Aspirante optimiste > 20 (350)
Raspunsuri - Pagina 11
CarmenAlbu spune:
Noname!!! Have fun, nu uita ca daca ai orgasm la ovulatie si inainte domnul calatoreste mai bine spre ovul![]()
![]()
Asa ca bucura-te!!!!!!!!!
Amber stii si ce inseamna f...k u nu vreau sa scriu sa nu ma respinga de pe forum!! Aici e populara!!
Ar trebui sa ne apucam de planul Budapesta!
Sa plimbam burticile
monna3 spune:
eu una nu cred in asa ceva Carmen
Carmen, Noname nu are ovulatie, decat ajutata de medicamente
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png
noname spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Multumesc fetele!!! Incerc de ani, si acum un an o matusa m-a enervat rau, eram inainte de a doua operatie de displasie si ea ma suna ca s-a dus la o femeie sa-i ghiceasca in carti pentru mine si i-a zis ca o sa scap de cancer dar nu o sa am copii!!! Si de atunci imi suna in cap ce mi-a zis ea!!! Ce femeie nebuna!! Acum vreau si eu sa ma duc la una aici dar nu am curaj!! Voi credeti in asta? Eu nu prea dar m-a atins!! |
]
EU NU CRED IN DATUL IN CARTI.
TU CREZI?
Auzi fata, poate iti activezi si u PM-ul si vorbim mai multe.
Ca ma intereseaza niste preturi la medicamente.
Vreau si eu sa fiu

Bb hai la mama!!!Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
titi143 spune:
Carmen si eu stau aproape de tine, si poate ca o sa vizitez cat de curand Budapesta in interes de serviciu. Poate daca vrei sa ne intalnim? De ghicitoare eu nu prea cred, mama crede si a fost la cateva dar din tot ce ia ghicit nimic nu sa adeverit. Ia spus de exemplu ca ma casatoresc pentru bani cu cineva mult mai in varsta ca mine si ca o sa am tot ce imi trebuie. Eu sunt casatorita cu cineva mai tanar ca mine
, cu 6 luni dar mai tanar, m-am casatorit din dragoste si cu bani stam cam prost. Deci nimic de ce a spus nu sa adeverit. Bineinteles ca daca treci printr-o intamplare ca tine un pic te marcheaza si te pune pe ganduri. Dar nu te ingrijora, eu zic ca bebele este pe drum , daca nu cumva a ajuns deja.

si eu vreau bebe!
CarmenAlbu spune:
Am de yahoo, si e conectat tot timpul dar pe invisible ! Nu prea stiu cum sa activez pm ul!
CarmenAlbu spune:
Sigur Titi anunta-ma cand esti aici, eu de pe 21-27 oct o sa fiu in Franta 13-15 noiembrie bucuresti, si de sarbatori mergem la bunici, iar un week end pe luna te sa fiu In bruxel! In rest sunt aici,
CarmenAlbu spune:
Cu ghicitoarele nici pe mine nu ma conving, maxim cafea dar stii tu ... ma enerveaza, ca se joaca asa cu opmenii, iar psihologia aia ieftina ma scoate din minti!!!
titi143 spune:
Te inteleg, vad cum o afecteaza pe mama. Macar daca ar spune doar lucruri bune dar mai spun si vesti mai rele.
Ce fain de tine ca te plimbi asa de mult, si mie imi place sa calatoresc dar serviciul meu nu imi permite.
si eu vreau bebe!