Apocalipsa (3)
Raspunsuri - Pagina 15
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Scumpa mea,la ce te referi? Tu ai citit ultimile postari care erau sa ma faca sa-mi inchid contul? Noroc ca mi-au trecut nervii si mi-am dat seama ca este o vorba romaneasca(nu este cazul sa ma capatuiesc cu un avertisment)si m-am hotarat sa ignor "ignoranta" ! |
Ah...stiam eu ca-s o comoara
La ce ma refer?Ma refer exact la ce am scris,B.nica, nu vad neclaritatea.
Numai ca am o problema: nu stiu despre ce vorbesti tu.Habar nu am la ce postari te-ai referit,´´care erau sa te faca sa-ti inchizi contul´´
Chiar, tu despre ce vorbesti,de vreo doua pagini incoace?
Cine era ´´sa te descopere´´?
b.nica spune:
Ete Lady ca a aparut impricinatul care de la Bombonica a trecut la represalii nush' de ce.
Nu mi-a dibuit nick-ul nimeni, tocmai asta am spus, dar are ceva din numele meu real plus glumita de mai sus pe care a depistat-o Capcaunul.
Am vrut sa-mi inchid contul pt.ca bashcalia,dupa mine degradanta atunci cand se face in mod vulgar,o suport f. greu.
elenac81 spune:
citat din mesajul lui ham Lumineaza-ne si despre Conspiratia Satanei si da-ne un link catre un interviu cu sir. Gaby, care sa ne informeze ca: -Organizatia Moses este cea care conduce lumea prin masonerie si este activa in mass media si politica. -Exista dovezi despre alianta dintre Hitler si sionisti si nu nazistii ci sionistii au ucis evreii in Al Doilea Razboi Mondial. -Prin ecumenism se doreste globalizarea religiilor, k papa sa ne conduca pe toti. -In 2012 va fi Judecata de Apoi." |
De cartea asta nu stiam dar auzisem de cea scrisa de Teodor Filip:
Conspiratia Satanei - Tinta Romania (2 Volume)
http://www.librarie.net/carti/24000/Conspiratia-Satanei-I-Tinta-Romania-Teodor-Filip
http://www.librarie.net/carti/7537/Conspiratia-Satanei-Tinta-Romania-Vol-II-Teodor-Filip
E vorba de aceasi carte?
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elenac81
De cartea asta nu stiam dar auzisem de cea scrisa de Teodor Filip: Conspiratia Satanei - Tinta Romania (2 Volume) http://www.librarie.net/carti/24000/Conspiratia-Satanei-I-Tinta-Romania-Teodor-Filip http://www.librarie.net/carti/7537/Conspiratia-Satanei-Tinta-Romania-Vol-II-Teodor-Filip E vorba de aceasi carte? “Nu e nimic intr-o omida care sa-ti spuna ca se va transforma intr-un fluture.” |
NU STIAI ?
Hai Elenutza, ca m-ai dezamagit.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui capcaunul Tot e bine ca-s doar impricinatul si nu impelitatul! |
Nu te bucura asa repede,Capcaune, ca eu cred ca a tastat B.nica gresit
elenac81 spune:
citat din mesajul lui ladyJ Fugiti,ca a intrat MISA pe DC |
Tanti "J" sa-ti explic ceva.
Cata vreme vii cu argumentele d-astea inteligente si pline de substanta gen "esti de la MISA" nu poti avea pretentia sa-ti raspunda cineva si sa ai o discutie civilizata.
Macar eu mi-am declarat apartenenta spre deosebire de altii care se dau independenti dar sar ca ceata lui pitigoi cand e cazul sa fie deviata sau denaturata discutia. Observ ca e plin de troll-i pe DC sau cel putin pe SC.
Chiar daca nu declari fatis, dupa reactii se vede in solda cui esti.. Oricum in numele MISA iti multumesc pentru reclama.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui elenac81
Tanti "J" sa-ti explic ceva. Cata vreme vii cu argumentele d-astea inteligente si pline de substanta gen "esti de la MISA" nu poti avea pretentia sa-ti raspunda cineva si sa ai o discutie civilizata. Macar eu mi-am declarat apartenenta spre deosebire de altii care se dau independenti dar sar ca ceata lui pitigoi cand e cazul sa fie deviata sau denaturata discutia. Observ ca e plin de troll-i pe DC sau cel putin pe SC. Chiar daca nu declari fatis, dupa reactii se vede in solda cui esti.. Oricum in numele MISA iti multumesc pentru reclama. “Nu e nimic intr-o omida care sa-ti spuna ca se va transforma intr-un fluture.” |
m-ai bagat in gradina impricinatilor?
Baieti,ma primiti in club? mai era una pe aici care o facuse pe Denizel barbat,(cu mare certitudine) eu nu am ajus inca la asa nivelDar ma multumesc cu impricinarea...
Elenutza,da nici nu era nevoie sa-ti ´´declari apartenenta´´.
Ce scrii tu pe aici nu putea izvora decat din ..lichidul BIO,intr-un moment de maxima NIRVANA, if you know what i mean.
Esti cam nervoasa pentru o yoghina
Respira adanc,tine 3 secunde aerul in piept si expira...usor.
Nu-mi multumi pentru pont,mai dau sfaturi pro-bono uneori
Da nu te obraznici,da?
ham spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Supercalifragilisticexpialidocious! |
Vorba lu' abuziv-impuscatu' Ceashca:
"Ie Zact!"