Despre masturbare la barbati

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui impas

Ok, acum o sa raspund si la intrebarile voastre. Cind am zis ca pun pe aceeasi linie cu inselatul, m-am referit la treaba cu ascunsul timp de atitia ani.

Eu sint muta de uimire!!!! Impas, cum adica voiai sa-ti spuna? dar e un lucru binecunoscut. Nu te supara dar tu ai crescut la maici sau cum? cum sa nu stii atita lucru? Nu te simti ofensata pt. ca e ca si cum te-ai supara ca afara ploua. Mai, parca ai fi nascuta in anii '50, pe bune.

Iti recomand filmul Kinsey (fara misto) si dupa asta stam de vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Am uitat sa pun linkul
http://en.wikipedia.org/wiki/Kinsey_(film)
pe bune filmul e misto si enlightening. O sa vezi in film cum personajul principal, copil fiind, credea ca moare daca face ca sotul tau. multe idei gresite pe vremea aceea.

marius nu ti-a pus intrebarile acelea de pomana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Citat:
citat din mesajul lui impas

Ok, acum o sa raspund si la intrebarile voastre. Cind am zis ca pun pe aceeasi linie cu inselatul, m-am referit la treaba cu ascunsul timp de atitia ani.

cum te-ai supara ca afara ploua. Mai, parca ai fi nascuta in anii '50, pe bune.

1650, 1750, 1850?

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emmy
Si una care se credea mai '' evoluata'' in ale sexului, spunea ca barbatii care se masturbeaza risca sa le creasca cocoasa Imaginativa cind vedeam un cocosat, la ce gindeam
Deci draga Impas, tot ce risti e ca barbata-tu sa aibe cocoasa!!!
N'ul lasa numa' pentru atāta!!!

Acu' imi aduc si eu aminte de copilul ala care se juca cu putzica si, ca sa-l sperie, maica-sa i-a zis ca daca mai face, o sa-i creasca burta mare, si i-a aratat un burtos pe strada. Numai ca pustiul a vazut o gravida, in parc, si s-a dus la ea cu gura mare: vezi, tanti, ce patesti, daca te joci cu putza?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Acu' imi aduc si eu aminte de copilul ala care se juca cu putzica si, ca sa-l sperie, maica-sa i-a zis ca daca mai face, o sa-i creasca burta mare, si i-a aratat un burtos pe strada. Numai ca pustiul a vazut o gravida, in parc, si s-a dus la ea cu gura mare: vezi, tanti, ce patesti, daca te joci cu putza?

Demential!!!
Macar daca vrei sa iti sperii copilul, spune-i ca ii cresc vreo 5 manute in cap decat ca ii creste burta... sau ceva ce nu ar vedea pe toate drumurile ca se ii intrebe pe toti cum se joaca ei in intimitate .

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Demential!!!
Macar daca vrei sa iti sperii copilul, spune-i ca ii cresc vreo 5 manute in cap decat ca ii creste burta... sau ceva ce nu ar vedea pe toate drumurile ca se ii intrebe pe toti cum se joaca ei in intimitate .

I never fake ... sarcasm

Madame, nu,nu e ok sa-ti sperii copilul in halul asta raportat la atingerea organelor sexuale.
Copiii nu trebuie invatati ca e rau sa sa te atingi,ca-ti creste burta, iti cresc coarne sau alte asemenea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Copiii nu trebuie invatati ca e rau sa sa te atingi,ca-ti creste burta, iti cresc coarne sau alte asemenea.

Barbatului nu-i cresc sigur coarne daca isi atinge organul, dar partenerei da! A se lua in considerare femeile care se simt incornorate (inselate) daca omul se masturbeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes
Barbatului nu-i cresc sigur coarne daca isi atinge organul, dar partenerei da! A se lua in considerare femeile care se simt incornorate (inselate) daca omul se masturbeaza.

In cazul asta, incornorat este singura forma posibila; adica se foloseste doar la masculin. Cu alte cuvinte, barbatului ii cresc coarne nu cand isi atinge sexul, ci cand cineva il atinge pe-al partenerei. Culmea ironiei!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Nu Rufus, de femeie era vorba. Cred ca fraza aceasta Barbatului nu-i cresc sigur coarne daca isi atinge organul, dar partenerei da! e ambigua; mea culpa. Ideea era Barbatului nu-i cresc sigur coarne daca isi atinge organul, dar partenerei da!in caz ca el o face
Faceam aluzie la convingerea multor femei care se simt incornorate, daca bietul om are obiceiuri "ciudate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coltofeanu

Eu nu mi-am prins si nici nu mi-am intrebat berbatul daca se masturbeaza...Dar daca imi dadea de banuit...vai de sufletul lui Poate as fi procedat ca Impas. Initial as fi avut un soc, dupa aceea i-as fi pus n intrebari, ulterior as fi incercat sa-l conving sa nu mai faca si daca n-as fi reusit....nu stiu ce as fi facut. Variante posibile : te obisnuiesti cu situatia, o accepti desi nu-ti convine, te alaturi lui in "activitatea prestata" sau divortezi. E cam greu sa dai pronosticuri, altfel gandesti din afara situatiei, altfel din mijlocul problemei. Ca in toate.....LIMITA nu trebuie depasita...si limitele le stabilim fiecare.

Ce subiect am gasit si eu sa citesc cand barbatul sta 2 ore sa se uite la meci (sau asa cred eu ca se uita la meci... cine stie? )
Cand citesc mesaje ca cel de mai sus chiar cred ca sunt barbati care nu se masturbeaza... adica eu n-as putea sa o fac daca as sti ca partenerul gandeste asa... m-ar stresa prea tare ... (daca si in momentele lui cele intime trebuie sa ii treaca prin cap "daca ma prinde, daca afla, da divort... probabil nu il mai lasa sa vada nici copii pe un om asa "imoral" ... ce viata superba au unii, s-ar putea si in inchisoare sa ai dreptul la mai multa libertate a mintii)

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput