divort si paternitate

divort si paternitate | Autor: alexa-rozi

Link direct la acest mesaj

Sunt in proces de divort si gravida in 8 luni.Asi dori sa stiu daca procesul nu se finalizeaza si eu nasc,cum procedez la inregistrarea copilului in spital si la starea civila?fac dovada ca am proces pe rol?Precizez ca sotul nu este tatal copilului iar tatal biologic vrea sa il recunoasca.Stiu ca va trebui sa fac tagada de paternitate.Sunt despartita in fapt de peste 11 ani de sot,am precizat si in cererea de divort asta.Procedura de citare nu a fost indeplinita cum trebuie iar judecatoria a facut demersuri la evidenta populatiei ca sa afle domiciliul piritului.In cazul in care el are buletinul expirat iar autoritatiile nu mai stiu nimic de el poate fi declarat disparut ?el a ajuns un om al strazilor ,practic a inebunit dar nu am de unde sa il iau si cum sa dovedesc asta la tribunal. ce sanse am ca acest copil care se va naste in curind sa fie recunoscut de tatal sau natural?doar prin tribunal pot face asta?Pina atunci la tatal va fi trecut sotul chiar daca acesta habar nu are de copil,e de negasit etc?Va rog daca ma puteti lamuri macar la citeva din intrebarile pe care le-am pus si imi cer scuze dar sunt disperata ,nu stiu ce sa mai fac si timpul trece.Marti pe 30 am a 2 -a infatisare si nu cred ca se va termina nici acum.Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Te rog sa plasezi intrebarile la topicul de profil.

Adica aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126670

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput