Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salut!

Si eu prezent la apel.

mamaana, am citit mesajul tau si... trebuie sa recunosc ca m-am distrat. Cred ca sunt asa de dulci.... NUmai tu stii cum te descurci cu ele.

Laura, cred ca-i tare scump Dani cum spune el sa vii repede acasa la el....

Yagmur, inafara de apa de mare, noi mai folosim Olynt pentru copii, Pivalone si uneori Colargol. Depinde de muci.

Asiza, eu jucarii n-am mai cumparat, ca nu ma mai pot invarti de ele prin casa, insa i-am luat creioane colorate si ma pune pe mine sa-i desenaz, tablita din aia de scris si ma gandesc daca sa-i iau sau nu plastilina, ca mi-e teama ca are s-o guste. Am mai luat si un set cu margele de toate culorile, dar dupa ce le-a insirat toata casa si am reusit sa le adun, le-am pus bine pentru mai tarziu, ca m-am gandit eu ca nu-i inca vremea lor.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dia, merci mult.. ma duc astazi sa cumpar.... poate trec mucii astia..
Asiza, la voi au trecut doar cu apa de mare??? Poate trebuie sa mai am si eu rabdare, dar cum iarna trecuta a fost mucos aproape tot timpul.. de data asta, insa, doarme prost si incredibil, dar mananca chiar putin.....
Apropo' de gradi... daca ma duc in Buc ma usureaza de vreo 1200-1300 RON program lung... deja ma gandesc cu groaza
Dbunny, Luca cred ca este mai greu decat Denis acum... asa ca stai linistita... al meu are o burtica de manelist.. ; pot confirma Asiza si Danutz
Dia, pune poze si de unde le-ai luat (mai ales plastilina, papusa nu cred ca ii cumpar )... eu cu Luca dupa mine daca vreau sa cumpar ceva trebuie sa merg la punct ochit, punct lovit.... saptamana trecuta in Carrefour s-a servit singurel cu prune... trebuia sa fiu atenta pe unde las caruciorul ca altfel face si el shopping... . Iar daca nu are chef sa intram intr-un magazin, nu intram.... tine la bugetul familiei
Iulia, mucii sint transparenti.. colargol nu am gasit in Cluj... anul trecut am luat ceva asemanator parca Protargol dar acum nu mai fac... cel putin in cartier la noi.. in centru nu ajung..merci mult
Va las si va pup Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

yagmur, uite www.crazytoys.ro/jucarii/Plastelina-si-Modelare-2052/Play-Doh-2051/5821/Galeata-creativa.html" target="_blank"> aici plastelina despre care vorbeam

am fost azi dim la cafea cu flore care arata infloritor, este neasteptat de micuta, parca numai burta e de ea, si nici aia f mare. in rest, bine dispusa si-n forma, asteapta cu nerabdare sa nasca, dar si sa se mute acasa... sunt pe ultima suta de metri cu amenajarile, dar inca au probl cu racordul la gaz, asa ca se pare ca bb va veni acasa in locuinta inchiriata pt inceput. cand m-am intalnit eu cu ea, isi facea ultimele cumparaturi pt bagajul de maternitate, gen tampoane, suzete, biberoane, paturica, etc etc stiti voi . alessuca e si ea la gradi de 2 saptamani deja, ii place si nu plange, mananca si e totul ok, asa ca am stat amandoua linistite la o cafea, cu fetele la gradi :))... dar am zis ca ne verdem si cu copiii, sa se mai joace impreuna. nu mai stiu ce sa va pove, ca noi am stat la taclale pe o terasa la soare si parca a zburat timpul, am fugit amandoua dupa fete ca era ora de luat de la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dbunny, greu tare m-a dus capul sa incerc ce e mai simplu. Ser. Abia d eieri dimi am inceput cu ser si doar la culcare Olynt. Asta pt. ca tot pun de toate de vreo 2 sapt si e mai cu muci. Si am zis gata nu-i mai dau cu nik sa vad. Ea deja a slabit cu toate relele dupa viroze, vrea papa, mananca dar uneori vomita d ela muci. Frustrant.

Dia, da draga mea ce-i cu literele alea mici. Adik e rusine ca Garga recunoaste aproape toate culorile. So, in ordinea numerelor de pe tricou... alb, negru, rosu, albastru, verde, galben, maro, portocaliu, roz (astea le si zice) si mov, verde inchis, verde deschis. Pe bune tatal meu Mitkika (asa ii zice mai nou) este uimit. Ca face puzzel din 4 -5 piese, ca numara pan la 10 cu greseli evident sau repetitii, ca zice abcde ...O nepotica are e mandru nevoie mare si dc ar tacea kitik. Ca a venit cu sarmale, piftie, parjoale si placinte ca i-am zis ca mi-e foame. De la Bacau micul meu a venit in 5 zile de cand l-am sunat. M-am ingrasat? Cu siguranta.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Dia, merci mult... ma apuc sa caut...
Sint tare fericita!!!!! Urmand sfaturile lui A_deju, am fost si eu azi mai spontana si indrazneata si m-am dus la seful de la Planning spunand ca vreau si eu la un training pe planning care incepe sapt viitoare (la care participa doar cei din departament, eu neavand nici in clin nici in maneca cu ei). Si se pare ca m-a acceptat.... abia astept sa invat si eu ceva nou care de fapt ma poate ajuta mult in munca mea (daca imi dau si programul ).. Doamne ajuta sa fie asa!!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asiza astea-s ultimele achizitii. Si buna intrebare ai pus ca si io vreau altele.

http://www.tomy.co.uk/products/megasketcher/?parent=1636324

http://www.tomy.co.uk/products/my-1st-rc/?parent=2539

Un poney din ala de fetite cu par si codita colorate. Plastilina fosforescenta.
O casuta la care deschide portile, baga un camion apoi prin acoperis baga niste forme, scoate camionul, descarca. In pachet e si un "nenea" care conduce camionul.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dia,
de unde ai luat plastelina?Ca in carefour am vazut numai cutiutele.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Spuneti si mie ce jucarii le-ati mai cumparat copiilor recently??? Sar'na

cred ca depinde de copil, de interesele lui actuale...la noi de ex, a crescut interesul pt asa ceva, desi il are de mult timp, are si o tablita magnetica ca a lui kiki pe care ma pune sa-i desenez mereu avioane si elicoptere si melci, am cumparat recent si carte de colorat, dar nu il prea pasioneaza, prefera sa faca asta cand ne apucam de colorat, am luat si carti de povesti care au stat pe raft cam o saptamana (Bambi, Pestisorul de Aur si Doctor Zoo) apoi intr-o seara i-am captat interesul cu povestirea Doctor Zoo ca acolo era numai animale bolnavioare pe care dr le trata si sufeream pe la fiecare poza ..i-am mai cumparat un avion si o umbrela adevarata :), caci e innebunit dupa asa ceva (abia asteapta ploaia)...DIa, faina cutia aia cu plastilina cred ca o iau si incepem si noi, caci a inceput sa construiasca si sa se concentreze

Dbunny si gazzella, m-ati dat gata cu retetele de paste (gazzella, arata la fete pozele cu frunze )

Dbunny, da 16+ cum iti suna?...nu prea papa el legume si carne, da cred ca isi mai ia si din san ceva ceva ca tinteste drept in sus :)..azi i-am facut o budinca de cartof dulce cu pui amestecat cu ou si dat la cuptor, o minune si a mancat..

si octavian stie o parte din culori, i le arat mereu in jurul lui, mi le arata (caci nu le pronunta deocamdata bine) numai cand are el chef de lectii cu adevarat si se face atent, altfel mi le zapaceste si mi le face varza :)

a descoperit recent pe niste cuburi niste litere ..A,B,C,D,E,F ...i-am explicat ce sunt: A de la avion, B de la balon, etc...si le-a retinut..io nu prea voiam sa-i incarc tartacutza cu asa ceva deocamdata, caci nu prea au cum sa faca la varsta asta conexiunile potrivite, dar daca el a vrut sa-i explic..apropo de conexiuni, intr-o zi vede litera C ( de la cascaval, catel) si imi zice : caca?..zic da, sigur, e si C de la caca..la care el isi duce cubul cu litera C la fund sa se stearga :)...a fost tare haios!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

desiree, ii total pustiul
mai bine ii cumperi maroco

eu jucarii nu mai cumpar, mi-e plina casa, imediat ii ziua lor si clar o sa navaleasca un al val de jucarii
dar, in schimb, am in minte sa construiesc o scena/un podium, marionete
sa fac scenografii, sa le montez spectacole, ii miros pe amandoi ca ar gusta
Bendis face de ceva timp jocuri de rol, a prins de la Felix si asa ii impac pe amandoi....

Felix (3 ani si 10 luni) Bendis (1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lavinia_P

Dia,
de unde ai luat plastelina?Ca in carefour am vazut numai cutiutele.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

din viena
dc ma intrebai acum 1 saptamana, iti lua si tie lulu, ca am cumparat o plasa de plastelina si o gramada de galetuse, pt prietene :))

asiza, ami vreau sa iau tetru de papusi si marionete, ca e fascinata. dar asta e mega-investitie, ca numai teatrul costa 150 lei, iar fiecare papusa intre 50-100 lei. pt un teatru bun iti bt macar 5 papusi :))

Mergi la inceput