama cu Antonia, si sa ii fie mai usor cand iese la plimbare cu ea. Am dat 370 pe el de la Baby Expo. Mai bine mai astepti pana in nov cand e Baby Expo din nou si iei atunci. Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2 |
uau e exact ce vroiam...si ce reducere superrrrrrrrr

ce rau imi pare ca nu am fost la BE

14 Noiembrie 2007

Eva-Elena (14 nov 2007)
17.10.2007
de
care