Aspirante optimiste > 20 (350)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

fetelor, avem o nou venita eleona2 ( a scris la pagina 3). o putem ajuta cu un raspuns? Si aici ma refer la voi, pe care am ajuns sa va consider guru si care aveti mai multa experienta. Io cum sunt noua in de-ale conceptiei...nu prea ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

eleona, stai linistita ca nu ne deranjezi, chiar ne face placere ca ai venit pe la noi. trebuie sa scrii cel putin 12 mesaje (cred) ca sa scapi de moderare sa vedem si noi ce scrii in timp real.
iar in legatura cu intrebarea ta din pacate nici eu nu te pot ajuta cu un raspuns...si eu sunt incepatoare

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png

Mergi la inceput

fetelor sunt singura pe aici?????ma lasati sa beau un pahar de vinutz singurica????haideti, tineti-mi de urat ca imi astept sotul sa vina acasa.... si timpul trece atat de greuuuuu

Mergi la inceput

aaaa, uite ca e monnaaaaaaaa.
monnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

amber mai sunt si eu pe aici, hai sa bem...eu cred ca iau ceva mai tare ca sa ies din butoi

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

eleona2 ,durerile pot fi ca cele de la menstra ,poate putin mai pronuntate.Atentie la utrogestanul luat intravaginal.Doctora mi-a interzis modalitatea aceasta.Se pare ca a intalnit cazuri in care femeile insarcinate au dezvoltat o bacterie sau stiu eu ce.Asta mi-a spus mie.In rest succes!Bea te pup si eu si te urmaresc.Eu ma lupt cu starile de rau, de ieri pana astazi am dat jos un kg si am mancat mult mai mult .Asta e,se pare ca am in burtica un mancacios care seamana cu taticu.ma tine starea de rau de la ora 17-18 pana la ora 1 noaptea.Cam asta e taticul bebelusului.Sta pana seara tarziu la tv si calculataor.Cineva mi-a facut testul cu verigheta si mi-a iesit fetita.Mi-am facut si eu testul astazi si tot fetita.Ce este interesant ca verigheta nu misca dimineata in schimb seara numai cercuri face.Asta ramane de vazut,eu chiar imi doresc enorm o fetita.

iulia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna!!!!!]

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Si eu iau un pahar de vin, Mona, Amber!
Tocmai am terminat si acum ne uitam la tv si eu va tin companie!!
Elena incearca sa intrebi si la FIV poate fetele de acolo stiu putin mai multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Mona esti mai bine?

Mergi la inceput

hehhe haideti fetelor sa bemIn seara asta fac cinste cu vinutz rosumonnaaaa iesi acum din butoi...ca daca nuuuuu...vin la tineeeeeeeeeeeee...si nu vrei sa iti tin eu teorieeee....uite ce am cules pt tine...hai ca nu vrei sa superi un Capricorn .Oricum eu ma autoinvit de pe acum la toate botezurile.hiihihi.ca io si sotul suntem tare plimbareti

Mergi la inceput