Copiluti de mai-iunie 2005 (86)

Copiluti de mai-iunie 2005 (86) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 85

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Hai ca unii cu o problema numai eu cu o mie ... imi vine sa plang de nervi ... firar sa fie ( cum s-o scrie corect) ca ciuda mi-e pe firea mea de papalapte ...

Si de nervi abia acuma am vazut ca s-a deschis capitol nou ... nu mai mut mesajul ...oricum eram lamentabila rau ...

Gabitza frumos tare mai este Raducu ... in una din poze cand radea cu gingiutele la vedere mi-a adus aminte de o poza cu Andrei care radea la fel ... cred ca pe la aceeasi varsta ... oricum seamana bine tare cu Costi ...
Apropo mi-au venit ghetutele ... au facut o saptamana is frumoase tare dar m-au costat taxele vamale 72 de lei la 100 de dolari mama lor de pungasi ...

Onixone pe cat e Alex de frumusel si ghidus pe-atata il face uniforma aia englezeasca de serios... imi place tare gradinita ... nu au locuri si pentru noi?!

Ce ma latra cainele ... ma duc sa-l scot afara pana nu o trezeste pe Delia

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura la noi taxa e de 600 franci anul, nu dai bani pe kurpapir, pahare, nici macar pe periuta de dinti si pasta. Acum nu stiu cit o costa cind o si minca . Cit despre mincarea, ai spus ca Delia e alergica, aici se cere hirtiuta de la doctor, daca, copilul are vreo alergie, daca are de luat vreo medicamentatie, daca are nevoie de atentie deosebita, cum a fost scris de exemplu la Isabella ca e bilingva si ca nu pronunta toate literele, asta nu inseamna ca are vreun defect, o sa invete ea sa le spuna, dar ca sa stie educatoare si sa fie atenta la copii. Toate gradinitele sint asa, poate gasesti totusi una mai "umana" ca altfel va jupoaie de vii si de parale. Cit despre televizor, hmmm, aici n-am vazut asa ceva. Desene animate ii arat eu din cind in cind, acolo merge sa se joace cu copiii si sa invete lucruri noi, nu sa stea gura casca, ma refer la ploada din dotare, si sa se uite la televizor. Aaa, mai este, tot la noi, o zi cind poti merge la gradinita sa asisti la activitatile copiilor, iar daca doamnele educatoare sint obosite, ii supravegheaza in timp ce se joaca afara
Gata, am trancanit suficient...

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, parintii ar trebui sa impuna trecerea in regulamentul gradinitei (ca sa nu mai spun ca asta ar trebui sa vina de mai sus, de la organizarea centrala a gradinitelor) ca nici un aliment presupus alergen sa nu fie in meniu. Aici e interzis orice e legat de alune, scrie mare pe toate gardurile. Si nu numai atit, ci multe alte alimente, sint copii care fac alergii urite numai daca ating un recipient in care a fost alimentul la care sint alergici, darminte sa manince. Mincarea la gradinite este extrem de simpla, fara porcarioare, tocmai din acest motiv. Si sincera sa fiu, nutela la o grupa de 3-4 ani nu cred ca are ce cauta, sint atitea lucruri bune care se pot da, mai sanatoasa este o felie de piine cu unt decit cu nutela. Alta chestie, aici nu exista televizoare in gradinite, nu am auzit de asa ceva. Adica exista, dar au zile anume de filme, nu cablu, nu au in program zilnic, sint puse doar cu anumite ocazii, foarte rar, ca o activitate, adica filmele sint tematice (e ca si cum i-ar scoate la cinema). Si nu vad cind s-ar mai uita si la TV, poate educatoarele cind se joaca copiii. Programul unei gradinite e simplu, nu include timp de privit la televizor: joaca de la 7 la 9, gustare la 9, activitati pina la 10.30, afara pina la 12.30, masa, somn de la 1 la 3 (cine vrea, cine nu se joaca in liniste sau intr-o alta sala in gradinitele mai mari), gustare la 3.30, activitati pina la 4.30, afara pina la 18... Asta e programul de aici cred ca la toate gradinitele. Daca din cind in cind, in acele doua ore de activitati altfel decit joaca pur si simplu, li se pune un film educativ sau desene sau orice altceva la televizor, o data pe saptamina sau la doua, e un lucru, dar nu vad cind ar putea un copil sa se uite la televizor in acest program (ma refer la cablu, hai sa zicem ca pentru orice eventualitate, un DVD ar trebui sa existe in gradinita, dar nu din banii parintilor, face parte din materialul didactic). Ah, ce m-am enervat eu, darminte tu!

Ma duc sa vad pozele lui Onixone.... poate ma mai calmez. Frumoasa rochita, merge la orice ocazie.

Danelutza, aici platim 7 dolari pe zi, e gradinita subventionata, ea costa cred vreo 25, dar restul pune statul (asa e in Quebec, ca in restul Canadei platesc parintii tot). Snt gradintie mai noi, cum a fost cea franceza a Agatei, care au de toate, sint facute cu bani de la inceput si nu am dus nimic, in afara de cei 7 dolari, care includ si mincare... nici macar lenjerie de pat nu am dus, pentru ca aveau spalatorie, lenjeria lor si i se dadeau doua schimburi copilului de la inceput, care se spalau la sfirsitul saptaminii. Aveau bucatarie proprie cu tot cu bucatar personal, aveau infirmerie, sala de dusuri, sala pentru joaca cu apa, sala de gimnastica, biblioteca, sala de informatica... numai piscina nu aveau. Gradinita englezeasca e veche, mai micuta, fara pretentii, fara bani... asa ca ducem noi lenjerie copilului si o spalam la sfirsit de saptamina, ducem noi 6 suluri de hirtie, 6 cutii de servetele, 5 bavetici si 5 prosopele, un sort pentru arte... Dar asta scrie de la inceput in contract, atunci cind inscrii copilul. Eu am mai dus si alte lucruri, pentru arte, jucarii, am donat si bani, putin, dar buni, cind s-a propus sa se mai faca ceva prin curte sau prin casa, ca se cam autogospodaresc. Dar am dus pentru ca mi-e draga rau gradinita, e ca o familie, copiii mei se simt tare bine acolo, dovada ca am renuntat la cea franceza, superba, desi nu am ce sa-i reprosez, in favoarea celei englezesti. Eu nu as mai pleca din gradinita, atit e de cool atmosfera, vorba fetelor, ca acum a inceput si Tudora cu cool... Si mai are un cuvint nou: mumoasa! Tot timpul ma in treaba: sint mumoasa, mami?

Ma duc la treburi, ca sa-mi treaca nervii de la nutela... sint inconstiente... Eu am vazut-o pe Tudora desfigurata asta iarna de la o gura de suc, ea nefiind un copil alergic si de atunci nu mai spun nimic atunci cind vad un anunt atentie la alergii... Nu as vrea sa fiu in pielea vreuneia dintre educatoare daca, din cauza inconstientei lor, unul din copiii pe care ii are in grija ii face o reactie alergica de la ceva. E groaznic!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Am o rugaminte pentru fetele din Bucuresti. Ma intereseaza, cit de urgent se poate, un numar de telefon de la o firma. Stiu sigur ca are telefon, dar in pagini albe/aurii/internet, n-am gasit nimic
Firma: SEVENTH CONTINENT S.R.L., STR.AV.MIRCEA ZORILEANU, NR.43, SECTOR 1

Multumesc anticipat pentru ajutor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Danelutza, esti sigura de adresa? Ca eu am cartea de telefon pe calculator cu persoane si firme, si nu gasesc nimic cu adresa asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

De adresa sint sigura, de firma nu prea... nu mai stiu daca nu cumva au schimbat denumirea . Adresa o am de pe cartea de vizita si e de anul asta, adica a fost sotul acolo pe la inceputul anului acolo si stiu sigur ca au telefon.

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am cautat si pe http://www.totalfirme.com/ , care este o adresa f.f.buna de cautat numere de telefon si firme, si n-am gasit-o.
Poate se scrie altfel?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

asta e scris pe cartea de vizita, dar e posibil la adresa sa fie scris alt nume .

Acum intreb altfel, cine sta in sectorul 1 si ma poate ajuta cu numele firmei de la adresa respectiva. Platesc pe bune

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Danelutza saru mana pt ajutor. esti o draguta. pana la urma am rezolvat-o cu vaccinul.

eu sunt nauca de cap. am fost azi la munca sa zic ca ma intorc si cand m-am dus dupa bb la gradi mi-a vomitat si iara vem probleme de sanatate. maine iar la dr cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Intru si eu ca in ultimele zile nu am apucat nici sa citesc calumea.

Loreen, cu intarziere dar din suflet: la multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti, sa ai viata senina si copiii si pe toti ai tai sanatosi!
Apoi cu gradinita si eu m-am dus chitita sa ma opun activitatilor ce includ tv si dvd, pai ce pusca mea io cu ce-l mai distrez acasa? Ma rog, tot sper ca o data inceputa in forta gradinita teve-ul sa ramana o amintire si ceva ce primeste absolut ocazional. Asa ca eu te inteleg si te sustin! Cat despre meniu, ai dreptate si ar trebui sa mergi pana la directoare. Lasa firea de papalapte pentru altcineva ca nu e pentru tine Mai bine sa te stie de nebuna si de frica.
Dar eu vorbesc Ca am fost ieri la sedinta si cat ma stiti de guraliva abia am avut loc sa deschid gura de alte patzachine cu gurile pana la urechi.
Oricum tot a fost cu folos ca am inteles si eu de ce imi canta Filip aceeasi placa in fiecare dimineata, respectiv slagarul "nu vreau la gadanitzaaaaa". Am elucidat maretul mister: clasa este goala goluta! Deci puneti 4 masute cu cate 3-4 scaunele, o etajera si 20 de patuturi pe perete si gata ati facut tot inventarul clasei. NU au nici o jucarie afara de niste plusuri prafuite si pe jumatate rupte, vai steaua lor. Nu au material didactic, planse, nimic! Cik sa cautam noi pe internet. Si unde papucii mei sa le printez? Cand am intrebat timid ce are grupa asta de e asa vitregita de soarta mi s-a raspuns la fel de timid ca o educatoare e venita din vara si cealalta e venita de la alta grupa, prin urmare amandoua au preluat clasa asa cum se gasea. Probabil educatoarele care au predat in clasa aia pana anul trecut cand au plecat au impachetat si jucariile si-au plecat cu ele acasa, atfel nu-mi explic...
Norocul lor ca cele doua sunt dragute, tinere pana in 40 de ani, pana acum comunicative iar cel putin una din ele, respectiv aia noua, se vede ca iubeste meseria si este chiar pasionata. Asa ca de ele pana acum sunt multumita.
Ghionoaiele de mame au hotarat ca degeaba educatoarele, tinere tinere dar totusi cu experienta de 7-10 ani in meserie, au fost de parere ca pentru grupa mica 50 de ron e mult pentru rechizite. Drept care asta a fost suma batuta in cuie pentru creioane colorate, plastilina, si alte prostii. Iar pentru jucarii, caci poate pana acum v-ati dat seama deja ca acestea nu vor cadea din cer - stiu si pentru mine a fost o surpriza totala - 100 de ron. Azi s-a dus desteapta de soacra-mea sa plateasca indemnizatia de hrana si sa anunte ca noi stam acasa muciosi si a platit si ce s-a discutat ieri la sedinta plus in 50 de ron bonus ca era in bani, luase pensia Cik a imbarligat-o educatoarea ca ar fi pe tot anul si nu doar pentru primul semestru asa cum discutasem in sedinta. Acum ce dreq sa fac, turcu plateste, adik je.
Oricum ce a fost extraordinar de distractiv a fost o ghionoaie dintre cele cateva cu gura mare care a si acceptat postul de presedinte ce comitet de parinti, ca nu se inghesuia nimeni, a tinut sa profite ca sunt toti parintii de fata ca sa ne anunte ca ea face carti personalizate si ca daca vrem sa-i spunem. Mi-a stat pe limba s-o intreb daca ni le face degeaba si daca nu pentru publicitate sa ia legatura cu administratorii forumului Distractia dreq o fi membra p-aici sa ma pun bine cu presedinta asa de la inceput de an...
Atat pot sa va scriu acum ca am intarziat la Eric, nu stam mult dar mergem sa ne mai impartasim mucii si cu el ca intre noi deja ne-am saturat s-o tot facem de vineri incoace

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput