Apocalipsa (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui sorana
3 ...
Mai adaugati voi ...
Am si eu o intrebare pur tehnica: Cum se masoara nivelul vibrational? Ce vibreaza exact? Nu de alta dar eu nu stiu ce nivel vibrational am deci nu pot lua partea nici uneia dintre parti

3. apocalipsa nu va impartii omenirea, in drepti/nedrepti; credinciosi/necredinciosi!

la intrebarea asta pur-tehnica se poate da un raspuns numai pur-sufletesc. pentruca nivelul vibrational numai cu sufletul se masoara!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Imi pare rau dar vibratiile se masoara cu aparate. Da o cautare pe google dupa "aparate de masurat vibratii" si vei gasi o gramada firme care vind asa ceva.

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Din DEX
"VIBRATIE, vibratii, s.f. 1. Miscare oscilatorie periodica a unui corp sau a particulelor unui mediu, efectuata în jurul unei pozi#355;ii de echilibru, cu frecventa relativ înalta; oscilatie. 2. Vibrare (2). 3. Fig. Emo#355;ie puternica, infiorare, freamat."

Emotia nu stiu daca se masoara sau nu.

Imi pare rau Kari dar raspunsul tau nu ma multumeste
Sufletul este un instrument de masura?

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J G

Deci, cu alte cuvinte, B.nica vrea ca eu sa dispar si sa fiu inlocuita. Multumesc - si cand v-am zis ca am motive sa ma tem pentru integritatea mea ati zis ca exagerez.

Cat despre vibratii, imagineaza-ti cum arata la mine, eu care sunt gurmand in plus, gatesc niste chestii memorabile cand am chef, gatitul fiind hobby-ul meu principal. Acest hobby se adreseaza, nu, burtii deci vorbim de scarbavnice pofte trupesti, o chestie complet lipsita de spiritualitate.
Asta din punctul unora de vedere, pentru mine sa dau altora sa pape chestii bune inseamna sa le ofer un momentel de fericire. Savarina lui Xeno e un exemplu bun.
Vreau sa mi se explice si mie chestia asta cu spiritualitatea. Ce e aia? NU vreau explicatia dex. Vreau sa stiu daca treaba asta are legatura numai si numai cu god&compania, sau preocuparile mele despre de pilda psihologia abuzului se incadreaza?

In fine recunosc ca dupa primul moment de ras in hohote incepe sa ma plictiseasca sublinierea inteligentei anumitor personaje de pe aici. Hello...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

JG se pare ca "spiritul" si respectiv "spiritualitatea" se adreseaza doar celor care divinizeaza un zeu. Nu orice zeu, ci un anume zeu.
In aceasta ordine de idei "psihologia abuzului" nu se incadreaza.
Nicio stiinta exacta nu se incadreaza (matematica, fizica, chimie, etc). Istoria, geografia, biologia - NU.
Filozofia - doar acea parte care zice ca zeul respectiv exista, restul NU.
Imi pare rau de vestile proaste pe care ti le dau

Cat despre savarine - mie nu-mi plac. Ne batem? Ne balacarim?

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
Sorana si Monica (6 ani)

Mda! Era imposibil sa nu apara ereticii din Biserica Eclerului de Ziua a Saptea. Va mai bateti voi mult joc de Preacurata Glazura si Fiul ei Martzipan? Da lasä ca vine ea Cocalipsa si vedem noi cine caramelizeaza la urmä!!!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Voi vreti sa ma smintiti! Deci hotarati-va odata: fac www.dkimages.com/discover/previews/822/439824.JPG" target="_blank">sacher torte sau parfait?

B.nica, daca simti nevoie sa treci la urmatorul nivel "arza-v-ar focul" sau "muriti in spasme" o sa inteleg ca esti la dieta si ai frustrari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Din DEX
"VIBRATIE, vibratii, s.f. 1. Miscare oscilatorie periodica a unui corp sau a particulelor unui mediu, efectuata în jurul unei pozi#355;ii de echilibru, cu frecventa relativ înalta; oscilatie. 2. Vibrare (2). 3. Fig. Emo#355;ie puternica, infiorare, freamat."

Emotia nu stiu daca se masoara sau nu.

Imi pare rau Kari dar raspunsul tau nu ma multumeste
Sufletul este un instrument de masura?

draga mea, multumesc pentru , stiu ca vibratiile se masoara cu un aparat. eu ma refeream la acele vibratii despre care spunea b.nica!! intelegi?? "
"sufletul este un instrument de masura" -in unele cazuri, DA!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Mda! Era imposibil sa nu apara ereticii din Biserica Eclerului de Ziua a Saptea. Va mai bateti voi mult joc de Preacurata Glazura si Fiul ei Martzipan? Da lasä ca vine ea Cocalipsa si vedem noi cine caramelizeaza la urmä!!!

ma duc sa pun caramelul la incalzit! cum va place caldut, sau in clocot?

Kari

Mergi la inceput

Citat:

Da lasä ca vine ea Cocalipsa si vedem noi cine caramelizeaza la urmä!!!

poate vrei sa spui : "Coca_Lipsa"!

Kari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J G

Voi vreti sa ma smintiti! Deci hotarati-va odata: fac www.dkimages.com/discover/previews/822/439824.JPG" target="_blank">sacher torte sau parfait?

B.nica, daca simti nevoie sa treci la urmatorul nivel "arza-v-ar focul" sau "muriti in spasme" o sa inteleg ca esti la dieta si ai frustrari.

Parfait.
Unde stai?
Ca vin.
Cu tot neamu'

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
Sorana si Monica (6 ani)

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Nu mai face mishto de lucruri la care nu te pricepi si pe care nu le intelegi.
Eclerul rulz.
Si cine nu caramelizeaza la Cocalipsa o sa pape mult mai mult tort cu ciocolata (ca ailalti dispar si ne ramane noua toata ciocolata).
Da' de chestii spiritualicesti nu v-ati ocupa, ha?
Numai de Martipane va tineti (adica tu si JG).

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput