tauroaice (30)
Raspunsuri - Pagina 15
silar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Silar, cum a fost la parada? Ceva poze? Ma bucur ca s-au adaptat copiii asa de bine. Maria s-a adaptat si ea, doar ca ea intreaba intruna de cei de-acasa si ma intreaba cand mergem la Neo (Nero) si Tache (cainele si motanul nostru de la Bucuresti) |
Lexi La parada nu am fost , nici nu stiu daca a fost, noi duminica am f la biserica unde am intalnit extraordinar de multi romani, apoi am mers in centru si am vazut elicoptere, tancuri si masini de lupta ale armatei. F impresionat a fost Mihaita ca sa nu mai zik de tata lui.Poze am sa pun dar nitel mai incolo.

Gabitz sar'mana pt tort Elizei. F bun a fost, mmmmmmmmmmmmmmmm

mhldvrc spune:
Neatza!!!!
La Multi Ani, Eliza!!! 

si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008
anangel_lexi spune:
La multi ani, Eliza!!! sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si mereu hzambareata ca acum!

Gabitz, foarte frumos filmuletul!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
gabitz78 spune:
novus - te cred.las ca o sa vezi ce repede trece timpul.odihneste-te acum cat tpoti...ca dupa...nu o sa mai ai timp.
silvia - meyy...vezi ca filmuletzul era pt fii-mea, da?![]()
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
jenn spune:
Frumos filmul!Draga Gabi sa stii ca muzica aleasa e cintata de niste olandezi si chiar imi placea mult pe vremuri.
Eftimie C. spune:
Nu loviti fetelor, ca m-a lovit destul gripa 
Scuze pentru absenta, dar am avut o perioada destul de incarcata si de doua saptamani bolesc la greu si abia ma misc.
Acum sunt acasa in concediu medical si sper sa imi revin.In viata mea n-am avut asa o stare...parca m-a calcat trenul 
LA MULTI ANI, ELIZA!
Mami Gabitz, sa-ti traiasca printesa si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de intreaga familie 
Silar multumesc pentru PM 
Mi-ati lipsit!
gabitz78 spune:
neatza.
carmen - chiar vroiam sa te dau la disparuti.am crezut ca te-ai suparat pe noi.
si multa sanatate.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
mhldvrc spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Eftimie C. Nu loviti fetelor, ca m-a lovit destul gripa Mi-ati lipsit! |
Carmen,
si multa, multa sanatate. Si tu ne-ai lipsit.
si 
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov2008