tauroaice (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

, www.csid.ro/images/default/old_img/Fresh_Fruit_Juice.jpg" target="_blank">fresh si MetallicA

si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)FOTOmhldvrcBrasov2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
miha - multumim!
azi am zi de shopping.incep pregatirile pentru party.
pupici si o zi buna.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Gabitz - distractie maxima la party. La mine in zona nu se poarta ruptul turtitei la fetitze.
pt Eliza.
Mihaela multumim din nou pt tratatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Gabitz, spor la cumparaturi si distractie placuta la petrecere. Sa ne spui ce-a ales Eliza de pe tava.
Vad ca sunt cateva fete care ne-au uitat. Ruxandra, Jenn?
Danelutzei cred ca ii dau o bataita, o vad mereu la casnicute sexy dar pe-aici nu mai da!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Gata ,am aparut!Vezi daca zici tu,Lexi,ma execut!Imi pare rau ca nu am fost pe faza cu pm-ul!La noi e un frig...Trebuie sa ies cu fata la joaca dar astept,poate se mai incalzeste nitel.Gabitz,spor la cumparaturi,asteptam detalii!O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Jenn, sa stii ca intre timp m-am uitat in Luxemburg (in Trier nu prea mai apuc sa fac cumparaturi ca pana ajung eu seara de la servici, inchid majoritatea magazinelor) si nu am vazut Nestle aici, vad ca aici e Hipp la mare moda, altceva nu prea gasesti.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

salutare.
jenn - bine ati revenit.va dadeam la disparuti!
la shopping a fost ok, i-am luat lui stef o geaca groasa cu fulger mc queen.i-am luat si elizei niste pantaloni, o rochita, niste ciorapei....concluzia - gaura in buget!
ruxandra - nu te-ai intors??????
va pup.

Mergi la inceput

Lexi, mersi mult!Gabitz,saru mina,ce bine e sa stii ca lipsesti cuiva,chiar si virtual!Cind e petrecerea,sa trimit sacosile?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Lexi, mersi mult!Gabitz,saru mina,ce bine e sa stii ca lipsesti cuiva,chiar si virtual!Cind e petrecerea,sa trimit sacosile?

nu dau nimik!glumeam...duminica, dar sa stii ca nu pregatesc nimik.tortul e cumparat....

Mergi la inceput

Bine,deci nici o felie de tort virtual nu trimiti?Macar o punga de pufuleti...

Mergi la inceput