Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 78
Raspunsuri - Pagina 11
magdita spune:
Fetelor, ma bucur mult ca va faceti planuri de bataie
. E foarte important sa ne tinem de ele. Doamne ajuta sa reusim
.
Madutz
, deci incepi stimularea norocoasa. De cand te intepi? Din z3? Tinem pumnii.
Lilisor
, te asteptam cu vesti bune de la eco.
Lali
, deci ai ramas in pana, hm
?
Georgic
, sa stii ca si mie mi-a raspuns dr.T la sms, a doua zi cel mai tarziu. Si il apreciez ca face asta, cu tot ce are pe cap. Sa cititi celalalt subiect, de la Nasterea unei stele, sa vedeti ce povestesc fetele acolo. E super, super aglomerat, ma mir ca mai are timp sa respire. E de inteles ca e atat de expeditiv, mai ales ca isi exploateaza timpul la maxim. Sa il tina Dumnezeu sanatos, ca eu cu el vreau sa nasc
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
cosicel spune:
Ba mie nu mi-a raspuns nici pana azi la sms! 

Si cand am sunat si-am vb cu asistenta, nu m-am recomandat, asa ca, mi-e clar ca nu mi l-a trimis pt ca ori nu i s-a parut important, ori nici nu l-a vazut, sau si mai simplu: a uitat!!!!!
Gabi, nu's ce sa-ti spun vizavi de programari pt operatie! Ar fi betooon sa te poata opera sapt viitoare, insa crezi ca n-are prog facut deja? Ei, poate gaseste vreo 'fereastra'!
Acum, din ce-au scris fetele de spermogramele facute de dr Matei, nu te poti astepta la un rezultat surprinzator in bine, ca stii ca-i f exigenta! Dar, o sa stii care-i situatia actuala, si puteti lua masuri!
K, deci ne vedem sambata! 
anaconda2 spune:
Cosicel , tu crezi ca daca incep vineri monitorizarile , tocmai peste 12 zile fac IA ?? De fiecare data nu m-a chemat mai mult de 4 ori la monito , ptr ca n-a fost necesar , ...nazdravanii mei cresc repede
. Si e foarte probabil s-o fac chiar marti !
Aerlilian , te asteptam cu vesti ! Pe mess cand mai intri fato ??
georgia_c spune:
m-a lovit , asa cum ma loveste pe mine de obicei ... ca daca prindem tutunicile din afara bucurestiului , la inseminari ..sa punem de o intalneala ...deci vocea sindicatului , striga tareeeeee.... ne vedem fetele la o apa plata cu lamaie ...????
ce ziceti ?...astept opinii si pareri 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
cosicel spune:
Stai, c-am crezut ca prima monitorizare e duminica asta! 

Si calculam zilele incepand de azi! In fine, eu abia in a 16-a zi (la un cm regulat de 28z) ovulez...asa ca, si io ca incepatorii! 
mada23 spune:
eu vin de joi in bucale
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
felix76 spune:
Sorelinaaa! Ma inscriu, clar! Daaaar, cu o conditie: io vin la inseminarile de toamna iar fetele care fac acu, sunt obligate sa vina cu bebe la purtator! Sa bem si noi macar dupa una ca cica gravideala se ia!
Pooooop,
Felix
georgia_c spune:
notat sorica ... prima pe lista de intalneala .. felixic ...
mada , care joi micuta ?..asta de vine ?cea de peste 2 "sactamani"...3 sactamani ...sau care ?
ca sa facem un dans sincron cu toata lumea![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
pe 2.10 iubita
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">