tauroaice (30)
Raspunsuri - Pagina 3
Eftimie C. spune:
Hello!
Gata munca.Incepe programul casnic: curatenie, mancare, vase si rufe de spalat...uite-asa ma distrez eu cand sunt singura acasa.Sotul a inceput serviciul si e la tura de 24h si Edi ramane la mama ca sa-l poata duce dimineata la gradinita (sta foarte aproape)
Altceva?
Jenn la mine merge cafeaua
, oricand, la orice ora si in orice anotimp ![]()
Silar ma bucur ca aveti parcuri frumoase!
Si noi avem!Si de aceea, ieri am profitat si am mers la parcul zoo si apoi la o terasa la sarbatoarea recoltei si am baut must si am ascultat muzica populara autentica si am vazut dansuri populare din toate zonele tarii 
Fug la trebusoara!
silar spune:
Carmen ce frumos - sarbatoarea recoleti mmmmm ce fain.
Si la mine merge cafea la orice ora din zi sau din noapte 
Cu gradi speram sa rezolvam ceva joi - ca taty are liber de la servici. o sa va tin la curent.
si o zi faina va doresc.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mihaela, doar ne saluti, nu ne povestesti nimic de voi?
Aici ploua intruna, mi-e mila de fii-mea ca trebuie s-o tin in casa, e o ploaie din aia cu vant puternic, de-ti intra apa pana la piele! 

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
silar spune:
Hy si de la noi.
La noi a fost f frumos afara luni si marti , azi este vreme ploioasa, dar nu de stat in casa.
jenn spune:
Si la noi e tare urit ,ieri a plouat tare,vint puternic,azi aproape la fel,nu cred ca iesim.Lexi ai aflat ceva de cereale sau ma las pagubasa?Nu te deranjam,dar nu vreau sa merg sute de km cu masina cu fata dupa noi degeaba.Mersi,o zi buna tuturor!
gabitz78 spune:
seara buna tuturor.
noi suntem bine, eliza a scapat de muci...sper sa mai facem o pauza de receli...ca m-am cam plictisit...si abia a inceput sezonul!
pupici dulci.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mhldvrc spune:
, poftiti la 
Lexi, nu prea am ce povesti, ma chinuie o gripa adusa de Tatiana
. Fata darnica nu
.
Gabitz,
si sanatate Elizei.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov 2008
gabitz78 spune:
mihaela - multumesc.pupici si tie si insanatosire grabnica.
ruxandra, danelutza - v-ati suparat rau pe noi....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/