Despre masturbare la barbati
Raspunsuri - Pagina 14
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 CE PARERE AVETI DESPRE MASTURBAREA FEMININA? mami de baiat dulce ANDREI 2 ANI |
aceiasi, ca despre cea masculina.
Alinutza,postul tau este usooor usoooor...jorgonizat daca-mi permiti cuvantul.Putem vorbi in liniste despre masturbare,insa incearca sa te limitezi la cuvinte gen ´´auto-satisfacere, masturbare´´ si evita ´´isi face l...´´ ca suna ca dracu.
Barbatii nu au LABE ca nu-s nici caini nici pisici
Hai sa pastram decenta in exprimare,ok?
Katyuscha21 spune:
eu nu vad ceva anormal in ce priveste masturbarea masculina si feminina in ziua de azi se practica asa ceva si chiar unora le face placere.oamenii mai au si fantezii la care ambii parteneri trebuie sa participe de aceea e ft importanta comunicarea intr-o casnicie.eu cu sotul meu nu ne ferim sa vorbim de ceea ce ne place si ce am vrea sa incercam sunt cupluri care vor sa incerce ceva nou
ceea cel mai important in asta COMUNICAREA SI FARA UN PIC DE JENA.
mami de baiat dulce ANDREI 2 ANI
andira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
aceiasi, ca despre cea masculina. Alinutza,postul tau este usooor usoooor...jorgonizat daca-mi permiti cuvantul.Putem vorbi in liniste despre masturbare,insa incearca sa te limitezi la cuvinte gen ´´auto-satisfacere, masturbare´´ si evita ´´isi face l...´´ ca suna ca dracu. Barbatii nu au LABE ca nu-s nici caini nici pisici Hai sa pastram decenta in exprimare,ok? |
Cam asta vroiam sa spun si eu, nu-s pudica si nici nu fac pe indignata (subiectul ma distreaza prea tare ), dar genul asta de exprimare ma zgarie nitel vizual... auditiv deja ar fi prea mult...
Alinutza1979 spune:
Imi cer scuze ptr "limbajul jargonizat" de mai sus insa l-am folosti intentionat - sa fiu mai bine inteleasa .
Gata nu mai vorbesc "VULGAR" !
iar sunt offtopic, insa eu nu stiu cum pot vota un Post, am cautat si la intrebari frecvente , n-am gasit!
andira spune:
citat din mesajul lui Alinutza1979 Imi cer scuze ptr "limbajul jargonizat" de mai sus insa l-am folosti intentionat - sa fiu mai bine inteleasa . Gata nu mai vorbesc "VULGAR" ! |
Sa inteleg ca "masturbare" era destul de clar / nu declansa destule imagini...
Np, e pefect atunci
mama_lui_alex spune:
Vai de mine ce-i aici!!!!???
Va raportez la moderatori pe toti!!..Bulina neagra!
Suuupeeer tare!..Cum am ratat topicul pana acum?!?..ma mai relaxez si eu dimineta..
Asta e cam ca faza cu soacra-mea..cand i-am povestit ca exista sex-shop-uri on line..intri, comazi ce vrei, cum vrei, ce dimensiune, culoare..si vine curierul discret la usa..nu stie nimeni..iti da si baterii in pret....s-a oripilat femeia si s-a pus pe blesteme.. (si eu zic ca-i in general destupata la minte..)..si asa am aflat ca si OB-ul i se pare "pacatos"..
maraki spune:
citat din mesajul lui mama_lui_alex Vai de mine ce-i aici!!!!??? Va raportez la moderatori pe toti!!..Bulina neagra! Suuupeeer tare!..Cum am ratat topicul pana acum?!?..ma mai relaxez si eu dimineta.. Asta e cam ca faza cu soacra-mea..cand i-am povestit ca exista sex-shop-uri on line..intri, comazi ce vrei, cum vrei, ce dimensiune, culoare..si vine curierul discret la usa..nu stie nimeni..iti da si baterii in pret....s-a oripilat femeia si s-a pus pe blesteme.. (si eu zic ca-i in general destupata la minte..)..si asa am aflat ca si OB-ul i se pare "pacatos".. |
Nu sant deloc pudica, una este sa vorbesti in privat oricum vrei si alta este sa postezi pe un forum public ce mi.a dat sa citesc pe aici Sant limite de bun simt peste care nu trebuie sa treci! Scrieti si vorbiti in privat cum va vine la gura...dar nu aici..parerea mea!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Alinutza1979 spune:
[Scrieti si vorbiti in privat cum va vine la gura...dar nu aici..parerea mea! |
...si ce farmec ar mai avea?
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alinutza1979
...si ce farmec ar mai avea? |
De ce intrebi, crezi ca scrii... fermecator?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007